Моделите са от Англия и дали ще имат DVB-C тунер?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Моделите са от Англия и дали ще имат DVB-C тунер?
Нямат DVB-C тунер - не купувай от Англия, ако ще го ползваш в България!
Digital Tuner Information of VIERA 2012-year Models for UK and Ireland | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
Digital Tuner Information of VIERA 2011-year Models for Europe, UK, Ireland and CIS | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
UK Television - MythTV Official Wiki
DVB-C - Wikipedia, the free encyclopedia
Здравейте,
Собственик съм на 42 g20, но реших да го сменя. Колебая се м/у 50gt50 и 50st60. На една цена са. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря!!!
Panasonic VIERA TX-P50U10E - добър ли е този модел? Продава се за 990,- лв втора уппотреба?
Panasonic p42u20 - а този е 600 лв вт употр?
Този пост е редактиран от bossorange; 05-10-13 в 19:22.
Днес бях в Технополис за плазма тв. От миналогодишните GT и VT (показани са 50") модели са останали само мостри, според думите на консултантите. За това и цените им били намалени, пак според тях. Като ги попитах а защо са и орязани по отношение на окомплектовката (няма 3D) очила (150 лв. стрували очилата)? Отговорът беше защото са с намалени цени. Завъртяхме се в кръг, получи се Параграф 22 и толкоз. Картината на миналогодишните тв беше съвсем прилична. Даже имаше един 65" VT, който изглеждаше твърде добре, но не е лъжица за всяка уста.Това е положението. Предполагам, че по познатия начин с 100-150 лв. е възможно да изкочи и някой и друг не отварян кашон, но дали си струва упражнението? Остават само новите, тазгодишни (42" и 50") модели ST60E. Ще се мисли по въпроса още.
Не. Това са модели от ниският клас от 2009/10 година.
плазмен телевизор 50инча Panasonic VIERA TX-P50U10E full hd - 21564145 | Електроника, битова техника - Телевизори, DVD плейъри, приемници
На ТВ втора употреба - цената пада с 50% на всеки две години ! За 1000лв трябва да вземеш 50ST30
Обработката на сигнала не е на ниво - има някои дребни артефакти.
Слаб контраст. Орязан интерфейс.
Липсва антиотражателен филтър. Не е подходящ за светло помещение.
Между другото, може да не е мястото тук, за което се извинявам, но искам да разменя моя Sony Z5500 40' за плазмен Панасоник от същия ценови клас.
Еквивалента на моето сони го дават PANASONIC TX-P42V10E(добър ли е този модел?)
Този пост е редактиран от bossorange; 06-10-13 в 18:24.
Здравейте!
От няколко дни съм с TX-P50ST60. Някой знае ли , дали този модел : SAMSUNG SSG-P51002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria активни 3D очила са съвместими с Панасоника?
Благодаря предварително!
Би трябвало да са съвместими.
Samsung SSG-P51002 3D TV Glasses (Battery) x2 Pack - Samsung UK - FEATURES
Full HD 3D Glasses Initiative :: January 10, 2012 PANASONIC, SAMSUNG, SONY AND XPAND 3D EXPLORE FIRST DEMONSTRATION COMPATIBILITY AMONG 3D DISPLAYS AND 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES
Със сигурност са съвместими с миналогодишните модели плазми на Panasonic.
Това са познати тарикатлъци на нашите техно вериги.
В комплекта на моят VT, уж неразпечатван, липсваше донгъла за WiFi, който те продаваха и отделно за 100 лв. След кратък, но съдържателен разговор с управителя, липсата бе бързо възстановена. Ако бях я отрил у дома, щях да си го платя два пъти.
Да , съвместими са , но тв не показва информация за присъединяването им и за заряда на батерията . Затова след като изпълниш процедурата за присъединяване , не се учудвай , че нищо "не се случва" - просто си включи очилата и пусни 3Д филм , за да видиш дали са присъединени - ако не повтаряш процедурата . Лично за мен даже са ми по-удобни от тия на Панасоник .