нямам нужда да редактирам списъка но не ми дава да върна (4851) изписва ми грешно ID TX-L47ET60E помагайте
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
нямам нужда да редактирам списъка но не ми дава да върна (4851) изписва ми грешно ID TX-L47ET60E помагайте
Правих, струвах, настройвах - с френските настройки си е най-добре. С другите има нещо като пелена, леко розовееща.
Проблема със субтитрите частично го реших с един плеър DMP-BDT 330.![]()
Този пост е редактиран от brabusbg; 21-03-14 в 13:11.
Е явно наистина са на серии панелите, както казва Светльо. И приятелката беше при тестовете, а жените имат по-добро цветоусещане по принцип.
Един тъп въпрос: как аджеба да си сложа подпис тук?
Явно съм много нов или нещо подобно. Нямам таквоз меню.
И да попитам - за 3D коригирате ли настройките на картината?
Този пост е редактиран от didod1; 21-03-14 в 13:39. Причина: сетих се
The Last – And Best – Panasonic Plasma We’ll Ever Review - заглавието казва всичко !![]()
Тъкмо ще проимаме пари да си купим по един такъв и те ги спират вече... Късмет.
Някой да има настройките на D-Nice за 2Д и 3Д за по-високите серии плазми? Да мога да видя разликите евентуално
Много благодаря!
Почти нищо общо помежду им, но поне за 'гама' и 2-точков баланс на бялото може да послужат за ориентир. И без това 'гамата' съм я сложил на 2.2 за 3д, щото ми тъмнее все. Ще пробвам и 'панел луминанс' да го вдигна на 'медиум', да видим пък.![]()
От 4 дни се радвам на тази плазма... Обзор Panasonic Viera TX-PR50VT60 - плазменный Full HD 3D телевизор - YouTube ! Благодаря на всички вас за инфото в форума! Изключително полезна информация , която затвърди избора ми...
Този пост е редактиран от daniel68; 26-03-14 в 17:57.
Честито!
Както се казва, хванал си последния вагон на последния влак.![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-03-14 в 19:05.