Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 28 от 116 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Имам СОНИ 40ка kdl-40cx520 и всички филми ги гледам от лаптопа,което е доста кофти,понеже USB не тръгва,нямам НДМА изход на лаптопа,а само ВГА и аудио...външен плеър пък трябва на двд да ги записвам и също е сложно,бавно и скъпо.

Някоя друга плазма до 1000лв 50-ка за филми от ЮСБ да преедложите?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от arsenal1999 Виж публикацията
    Имам СОНИ 40ка kdl-40cx520 и всички филми ги гледам от лаптопа,което е доста кофти,понеже USB не тръгва,нямам НДМА изход на лаптопа,а само ВГА и аудио...външен плеър пък трябва на двд да ги записвам и също е сложно,бавно и скъпо.

Да ги записваш на двд ? Как пък не . Става въпрос за мултимедиен плеър , който чете почти всички формати , но за това си има тема .
    Няма такива плазми . То и няма избор . Освен Панасоник , LG и Самсунг правят плазми , но няма голям избор на модели .

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от arsenal1999 Виж публикацията

Бодни една подобна джаджа в телевизора и става смарт: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-MINI-PC-MPC-1
    Като събереш повечко пари си вземи по-висок клас 50"-ва плазма.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Имам GT50 интересува ме дали мога гледам HBO GO с картина и звук през самия телевизор

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Какви са ти притесненията ?

7. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Какви са ти притесненията ?
    Едни ми казват че може други че не може Последното днес което ми казаха от НЕТ1 е че трябвало на телевизора да се дръпне някакво приложение но няма да има звук Тъй че изобщо не съм на ясно снещата

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Първо - трябва да имаш абонамент за HBO към съответния кабелен оператор . После - http://www.hbogo.bg/introduction#Overview , но ми е чудно какво ще гледаш , което да не може да се дръпне от нета с походящо качество , освен техните "made in HBO "сериали .

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Имам абонамент за HBO но искам да си гледам HBO GO през телевизора директно

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emanchev Виж публикацията
    Пратих имейл до Панасоник България със запитване за приложение...ще чакаме отговор.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Пратих имейл до Панасоник България със запитване за приложение...ще чакаме отговор.
    Благодаря и ще чакам да пишеш

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от emanchev Виж публикацията

Прочете ли в сайта ,какви са изискванията за да работи ? Става за смарт ТВ като си изтеглиш плъгин за браузъра , но каква е точната процедура , сам ще трябва да разбереш .

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Собствениците на 50ST60 - как е характерния за плазмите "бъзинг" - тая година пооправили ли са го , че май ще се "мятам" на един 50ST60 ? И какво стана с 3Д очилата - наистина ли вече не стават моделите на Самсунг (което леко ме съмнява - пак са си по блутуут) ?

- - - - - - - - - -

Айде да ми е честит 50ST60 - ще се "тества" довечера , че сега съм на работа - прегледах и 50F6400 и съм приятно изненадан - също е доста добро предложение .

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Собствениците на 50ST60 - как е характерния за плазмите "бъзинг" - тая година пооправили ли са го , че май ще се "мятам" на един 50ST60 ? И какво стана с 3Д очилата - наистина ли вече не стават моделите на Самсунг (което леко ме съмнява - пак са си по блутуут) ?

- - - - - - - - - -

Айде да ми е честит 50ST60 - ще се "тества" довечера , че сега съм на работа - прегледах и 50F6400 и съм приятно изненадан - също е доста добро предложение .
    Както си тръгнал всяка година нов тв...този да го смениш вече само заради диагонала!
    Много приятни мигове пред плазмата!

П.С. Чакаме лични впечатления...
    svetlio1 одобрява това.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря , то смяната си я изпросиха от ЛГ - като си оправят бакиите и почнат да лъжат по-малко , може пак да си взема техен тв . Надявам се да не се налага и тоя да го сменям непредвидено , засега от беглите ми няколко часови впечатления е добре , малко са ми странни организацията на менютата и някои "функции" , но ще се свиква . На пръв поглед ми се струва , че ЛГ-то се справяше доста по-добре със СД каналите от вградения тунер ,но може да е от настройки и още не разработения панел .Като посъбера впечатления ще пиша по подробно .

п.п. Аз бая се бях замислил за 55" , ама нещо средствата са кът ... м/у другото в ТП на промоция вече е 55F6670 - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55F6670-3D-LED

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Честито,
    Да си го ползваш със здраве и хубави емоции!
    svetlio1 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 116 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе