Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 36 от 116 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-10-13 в 19:40.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Според вас може ли да се очаква намаление на цената на Panasonic st60 в оставащото време до нова година?

4. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    Според вас може ли да се очаква намаление на цената на Panasonic st60 в оставащото време до нова година?
    да
    мисля че и останалите модели които в момента са над 1500лв ще има понижение на цената

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Като се има впредвид , че Панасоник ще спира производството им и няма да има нови модели , може и да няма очакваното намаление или поне не истинско такова . Лично мнение .

6. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Русе

Аз лично смятам до няколко дена да си взема един от "последните мохикани" от ST серията. Остава да получа отговори от Вас на някои мои въпроси, на които не съм си отговорил въпреки часовете прекарани в четене на прекрасния форум.

- - - - - - - - - -

1.Какъв да бъде размера на ST60, за гледане на спорт, филми, концерти от кабелен оператор, и външен източник /виж втори въпрос/, на разстояние 2.5-2.8 метра фронтално?
    2.Понеже компа е в другата стая и тая работа с домашната безжична мрежа ми се вижда малко сложна, ми трябва решение за външен източник който да се свърже с тивито. Смятам файловите които ще гледам да ги изтеглям на компютъра оттам на външния източник и хоп на телевизора. Тука е вашето място да дадете съвет. Аз си мислех варианти: Флашка- поне 64 GB/за да се събират HD файлове, може ли през USB-то да се гледа FULL HD и 3D, как са субтитрите/ , Външен хард-1TB, марка модел със или без отделно захранване, къде се свързва, ще чете ли български субтитри на HD,FULL HD и 3D файлове, трябва ли да са вградени? За сега толкова, но понеже не са ми ясни доста неща ще имам още питания. Благодаря на тези който ще помогнат.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2013

1 Като отношение цена/размер и предвид разстоянието 50ST60E е фаворит .
    2 Пробвай през безжичната мрежа първо . Предвид цената на 64 GB флашки е по-изгодно да си купиш твърд диск .

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от paciem Виж публикацията
    Аз лично смятам до няколко дена да си взема един от "последните мохикани" от ST серията. Остава да получа отговори от Вас на някои мои въпроси, на които не съм си отговорил въпреки часовете прекарани в четене на прекрасния форум.

- - - - - - - - - -

1.Какъв да бъде размера на ST60, за гледане на спорт, филми, концерти от кабелен оператор, и външен източник /виж втори въпрос/, на разстояние 2.5-2.8 метра фронтално?
    2.Понеже компа е в другата стая и тая работа с домашната безжична мрежа ми се вижда малко сложна, ми трябва решение за външен източник който да се свърже с тивито. Смятам файловите които ще гледам да ги изтеглям на компютъра оттам на външния източник и хоп на телевизора. Тука е вашето място да дадете съвет. Аз си мислех варианти: Флашка- поне 64 GB/за да се събират HD файлове, може ли през USB-то да се гледа FULL HD и 3D, как са субтитрите/ , Външен хард-1TB, марка модел със или без отделно захранване, къде се свързва, ще чете ли български субтитри на HD,FULL HD и 3D файлове, трябва ли да са вградени? За сега толкова, но понеже не са ми ясни доста неща ще имам още питания. Благодаря на тези който ще помогнат.
    Ако компа ти е отдалечен, няма никакъв смисъл да разкарваш флашки и дискове - плеъра на ST60 плейва по DLNA същите формати които и през USB, 99% от възможните формати се стриймват, тоест не ти трябва и мощен компютър. Каквото не тръгва се транскодира и пак върви но си трябва процесор.
    Този пост е редактиран от koleto; 11-10-13 в 16:14.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не знам как са субтитрите по DLNA , но през USB плеъра са направо смехотворни - от толкова години ползване на корейски тв за пръв път видях толкова ситни субтитри - и това на 50" - външен медия плеър решава повечето проблеми с неподдържани формати и субтитри .
    raziel66 одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

През DLNA ако не се транскодира са същите - ситни. Ако се транскодира, са каквито се сетнат. HMS дава всякакви възможности - транскодиране без загуба на качеството на видеото (ремукс), директен стрийм с подаване на инфо за субтитри и т.н. Единствения минус на вградения плеър за мен е, че не чете информацията за чептърите в mkv контейнера и не се сменят примерно различните песни, но както се казва не може всички екстри на куп има си външни плеъри.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Каква е разликата между опресняване на картината 2500Hz FFD и 2500Hz FFB при PANASONIC TX-P50ST60E и PANASONIC TX-P50GT50E ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от kall Виж публикацията
    Каква е разликата между опресняване на картината 2500Hz FFD и 2500Hz FFB при PANASONIC TX-P50ST60E и PANASONIC TX-P50GT50E ?
    Никаква! Това е правописна грешка на Те.....лис сбъркали са "D" с "B".Между другото ако си се насочил към GT50-останали са само мостри,проверих.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-10-13 в 22:43.

18. Тук е от
    Oct 2013

Здравейте, от известно време притежавам P50ST60E и до сега не съм открил решение на проблемът с малките субтитрите.Пробвах всичко описано в тази тема за субтитри и някакви идеи от други форуми.Имам ли вариант да пусна субтитри на български с по-голям размер ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 116 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе