Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 21 от 116 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Frezist Виж публикацията
    ъМалии, днеска бях в ТП за да видя как е с очилата за Панасоника tx-42ut50e. Трагодия, ориджинъл бройката струва 150 БГ лв! Има съвместими на Самсунг около 60 лв. ама не съм ги пробвал и дявол знае как се държат. Ходих и в Пле$ио и там пък ми казаха, че такива очила внос в БГ не е имало и само в ибей ги има за 70 $ два броя. Отказах се впрочем и без това не съм зорлия...
    Аз съм с тези на самсунг и се вижда много добре!

2.  

3. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

chorlav тези очила на Самсунг стават ли за този Панасоник http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E и ако стават да ми кажеш нещо като модел,цена и от къде си ги купил.
    Благодаря!!!!!

4. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Очилата на Samsung са съвместими с всички модели на Panasonic от 2012 г. За този модел не знам. Купих ги от технотата. Отиди в магазина и няма да ти откажат да ги пробваш.

5. Тук е от
    Nov 2006

Аз също съм с очила на Самсунг ,продават се в комплект 2 чифта за около 60 лв. бяха ...телевизора ми е 42UT50 плазма и работят перфектно

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Frezist Виж публикацията
    Здравейте! Днес видях в брошурката на Т..П.. този телевизор tx-42ut50e за 900 лв., обаче ми си струва, че го предлагат без очила. Утре ще ходя на място да проверя какво е дереджето. Цената най ми допада и конверсията 2Д към 3Д. Малко са му ХДМИтата, но ще го преглътна. Но идея си нямам отде ще се вземат такива очила със затвор 2000 херца, както се споменава тук-там и колко ли струват. И въобще бива ли го този модел, разшифровах го само че е 2012 за Европа, бюджетен модел, и други такива ? Благодаря предварително и лека и доходна!
    Вземи си ,аз купих този модел и въобще не съжалявам ...работи перфектно ,но прочети тук в първата страница как се разработва ...купи си очилата на Самсунг и си гледай 3д-то и кефа ....

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от jovko Виж публикацията
    В плеара пипах имам три варианта RAW, Multichanel Dual chanel. При всички има забавяне.
    На телевизора не намерих такава функция. Къде да погледна?
    Забавяне на звука винаги ще има заради обработката на видеото. За да нямаш забавяне просто използвай цифровия изход на самия телевизор - там вече звука е в синхрон с картината.

Няколко думи за медия плеъра на ST60 - просто перфектен на практика обезсмисля купуването на външен такъв (със забележката за малките субтитри, но това не е проблем през DLNA където субтитрите се презаписват). Пълен набор от настройки на картината, перфектна работа през DLNA (за 2Д и 3Д има и субтитри с HMS сървър) безпроблемно стриймване на всякакви формати (LAN връзка с лаптоп), DTS декодиране и пропускане през цифровия изход. За да ви работи DTS пасструто използвайте профил на самсунг при PS3 медия сървър или generic DLNA 1.5 устройство за HMS. Тогава излизат опциите за стрииминг без транскодинг и всички аудио потоци се подават на плеъра - използваемо е когато не се търсят субтитри а точен звук - например концерти :rolleyes:.

7. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

4i4o Man4o това ли е модела на очилата SAMSUNG SSG-P51002/XC или този SAMSUNG SSG-P31002/XC

Благодаря!!!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Би трябвало да са 51002 версията, мисля че другите са модел от 2011 г. и не са съвместими. За тези от 2013 г. - 51002 със сигурност бачкат на модели на Панасоник с активна 3D технология от 2012 г. Уикенда взехме на един роднина за телевизор Панасоник 47ЕТ50Е. Доста поспорихме с момчетата от двете "Технота" - те настояват и държат на тяхното, че очилата са съвместими само за едни и същи марки ...Даже смятам да си взема едно комплектче за гости ...

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

В пряко сравнвние кой е по-добрия и заслужава повече парите си?
    PANASONIC 50ST50 (намерена запечатка)
    PANASONIC 50ST60

Имат ли видима разлика в качеството на картината?
    Помощ за мой приятел.
    Благодаря!!!

11. Тук е от
    Nov 2012

Точно тези на самсунг 51002 са идеални за 50ст50 на Панасоник,
    много сме доволни

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

soon:
    В пряко сравнвние кой е по-добрия и заслужава повече парите си?
    PANASONIC 50ST50 (намерена запечатка)
    PANASONIC 50ST60

Имат ли видима разлика в качеството на картината?
    Помощ за мой приятел.
    Благодаря!!!

На първо четене:

1. Еднакви панели;
    2. Нов процесор и софтуер в ST60 - предполага се по-добра видео обработка, плеър и т.н;
    3. Пълен набор от настройки на картината в ST60, независими настройки и за вградения плеър - незнам как е при ST50;
    4. Настройки на яркостта на самия панел - много полезно особенно за 3д.
    5. Разни смарт глезотии, които така и не използвам още са в повече при ST60.
    Нямам преки наблюдения от st50.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Благодаря!
    P.S.@koleto човека ще го дледа от 2.60 м. като размер и разстояние добре ли ще му е?
    Аз знам отговора, но той иска да прочете и други лични мнения конкретно на собственици на 50'-ви плазми за това разстояние.
    Този пост е редактиран от soon; 13-06-13 в 12:41.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Екстра ще му е. Ако не беше толкова експоненциална разликата в парите щях да съм с 60 ка.
    svetlio1 и raziel66 харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@koleto последен въпрос преди покупката:
    Така нареченото "жужене" в каква честота се чува - висока или ниска и само при ярка картина ли е?
    От това разстояние при нормален звук на телевизора как е?
    Благодаря!

17. Member
    Тук е от
    Nov 2002

"Жуженето" е само при ярки сцени и идва от захранването- предполагам че е нещо кратно на 50 Hz, не се чува изобщо при усилване над 5 примерно. При нормален звук не се чува изобщо, казват че с добавянето на поглъщаш материял зад телевизора (промерно възглавница), ефекта изчезва почти до "0".

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Снощи след доста преки сравнения в един магазин Panasonic 50ST60 определено е по-добрия модел. Последен ден размисъл и търсене на горницата в парите за телевизора. Благодарности от приятелчето на всички отзовали се и най-вече на @koleto!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 116 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 09:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 18:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 14:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 14:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе