Благодаря , наистина последен вагон на последния влак...
- - - - - - - - - -
Модела е TX-50VT60E разбира се , руската презентация ми хареса най-много...
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Благодаря , наистина последен вагон на последния влак...
- - - - - - - - - -
Модела е TX-50VT60E разбира се , руската презентация ми хареса най-много...
Честито! Само да не е бил "товарен" - мостра
Здравейте, възникнаха ми 2 въпроса:
1. 50ST60 има ли вентилатори? Аз поне не чувам такива и
2. След изключване на телевизора минават 2 минути и се чува 'цък', все едно изключва реле.
Понякога 1 час след изключване пак се чува същото 'цък'. Какво толкова прави телевизора след изключване?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-03-14 в 19:11. Причина: ...
Да се похваля и аз.От две седмици съм притежател на Panasonic TX-50VT60E, разликата в картината със старата ми плазма 42X20E е огромна.Засега го карам на намалени настройки, а през ноща му пускам заливки.Взех го от Румъния на цена 2670лв и 0 работни часаБлагодаря на форума, тъй като от тук разбрах че Панасоник спират плазмите и трябваше скоростно да пенсионирам стария си телевизор.Жалко че това е поредната добра технология, която отива в историята!
1. Не.
2. Екрана гасне веднага, но телевизора има нужда от технологично време да запамети всички направени последни настройки преди да изгасне напълно - затова чуваш релето със закъснение.
Имаш зададен час на системна актуализация на програмите.
Меню-> настройки -> системно меню -> системна актуализация -> авт. търсене в режим готовност
Много благодаря!
А, имам си и подпис вече...
Не нам дали тук е мястото, но ще попитам. Защо когато сравнявам плазмата си ST60 със CRT кинескопния ми телевизор, на последния картината е по светла, даже като осветена? Това е дори когато контраста на плазмата е издут, а този на кинескопния е на средно положение. Т.е не се влияе от контраста.
Този пост е редактиран от idyulgerov; 30-03-14 в 00:14.
Колеги защо не ми се сменя автоматично часа на ТВ-то?
Защото настройката за час е ръчна, защото няма регион БЪЛГАРИЯ и няма отметка дори за лятно часово време. Поне при мен напълно автоматично се сменява времето само на компа и на телефона. Все пак телевизорите са далеч от компютрите все още и просто си промени GMT на +3 .
Хайде сега да видим как се оправя EPG по лятното часово време ! Настроих GMT от +2 на +3 и часовника е летен, обаче справочника се прецака като програмите и те се преместиха с час напред . Въпроса ми е може ли да се презареди отново EPG с нормалните настройки и как. Дали трябва да се пресканират отново честотите ? С допълнително пресканиране без триене не става.
Уж ROVIguide трябваше да има... някой пробвал ли е на "Франция" или друга държава как е ?
Проблема се оказа в доставчика, в случая Net 1