Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 34 от 116 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Разликата в цената с оригиналните очила на Панасоник е сериозна и щом стават, ще си гледаме със Самсунг

Хубав ден на всички!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Защо по-ниския клас плазмени тв имат по-малък Инпут Лаг при игри? И кои модели на Панасоник ще препоръчате за гейминг? То май няма такива без никакъв Инпут Лаг

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При ниският клас телевизори, обработката на видеосигнала е по малка - от там и Iput Lag - а е по-малък. Затова при моделите от високият клас има режим Game, при който автоматично се изключват всички подобрители на картината с цел да се намали Iput Lag - а.
    raziel66 одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Кои са тези модели? Например UT50 го дават с 16 ms In Lag а ST60 над 40 ms in lag

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Е, не съм се задълбочавал да търся кой модел колко му е Iput Lag - а...А и не ме интересува - не ползвам конзоли за игра.
    Display Lag's Input Lag Database: Best HDTVs & Monitors for Gaming

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Влизане в сервизното меню на ST60 (имаше оплаквания че е невъзможно)
    Натискате и задържате бутона -V на телевизора + i (на дистанционното) 3 пъти (бързо). Това е актуално за цялата серия ST60.
    Пробвах, но нещо не се получи - само i на дистанционното ли се натиска 3 пъти бързо, или и двата бутона едновременно?
    Когато задържам бутона -V на телевизора, каналите започват да се местят с един нагоре и след като натисна три пъти бързо i на дистанционното, показва само информация за канала в момента

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма как да си натиснал -V и да се сменяват каналите.

11. Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    Бургас

Здравейте , нова съм във форума и не съм наясно много с техниката .Имам проблем с регистрацията във фейсбук.Направих стъпка по стъпка както е описано , но накрая запецнах на пин кода който ми иска с макс. 4 символа .Сигурно е тъп въпрос, за което се извинявам предварително .

12. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18 Виж публикацията
    Няма как да си натиснал -V и да се сменяват каналите.
    Да, с бутона за намаляване на звука стана! Но на кой ред са отработените часове-нещо не можах да се ориентирам?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от toanet63 Виж публикацията
    Здравейте , нова съм във форума и не съм наясно много с техниката .Имам проблем с регистрацията във фейсбук.Направих стъпка по стъпка както е описано , но накрая запецнах на пин кода който ми иска с макс. 4 символа .Сигурно е тъп въпрос, за което се извинявам предварително .
    Мойта съм я правил преди 4 години ..вече не помня точно как ставаше. Веднага след регистрацията се отказах от фейсбашибозука - това е кошмар за мен.
    Това прочете ли го?

Регистрация във Facebook
    http://shop.panasonic.com/docs/how-t..._Facebook.html

http://facebook.vieraconnect.com/index.html?lang=en

Кода който се вижда в менюто на телевизора се въвежда на този линк
    https://www.facebook.com/device.

И след това излиза профила на телевизора.

------
    https://www.facebook.com/help/commun...51998975338496
    https://www.facebook.com/Panasonic/p...51218707174311
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-10-13 в 22:22.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    Бургас

Регистрирах кода , показа се профила и под username има прозорец PIN и до там ....

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://shop.panasonic.com/docs/how-t..._Facebook.html
    Вече си създала акаунт.
    Не съм сигурен..но сега трябва да влезеш във Фейсбук от телевизора и чрез дистанционното да въведеш кода.

17. Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    Бургас

Луда работа... Пробвах хиляда варианта и накрая пина се оказа четири нули . А бях сигурна че и това съм пробвала. Благодаря за подкрепата . Сега от мерак ще си разгледам фейсбука на големия екран

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 116 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе