Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Има нов ъпдейт.Някой да има идея какво включва?
ЕДИТ: то се оказа, че не е много нов.
Jul. 15, 2014
Ver. 3.733
- Improve lip sync issue.
Подобряване синхронизацията на звука с картината.
Здравейте,
Какво значи да се калиброва картината? Имам Panasonic 65ST65 и се чудя нужно ли му е това.
Доста четох но не мога да разбера как точно става. Тези настройки на картината колко време трябва да стоят?
Angel Terziisky
https://forum.setcombg.com/%D1%80%D0...%80%D0%B8.html
Здравейте!
От 9 месеца се радвам на моя tx-p65st60e. Но забелзах проблем с детектването на 3D сигнала при плейването на определени 3D файлове. Забелязах, че каквото и да правя не детектва 3Д сигнала на "3D MP4" фаловете. Само на тях (с mkv детектва 3Д сигнала перфектно).
При натискането на бутона "3D" когато плейвам "3D MP4", картината си остава разделена SBS, но само влиза в режим 3D -> 2D. Независимо дали стриймвам "3D MP4" през външен медия плейер, ПЦ или направо през вгрдения медиа плейер на телевизора от USB HDD.
Търсих в нета информация за подобен проблем, но не открих нищо! Което ме озадачи доста. Някой има ли информация а подобна драма с ST60 серията или това е сам при мен...
В меню 'картина - настройки 3Д - 3Д откриване - Включено (разширени)' ли е нагласено?
Носи го в сервиза и попитай какво означават тези 8 премигвания. Има от най-скъпите модели.
Трябва да има и още едно положение - 3D Detection - ON (extended) може би е на англичански. При мен не разпознаваше единият вид 3Д (май half OU), преди да го пусна. Трябва да пробвам mp4, да видя как ще е при мен.
Здравейте,
Прикачил съм как изглежда 3Д менюто.
http://media.snimka.bg/s1/3934/034111566-big.jpg
Да доуточня: няма никакъв проблем със детектването на всякакъв 3Д сигнал от mkv файлове, било то SBS или OU.
Проблема е само при mp4 3D файлове. Просто не регистрира 3D сигнала!
Кажи конкретен филм, да взема да пробвам тук...
Скоро разбрах от един телевизионен техник , че флашките прецаквали мейнборда на телевизора. Важи ли това и за външен хард със собствено захранване?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-10-14 в 14:57.