Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Плазмите имат PWM (pulse-width modulation) - хората с по-чувствително зрение го забелязват като трептене при ярки бели сцени.
http://www.avforums.com/threads/new-...noise.1603426/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-11-13 в 09:48.
Благодаря Ви! :D Нека всички да си ги ползваме дълго и с удоволствие!
Аз имам куп въпроси, но за сега 95% въртя слайдовете за разработка. Разцъквам малко из менютата и пак към слайдовете.
В опитите си да подкарам някакво онлайн съдържание се свързвам без проблем към домашният wi-fi, но което и приложение да цъкна все ми казва, че има нова версия фирмуеър и пита да я инсталира ли. Страх ме е да дам "ДА" без да съм изпробвал интернета върху телевизора, а цъкна ли "НЕ", се връща към листа с приложения.
Също в технополис ми забраниха да вляза в сервизното меню под предтекст, че имало брояч на влизанията и отпада гаранцията, ако се влезе. Така ли е?
loudnes
Направи му ъпдейта. Има подобрения в браузъра.
Собсвеници на СТ 60 - как се справя с лош сигнал от цифрова тв - мачове, филми и т.н.
Някой използвал ли го е модела за игри, да каже за тоя инпут лаг.
Също така добре ли се справя с 3Д - има ли Кросталк например.
И последно откъде се пускат тези заливки за по-бързо разработване и каква е схемата с тях като цяло.
Благодаря.
п.п. и аз се чудя дали да взема 50СТ60
И аз искам да попитам нещо подобно. След като не можах да намеря неразопакован ГТ50, се спрях на СТ60, но този инпут лаг ме спира да го взема. С жена ми и приятелите обичаме да играем нa Wii и то предимно на Sport Resort, която е моушън плюс контрол (1:1 следене на движението) и ако има неприятен лаг, ще ни се развали кефа.
hellje
Какво ти пречи да си вземеш конзолата и да тестваш на място в магазина?
При влизане, не забравяй да се обадиш на охраната или на касата, че внасяш свой уред.
Ама ти май си много прав. Изтекоха ми очите да чета часове наред по темата, вместо да се вдигна за половин час и да видя сам за себе си. Айде, пък после ще пиша за впечатления.
Настройките ми харесват с малко промяна именно:
1 Туширане на лекия зелено-жълтеникав отенък.
- G.Rouge: -9
- G.Vert: 2
- G.Bleu: 0
- L.Rouge: 0
- L.vert: -2
- L.Bleu: -2
2. Върнах фабричните настройки на детайлните настройки на гамата - цветовете бяха леко пресилени.
За момента с тези настройки телевизора за мене е трепач.
А някой знае ли коя технология е по-щадяща очите ЛЕД или Плазма, не намерих достоверна информация засега?
Плазма. Преди 3 години бях дал линк със сравнения от една изследователска лаболатория, но вече не е активен.
LCD vs LED vs Plasma 2013
Какви формати на субтитрите поддържа ST60 серията? Нищо не намерих по нета.
По-точно mkv със srt не работи - не разпознава субтитрите.
Не стана много добре с телефона , ама ... 50ST60 на тъмно