Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 88 от 116 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от VPM Виж публикацията
    Здравейте,
    От около 2-3 г. имам P46G30. От известно време се чува шум зад горния ляв ъгъл на панела. Много е дразнещ когато гледам нещо тихо, иначе не се чува. Въпросът ми е какъв може да е проблемът и ако трябва да ходя в сервиз - кой извънгаранционен бихте ми препоръчали за София?
    Благодаря предварително!
    Ползвал съм Лас сервиз на бул Яворов и съм много доволен , дори може да транспортират телевизора, като при теб се плаща транспорта, в гаранция не.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Това е отговора на Панасоник за проблема с EPG-то (показване само "сега-следващ") -
    "Благодарим Ви, че се свързахте с Центъра за поддръжка на клиенти на Panasonic.

Нашите техници все още работят по този проблем, и ще уведомим всички наши клиенти, когато имаме повече информация."

Интересно още колко години ще им трябват , след като проблема е от поне 2 ?!?
    Явно няма скоро да се оправи това. Сега ще споделя какво постигнах по въпроса. Panasonic България ми призна че проблема е нерешим в скоро време и като съм толкова претенциозен се навиха да ми сменят телевизора с друг и то съвсем друга марка по желание . Обаче това е свързано с процедура навързана с Панасоник-сервиз-магазин. Без протокол от сервиз няма замяна. Сервиза чака документа от Панасоник и накрая с готови документи отиваме в магазина откойто е купен. Телевизора си остава в сервиза и вече си е на Панасоник . Та с протокола си купуваме каквото си пожелаем срещу сумата от фактурата. При добра организация и ръчкане, любезно, процедурата отнема до две седмици. Обаче ... щастието от замяната и придобиването на така готиното ЕПГ ми се изпари бързо като се замислих че за 1650 лв. не мога да избера нищо равностойно 50" . Налага се доплащане за да не се разочаровам от гадни подсветки , рулетка с матрици, ъгъл на виждане и мн. други показатели с които сте наясно . И...Накрая се примирих с "дефектното" ЕПГ и сега си гледам разработен и калибриран телевизор , като си казвам че няма нищо съвършено. Може и докато си гледаме плазмите да прескочим LED технологията , както вървят нещата с прогреса ... това е лична позиция . Всеки може да потърси правата си, а аз показах начина . Моля, някой ползващ Близу да каже вярно ли е , че при тях няма проблем с ЕПГ при собствения тунер на Panasonic !
    Този пост е редактиран от ceco7; 16-06-14 в 20:21.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А , аз даже и не мисля за замяна - тв е перфектен като картина - просто реших да ги сръчкам , като в писмото ги бъзикнах ,че и чутовни марки като Нео/Краун и други от тоя ранг произведения на китайско/турската манифактура се справят тая "сложна" задача ...

4. Тук е от
    Jun 2014

Привет,проверих няма запечатани бройки 50ST60 ,всичките са мостри!Както и да е като ми изпратят документите ще решавам на място какво да правя ,мостра или 48AS640E.Лошото е че докато ми изпратят документите на леда му свърши промоцията и вдигнаха цената със 150 лв....

- - - - - - - - - -

Колкото до проблемът с чертата на с моят телевизор се появи преди около 6 месеца,тогава стоя 3 дни и изчезна.Преди месец пак,закарах телевизорът в сервиза човека когато го приемаше визуално видя чертата....След една седмица ми се обадиха,чертата я няма и не можем да констатираме проблемът.Но от Panasonic хората са питали колко гаранция още имам,а на моят тв му оставаше близо 2 години,и са казали че ако има проблем пак ще се появи и така...Взех си телевизора гледах 10 дена и пак една че две....Естествено пак го занесох,отново я видяхме с техникът от сервиза,една седмица след това им се обадих и казаха че са констатирали проблемът (даже чертите били 5) и сега чакам до 29.06 трябва да ми изпратят документите за замяна...Този роман го написах защото има и други като мен който са попадали или ще попадат в подобна ситуация...Искам също да кажа, че днес проведох 4 разговора с различни лица по веригата и всички бяха много отзивчиви и с разбиране откликнаха на всичките ми въпроси.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Моля, някой ползващ Близу да каже вярно ли е , че при тях няма проблем с ЕПГ
    Вярно е. Няма проблеми.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Това е отговора на Панасоник за проблема с EPG-то (показване само "сега-следващ") -
    "Благодарим Ви, че се свързахте с Центъра за поддръжка на клиенти на Panasonic.

Нашите техници все още работят по този проблем, и ще уведомим всички наши клиенти, когато имаме повече информация."

Интересно още колко години ще им трябват , след като проблема е от поне 2 ?!?
    Проблема не е в Панасоник - те си спазват точно техническите стандарти по DVB-C. Проблема е в кабелните ни оператори - 99% от тях намат Time Control Server, който отговаря за времето и датите в EPG-то, както и за лятното и зимно часово време. Сървъра струва пари а на тях не им се дават...

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

E да де , ама той при един друг случай проблема не беше в ЛГ ама звука им прекъсваше ... само на техните тв ... Та и сега проблема е само при тв Панасоник ... След като бъгави Тошиба и Нео телевизори могат да показват правилно инфото , значи не всичко им е наред и при Панасоник , а че кабеларките не са съвсем в ред е извън всякакво съмнение .

Както и да е , картината е супер и това е най-важното .

п.п. Между другото в модели 2014 пак ли е така ?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Моля, някой ползващ Близу да каже вярно ли е , че при тях няма проблем с ЕПГ при собствения тунер на Panasonic !
    Аз съм с Близу и ползвам тунера на телевизора. В Меню GUIDE виждал цялата програма на всички телевизии.
    На Info бутона показва само текущо/следващо.
    Това е със G20.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от syrbakar Виж публикацията
    Привет,проверих няма запечатани бройки 50ST60 ,всичките са мостри!
    Жалко, тъкмо се бях навил да пробвам плазмите, но уви. Макар че на мен стаята ми е силно затъмнена и съм с дебели щори, така че може би и плазма на друг производител няма да ми е проблем дори и телевизора да е като огледало не ми пречи.

11. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Жалко, тъкмо се бях навил да пробвам плазмите, но уви. Макар че на мен стаята ми е силно затъмнена и съм с дебели щори, така че може би и плазма на друг производител няма да ми е проблем дори и телевизора да е като огледало не ми пречи.
    Според мен единствените прoизвoдители на плазми бяха Panasonic!!!!!
    Този пост е редактиран от dilyn; 21-06-14 в 17:53.

12. Тук е от
    Dec 2008

А Pioneer KURO не го ли броиш?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Разгледай ревюта на F8500 и пак си вярвай.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На "ревюта" ли ще вярвам или на очите си ?
    dilyn одобрява това.

16. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bronxi Виж публикацията
    А Pioneer KURO не го ли броиш?
    Pioneer не правят телевизори от години!!!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dilyn Виж публикацията
    Според мен единствените прoизвoдители на плазми бяха Panasonic!!!!!
    Самото твърдение звучи абсурдно...Почети малко и потърси историята на развитие и производителите на плазмени телевизори.
    Fujitsu, NEC, Pioneer, Hitachi, Panasonic, Samsung, LG - останалите производители на телевизори (Sony, Philips...)ползваха техни панели.

18. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Самото твърдение звучи абсурдно...Почети малко и потърси историята на развитие и производителите на плазмени телевизори.
    Fujitsu, NEC, Pioneer, Hitachi, Panasonic, Samsung, LG - останалите производители на телевизори (Sony, Philips...)ползваха техни панели.
    Може би грешно съм се изразил.Имах предвид че плазмите на Panasonic бяха едни от най-добрите.Поздрави!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 116 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе