Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 39 от 116 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Panasonic UK, ‘5 Year Warranty’ Offer

Тези условия на промоцията дали важат и за България, като страна от ЕС.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Panasonic UK, ‘5 Year Warranty’ Offer

Тези условия на промоцията дали важат и за България, като страна от ЕС.
    Уш от днес някои модели са с 5 година гаранция. Интересно , но не пише на сайта на Панасоник за това...

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

За 5 г. гаранция пише в брошурата им

ПП. С нетърпение ще очаквам миниревюто на svetlio1
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

На моя P50ST60E, много често и особено при SD сигнал, забелязвам цветни контури тип "дъга"?! Знаете, ще рече човек, че матрицата е 65к, като при старите уиндоус мобиле телефони, различавам градиента на цветовете при лица и не само. Може да е особеност на зрението, знам ли?! Виж, т.н. зелени шлейфове и трептене от петдесетте херца, не усещам. При вас как е колеги или "повредата" е в моя телевизор?
    П.П. С настройките на D-Nice съм, като съм намалил контраста и аз, на 60.

6. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Колеги някой може ли да помогне и с такива настройки на картината след разработка и за тв 42st50. Благодаря.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

2D Settings for Panasonic TX-P42ST50
    hdtvtest.co.uk

Viewing Mode: True Cinema
    Contrast: set to max then reduce by 14
    Brightness: default
    Colour: reduce by 2 from default
    Sharpness: 0 or 1 click from the left
    Vivid Colour: Off
    CATS: Off
    P-NR: Off

Advanced Settings
    White Balance: 3 -2 4 0 -5 -4
    Colour Mgmt: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
    Gamma: 2.4
    24p Smooth Film: Off (for Blu-ray)
    Intelligent Frame Creation: Off, Min if you have trouble with double images on 50hz
    16:9 Overscan: Off
    Pixel Orbiter: Auto

3D Calibrated Settings
    Viewing Mode: True Cinema
    Contrast: set to FULL and then reduce by 8 clicks
    Brightness: set to ZERO and then increase by 30 clicks
    Colour: set to ZERO and then increase by 24 clicks
    Sharpness: 0
    Vivid Colour: Off
    CATS: Off
    P-NR: Off

Advanced:
    White Balance: -12 3 4 16 7 -25
    Colour Management: -11 -5 0 14 1 0 6 0 0
    Gamma: 2.4
    Intelligent Frame Creation: Off
    3D Refresh Rate: Auto (see the notes in our review regarding this for bright rooms)
    16:9 Overscan: Off
    Pixel Orbiter: Auto

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Този модел ST60 може ли да се изключва 3Д -то ?
    Поздрави.

10. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Русе

Давай това мини ревю до ден-два, че тая оферта на ТП е много примамлива. Сподели и сериозните забележки.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

3D-то, си е изключено по подразбиране. Включването му, може да се нагласи на ръчен режим или автоматично откриване на 3D сигнал, при вторият случай, те подканва с надпис долу в дясно да включиш и сложиш очилата. Отделно в режим 3D, можеш ръчно да избереш опциите според входящия сигнал - един до друг, отгоре-отдолу и т.н., или да го оставиш автоматично да ги разпознае.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2013

@paciem

Промоцията е до 14 Ноември . За тези пари едва ли ще намериш по-добър телевизор със същия диагонал .

13. Тук е от
    Jul 2009

Само да вметна, че линка на Христослав по-горе за слайдовете води до: "Invalid Attachment specified". Някаква корекция или който го има да го постне за изтегляне!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Русе

Семейният съвет реши,че ще ставаме притежатели на промоционалната плазма в понеделник. Между другото при настройване на тв,защо избираме страна Финландия или Германия,а не България?

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Здравейте,
    От няколко часа съм собственик на 50ST60. При проверка на отработените часове на ТВ-то се изписаха само нули. В момента гледам Арсенал - Кр. Палас и нямам забележки относно картината. Плавно движение на топката без никакви сенки или ореол след нея. Дори при бързо преместване на камерата не е невъзможно да прочетеш надписите по рекламните пана около терена. Настройките, които съм направил на картината са:
    Контрас 45
    Яркост -8
    Цвят 35
    Рязкост 0
    На някои може да се стори прекалено крайно, но ще бързам бавно с разработването.
    Иначе офертата в ТП за този модел е 1649лв. кеш или чрез TBI кредит (сега Париба банк) на същата сума разсрочено без оскъпяване. В цената е включена двугодишна стандартна гаранция плюс още три години. На практика това са 170 кинта по-малко без да броим трите години допълнителна гаранция.

Моля за разяснение !
    Клиент съм на Булсат и имам HD приемник, към който е свързан 50ST60, чрез HDMI кабел от оператора.
    При натискане на бутон I (инфо) на дист. на ТВ на екрана се
    появява надпис:

HDMI 1
    1080 i / 50 Hz
    16:9

Същият надпис има и на програмите, на които пише HD. Визирам BTV, Eurosport, NG и други.
    Какво означава това ? 50 Hz ?????
    Този пост е редактиран от idealist; 26-10-13 в 17:32.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Той Виж публикацията
    На моя P50ST60E, много често и особено при SD сигнал, забелязвам цветни контури тип "дъга"?! Знаете, ще рече човек, че матрицата е 65к, като при старите уиндоус мобиле телефони, различавам градиента на цветовете при лица и не само. Може да е особеност на зрението, знам ли?! Виж, т.н. зелени шлейфове и трептене от петдесетте херца, не усещам. При вас как е колеги или "повредата" е в моя телевизор?
    П.П. С настройките на D-Nice съм, като съм намалил контраста и аз, на 60.
    В началото преди да се "разработи" панела и аз като че ли съм забелязвал такова нещо , но сега май скоро не се сещам . Виж зелени сенки при бързо отместване на лица съм виждал (при 24 и 50 хц филми и телевизия , затова сега пробвам с мултимедийния плеър на настройка 60хц , за да добия повече впечатления) и това е най-сериозната ми забележка към модела + че май нещо не не са справя (или аз не мога да настроя) добре с 24хц материал . Отделно от това мисля ,че няма тв до 2500лв , който да предлага по-добра картина като цяло от 50ST60 .
    Той одобрява това.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Имаш лични.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 116 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе