Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Това е с настройките на D-Nice , тая вечер ще пробвам на франсетата как са
Ще пусна снимки утре (до колкото са успешни) , но нещо не ме кефят настройките на франсетата (явно за моята бройка са далеч) - зеленеят ми ... май ще се остана на D-Nice с леки промени
-контраст 68
-яркост +1
-рязкост 35
- осв. панел - ниска
- gamma 2.4
иска си и фина настройка на баланса и гамата (има някои леки червени и зелени отенъци на някои части от сивата гама) , ама без необходимата техника няма как да стане .
Този пост е редактиран от svetlio1; 12-11-13 в 03:35.
В комплекта на моя 50ST60 има 1 бр. от същите - би трябвало всеки модел синхронизиращ по блуту да става - от Самсунг стават (проверено), а май има и модел на Филипс , който ставал (поне такова инфо съм срещал по форуми и ревюта)
Колеги взех си карта и модул conax. Как да настроя каналите да започват от първи канал и бтв да са подредени в началото. Има ли такава опция или трябва ръчно да ги настройвам. Телевизора е 42st50. По добре ли е за плазма този модул или да го сменя с безкартов на bestcas?
В момента ми показва инфо, че е на 50hz. Как да го направя на 60 hz?
Този пост е редактиран от chorlav; 12-11-13 в 16:19.
Вторите кадри ли са на френските настройки, защото на първите ми се вижда червенеене?
Да , вторите - прекалено ми зеленее и жълтее с тях - снимките не са добри и не могат да покажат точно как е , но разликата и така е забележима - впървите има лек червен оттенък (вижда се и на първите снимки) , но е доста по-близо до идеалното (за мен) - във вторите бялото е доста по-студено (зелено/син оттенък въпреки , че е на "топъл") .
svetlio1,пробва ли да намалиш W/B Low R: от 3 на 2 или 1? Пробвай и кажи дали има ефект.Има няколко човека от AVS ,които твърдят че премахнало червенеенето.Аз още не съм си играл с моя както трябва
Ще пробвам довечера - то точно съвсем малко трябва да се пипне тук-там , за да "заспи" гамата
koleto , пробвах ги снощи (даже съм ги оставил на една от настройките , но си зеленее).