Ползвал съм Лас сервиз на бул Яворов и съм много доволен , дори може да транспортират телевизора, като при теб се плаща транспорта, в гаранция не.
- - - - - - - - - -
Явно няма скоро да се оправи това. Сега ще споделя какво постигнах по въпроса. Panasonic България ми призна че проблема е нерешим в скоро време и като съм толкова претенциозен се навиха да ми сменят телевизора с друг и то съвсем друга марка по желание . Обаче това е свързано с процедура навързана с Панасоник-сервиз-магазин. Без протокол от сервиз няма замяна. Сервиза чака документа от Панасоник и накрая с готови документи отиваме в магазина откойто е купен. Телевизора си остава в сервиза и вече си е на Панасоник . Та с протокола си купуваме каквото си пожелаем срещу сумата от фактурата. При добра организация и ръчкане, любезно, процедурата отнема до две седмици. Обаче ... щастието от замяната и придобиването на така готиното ЕПГ ми се изпари бързо като се замислих че за 1650 лв. не мога да избера нищо равностойно 50" . Налага се доплащане за да не се разочаровам от гадни подсветки , рулетка с матрици, ъгъл на виждане и мн. други показатели с които сте наясно . И...Накрая се примирих с "дефектното" ЕПГ и сега си гледам разработен и калибриран телевизор , като си казвам че няма нищо съвършено. Може и докато си гледаме плазмите да прескочим LED технологията , както вървят нещата с прогреса ... това е лична позиция . Всеки може да потърси правата си, а аз показах начина . Моля, някой ползващ Близу да каже вярно ли е , че при тях няма проблем с ЕПГ при собствения тунер на Panasonic !