Здравейте,
за ST серията има ли варинат да се ползва смарт тъч дистанционно упровление ?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Здравейте,
за ST серията има ли варинат да се ползва смарт тъч дистанционно упровление ?
Да, през андроид устройство, пробвано е. Сваля се Viera TV Remote и готово !
Забелязвам странен артефакт при бързи стробиращи кадри, може да се види и тук LCD Screen Fixer . Дефекта е бавно преместваща се хоризонтална линия. При CRT-то ми дефекта отсъства. Естествено опитах доста настройки (жив цвят и всички подобрители са изключени, опитах и игровия режим и режим филмов каданс) нищо не помага. Сигналът е от компютър през hdmi 1080p/60hz опитах и 50 и работата е още по зле.
Panasonic TX-P50ST60E
Относно проблема с EPG установих , че при LG всичко е наред , показва си програмите с дни напред . Сравнението е при един и същ кабелен оператор. Това значи да натиснем Panasonic да си опрвят софтуера .
При мен, когато в Catalyst Control Center и по-точно - Desktop Management>Creating and Arranging Desktops>десен бутон>Make Preferred опцията е чекната на плазмата, отсъства този ефект. В момента, в който направя "предпочитан" монитора ми, веднага се появява хоризонталната линия, за която говориш. 1080p/60hz с HDMI-HDMI кабел.
Здравейте, разработвам новия си 50st50 с цветните заливки. Прави ми впечатление, че картината не е съвсем еднородна. Имам впредвид, че на места е малко по светла, а на други по тъмна. Едва забележимо е. Нормално ли е? Всички настройки са по предписанията за разработване. Досега тв канали съм гледал не повече от 20-ина мин. Също така телевизора има три опции за зум и на някои канали логото не изчезва напълно
- - - - - - - - - -
При мен като влизам на статус4 пише А0002-00000. Какво ще рече това?
Идеално равномерен дисплей няма. При замерванията плазмените достигат стойности от 96% равномерност, докато при LCD е максимум 75%.
2 часа
Как да видим заработените часове?
Количеството заработени часове може да се види в потребителското меню: Menu > Help > System Information (на ред Status4).
Плазменные телевизоры Panasonic 2013 (часть 2) [72] - Конференция iXBT.com
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-13 в 21:10.
Просто по краищата около рамката е малко по светло от останалата част. Това ме учудва.
Може и илюзия да е. Забележимо беше най вече при зелената заливка. Имам и още два въпроса. Единия е за зуума както писах по горе, другия е флашката трябва ли да е в тв докато текат слайдовете и като се вади, просто се маха или има условия?
има опция в менюто за безопасно изваждане .
Какво забелязах днес. Пуснал съм да си вървят цветните заливки и гледам, че разстоянието между рамката отдясно се променя. Ту става по-голямо, ту по-малко. Все едно картината се мести с милиметри наляво и надясно.
idyulgerov
Не четеш FAQ...
Pixel orbiter - функция за защита от прогаряне. Има смисъл да се държи включена за определено съдържание или условия на преглед. Тази функция постоянно леко мести картината в различни страни(с няколко пиксела), което позволява да се избегне IR. Не работи в режим THX! Имаше мнения тук, че при нейното използване в режим игра нищо не се отпечатва от менютата и пр. А това е най-жестокото изпитание. Има още една функция скроллбар (screen wipe), включаема с бутона ОК, но има смисъл да се използва при сериозни повреждания.
Защитата от прогаряне, PIXEL ORBITER се появява, като опция само когато пуснете сигнал от други източници през HDMI). През DLNA и USB няма такава опция в настройките.