При мен излиза добре с френските настройки. Дори и приятелката ми хареса цветопредаването. Зърнестата картина при колегата може би идва от 'sharpness'-а, който те предлагат - 50.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
При мен излиза добре с френските настройки. Дори и приятелката ми хареса цветопредаването. Зърнестата картина при колегата може би идва от 'sharpness'-а, който те предлагат - 50.
Бихте ли публикували настройките от HDfever тук, ама да не са на френски. Може и с шотове.
Ще е полезно за всички да ги има в темата.
За ST60 работи този вариант -
To transfer your channel list you need an SD-Card and create an empty folder or file named "hotel.pwd".
When you insert the SD-card in your TV you are prompted for a password:
- To save the list on SD-card enter 4850
- To load the list from SD-card enter 4851
като след връщане на редактирания списък трябва да се рестартира тв с изключване от захранването .
Аз лично съм настроил на custom настройките на D-Nice, а на true cinema настройките на HDfever и мога веднага да направя разлика между двете. За мен настройките на D-Nice са по-добри тъй като цветовете са по-естествени, а при френските настройки определено се забелязва зеленеене на картината...
Така е защото , както бях писал и преди , явно има две версии/партиди - едните с "розовееща" , другите със "зеленееща" картина .
Ооо не ни най малко. Даже напротив. Нито са тъмни, нито са студени. Зеления цвят може малко и да липсва, но всички останали настройки са доста по-добри от HDFever. При HDFever всучко жълтее, зеленее и е тъмно. Ни най - малко не ми допадат.
Този пост е редактиран от brabusbg; 09-03-14 в 14:40.
По-назад в темата някой беше споменал, че осветеността на екрана не му изглежда еднородна - в краищата било по-светло. След повечко 'навъртяни' часове с вашите телевизори - как стои този въпрос сега?