Ако сравняваш с ст60 ... провери си очите. 8500 се бореше за приза с зт60. И за да не съм голословен, имам ст60.На "ревюта" ли ще вярвам или на очите си ?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Ако сравняваш с ст60 ... провери си очите. 8500 се бореше за приза с зт60. И за да не съм голословен, имам ст60.На "ревюта" ли ще вярвам или на очите си ?
Ами точно в тия сравнения и ревюта доколкото си спомням единственото , с което f8500 беше по-добър от ZT/VT60 беше по-високата яркост на панела (и ST60 е по-ярък от тях) - ZT60 не съм виждал , но VT60 и F8500 съм (също съм с 50SТ60) - близо и почти на тяхното ниво , но не и по-добър - лично мнение .
Ми добре. Щом не правиш голяма разлика, още по-добре за тебе! Аз не взех 8500 заради нереалната цена. За 1460лв. ст60 бие ... но, 8500 го сравнявах с вт и с други и ако кажа , че съм съгласен с теб, ще излъжа и себе си!
Ами плюса на Самсунг-а е точно в светли или силно осветени помещения - аз лично предпочитам плазмите на Панасоник , а и по-добре от производител с по 5 добри модела всяка година (докато ги правеха) , от колкото от такъв с 2 за 2 години .
Не съм се интересувал как е точно 8500 , но другите плазми на Самсунг бяха малко по-добре с отпечатването от колкото ЛГ , което не е много за хвалене .
Тия тестове и ревюта на плазми би трябвало да се правят с разработени бройки , а не с нови - разликата е съществена предполагам си се убедил
Както и да е - за съжаление с плазмите е приключено и който взел - взел ,за ъпгрейд на сегашните ще чакаме да решат проблемите на олед-а (и цената ).
А Panasonic окончателно ли са се отказали от производството на плазми?
Да , за съжаление .
Жалко, наистина.
Това плазмата на Panasonic наистина било нещо невероятно! Даже и в кината на 3D няма такава картина!
На моят P42ST60E като му пусна на флашка заливките на слайд шоу и след 10 минути се изключва телевизора и червеният светодиод мига постоянно. После не може да се включи от дистанционното и трябва с бутона зад телевизора. Изключил съм функцията за изключване след 10 минути при липса на сигнал или ненатиснат бутон. Няма включени никакви антени или приемници. Някой може ли да помогне?
Привет на всички.Преди известно време бях описал моите неволи...Сега искам да споделя че имах доста съмнения и тревоги относно документите на моят телевизор ,понеже беше в четвъртата година от удължената гаранция.Все пак на 37 ден от постъпването в сервиза хората ми изпратиха документите за замяна с нов.Макар че закъсняха, искам да кажа че всички с който съм контактувал по веригата са отзивчиви и подхождат с разбиране.Ако някой попадне в ситуация като моята да звъни в Panasonic и да им праща имейли с опис на случая.Всяко зло за добро!Добре че ги забавиха моите и сега ще се радвам на новичък 48АS640 на чудесна цена.А допреди 10 дни бях готов да доплатя 350 лв отгоре....Дано тв -то оправдае очакванията ми и дано бройката е качествена че ми омръзна да се занимавам със замени и т.н.
Здравейте колеги,
някой може ли да ми каже как се прави запис от телевизията на външен хард диск, че нещо не откривам въобще от къде, как, защо?!?!
Ако вече си свързал HDD към телевизора и той си го е форматирал - имаш два начина за запис.
1. Директен - с бутона REC в долната част на дистанционното
2. Програмен
Guide -> избираш предаване -> OK - > след което с бутоните със стрелките нагоре-надолу, избираш USB HDD Rec(в най-лявото поле горе) и потвърждаваш с OK
Изтриването става с червеният бутон за телетекста.
Благодаря за бързият отговор, но при описаното ми изникват няколко въпроса още:
1.Какво значи да го е форматирам?? - Закачен е харда - да, но не ме е питал за формат, а и не искам да трия нищо от него?
2.При нашите ТВ-та и кабелен оператор (МСАТ) значи и да искам няма да успея, защото виждам само следващото предаване в GUIDE-a, нали?
1. След свързването и разпознаването на екрана изкача съобщение в което Тв пита дали искаш HDD да бъде форматиран и ти трябва да потвърдиш. Иначе няма как Тв да направи запис. При тази операция всичко записано на диска се изтрива.
2. Да така е - при програмиран запис, поради липса на Time control сървър в М-сат, няма възможност за пълноценното използване на PVR функцията.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-07-14 в 14:35.
1. Това, което искаш е невъзможно. Диска задължително се форматира от телевизора (при което естествено се изтрива цялата информация) и записаното съдържание може да се гледа само и единствено на този тв (заради авторските права, а е възможно и някои от каналите да имат т.нар. защита срещу запис). Вариант е да закачиш втори диск за ПВР-а. Опцията за форматирането би трябвало да се появи при натискане на бутона REC за първи път.
2. Ако ЕПГ-то не работи коректно (както се оплакват собствениците на Панасоник тв) няма и как тв да прави запис по график, освен ако не може ръчно да му се укаже начален час и продължителност на запис на определен канал (на някои тв има такава възможност).