Panasonic UK, ‘5 Year Warranty’ Offer
Тези условия на промоцията дали важат и за България, като страна от ЕС.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Panasonic UK, ‘5 Year Warranty’ Offer
Тези условия на промоцията дали важат и за България, като страна от ЕС.
На моя P50ST60E, много често и особено при SD сигнал, забелязвам цветни контури тип "дъга"?! Знаете, ще рече човек, че матрицата е 65к, като при старите уиндоус мобиле телефони, различавам градиента на цветовете при лица и не само. Може да е особеност на зрението, знам ли?! Виж, т.н. зелени шлейфове и трептене от петдесетте херца, не усещам. При вас как е колеги или "повредата" е в моя телевизор?
П.П. С настройките на D-Nice съм, като съм намалил контраста и аз, на 60.
Колеги някой може ли да помогне и с такива настройки на картината след разработка и за тв 42st50. Благодаря.
2D Settings for Panasonic TX-P42ST50
hdtvtest.co.uk
Viewing Mode: True Cinema
Contrast: set to max then reduce by 14
Brightness: default
Colour: reduce by 2 from default
Sharpness: 0 or 1 click from the left
Vivid Colour: Off
CATS: Off
P-NR: Off
Advanced Settings
White Balance: 3 -2 4 0 -5 -4
Colour Mgmt: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
Gamma: 2.4
24p Smooth Film: Off (for Blu-ray)
Intelligent Frame Creation: Off, Min if you have trouble with double images on 50hz
16:9 Overscan: Off
Pixel Orbiter: Auto
3D Calibrated Settings
Viewing Mode: True Cinema
Contrast: set to FULL and then reduce by 8 clicks
Brightness: set to ZERO and then increase by 30 clicks
Colour: set to ZERO and then increase by 24 clicks
Sharpness: 0
Vivid Colour: Off
CATS: Off
P-NR: Off
Advanced:
White Balance: -12 3 4 16 7 -25
Colour Management: -11 -5 0 14 1 0 6 0 0
Gamma: 2.4
Intelligent Frame Creation: Off
3D Refresh Rate: Auto (see the notes in our review regarding this for bright rooms)
16:9 Overscan: Off
Pixel Orbiter: Auto
Този модел ST60 може ли да се изключва 3Д -то ?
Поздрави.
Давай това мини ревю до ден-два, че тая оферта на ТП е много примамлива. Сподели и сериозните забележки.
3D-то, си е изключено по подразбиране. Включването му, може да се нагласи на ръчен режим или автоматично откриване на 3D сигнал, при вторият случай, те подканва с надпис долу в дясно да включиш и сложиш очилата. Отделно в режим 3D, можеш ръчно да избереш опциите според входящия сигнал - един до друг, отгоре-отдолу и т.н., или да го оставиш автоматично да ги разпознае.
Само да вметна, че линка на Христослав по-горе за слайдовете води до: "Invalid Attachment specified". Някаква корекция или който го има да го постне за изтегляне!
Семейният съвет реши,че ще ставаме притежатели на промоционалната плазма в понеделник. Между другото при настройване на тв,защо избираме страна Финландия или Германия,а не България?
Здравейте,
От няколко часа съм собственик на 50ST60. При проверка на отработените часове на ТВ-то се изписаха само нули. В момента гледам Арсенал - Кр. Палас и нямам забележки относно картината. Плавно движение на топката без никакви сенки или ореол след нея. Дори при бързо преместване на камерата не е невъзможно да прочетеш надписите по рекламните пана около терена. Настройките, които съм направил на картината са:
Контрас 45
Яркост -8
Цвят 35
Рязкост 0
На някои може да се стори прекалено крайно, но ще бързам бавно с разработването.
Иначе офертата в ТП за този модел е 1649лв. кеш или чрез TBI кредит (сега Париба банк) на същата сума разсрочено без оскъпяване. В цената е включена двугодишна стандартна гаранция плюс още три години. На практика това са 170 кинта по-малко без да броим трите години допълнителна гаранция.
Моля за разяснение !
Клиент съм на Булсат и имам HD приемник, към който е свързан 50ST60, чрез HDMI кабел от оператора.
При натискане на бутон I (инфо) на дист. на ТВ на екрана се
появява надпис:
HDMI 1
1080 i / 50 Hz
16:9
Същият надпис има и на програмите, на които пише HD. Визирам BTV, Eurosport, NG и други.
Какво означава това ? 50 Hz ?????
Този пост е редактиран от idealist; 26-10-13 в 17:32.
В началото преди да се "разработи" панела и аз като че ли съм забелязвал такова нещо , но сега май скоро не се сещам . Виж зелени сенки при бързо отместване на лица съм виждал (при 24 и 50 хц филми и телевизия , затова сега пробвам с мултимедийния плеър на настройка 60хц , за да добия повече впечатления) и това е най-сериозната ми забележка към модела + че май нещо не не са справя (или аз не мога да настроя) добре с 24хц материал . Отделно от това мисля ,че няма тв до 2500лв , който да предлага по-добра картина като цяло от 50ST60 .
Имаш лични.....