Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 93 от 116 ПърваПърва ... 43839192939495103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Това е абсурдно. По същата логика, всички USB устройства свързани към компа ти ще го прецакат.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Колеги дайте съвет моля?
    Когато гледам филм (колкото и рядко да се случва - веднъж месечно) си пускам звука през колоните от компютъра, които са 5+1. Звука от ТВ-то го изкарвам от този малкия изход (забравих как се казваше ) който е с удължител към Скарт все едно и оттам двата чинча към системата!
    Само че онзи ден включвам кабела и ...ни вопъл, ни стон? Не е от колоните, при тях всичко работи.
    Дори при крайно усилено ниво на звука не се чува и бръждене (шумене) някакво даже.
    От какво може да е това? Как мога да разбера?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не разбрах кой изход ползваш, но ако изкарваш звук от този за слушалките:
    Влез в менюто, Меню -> Звук -> Слушалки и там увеличи нивото на звука.

6. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Не разбрах кой изход ползваш, но ако изкарваш звук от този за слушалките:
    Влез в менюто, Меню -> Звук -> Слушалки и там увеличи нивото на звука.
    Ползвам ето този изход. ЧЕРНИЯ кабел на снимката с включени чинчове към него :

Оправих се. Решено, но ме е срам да кажа [emoji1]
    Този пост е редактиран от brabusbg; 20-10-14 в 15:35.
    hristoslav2 одобрява това.

7. Тук е от
    Oct 2014

Здравейте, умря ми връзката към интернет. Телевизора е Панасоник TX-47AS650E. Работеше с безжичната и изведнъж изчезна. На мрежови връзки показва, че има мрежа, но като пусна You Tube или някое друго приложение което иска нет и ми казва, че нямам връзка. Някакви идеи. Телевизора е на 3 дни. Пробвах и по кабел и да го свържа и с телефона резултата е същият.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Свържи го с кабел към рутера, после му задай съответните настройки за кабелна връзка. След което, се опитай чрез менюто ТВ да потърси ъпдейт, и..после опитай с YouTube.

10. Тук е от
    Oct 2014

Той рутера си го вижда и по кабел и по безжичната, за ъпдейта ми казва че съм с последната версия на софтуера.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А теста за връзка от менюто - какво показва ?
    Пробва ли пак за YouTube?

12. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Аз имам същия проблем телевизора е 42AS650 рутера е TP-Link с 3-те антенки, свързах телевизора безжично с мрежата, и като ми дава статус на мрежата свързан с рутера, няма нет, пробвам на ново има нет, тръгвам да отварям приложение, дава ми търсене на мрежа намира и пак ми дава търсене на мрежа, приложението на телефона panasonic tv remote2 работеше коректно точно 2 дни, гледах и телевизия през него да го пробвам, но това беше за 2 дни и след това вече само за секунди се включва и дава, че няма връзка горе, и все още не мога да подкарам нито едно приложение, нито да ми изпише, че има нет, само връзка с рутера има

13. Тук е от
    Oct 2014

Здравейте, тази сутрин всичко си работи без проблем. Реално нищо не съм правил. Възможно ли е връзката с Интернет да минава през сървър на Панасоник, който да речем снощи е бил претоварен или спрян по някаква причина. Друго разумно обяснение не намирам.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Здравейте, Днес моята плазма 50ST60 навършва точно една година . Навъртени са 3670 часа , изпробвани поне 10 настройки на картината и за сега не мога да намеря нещо своите настройки . Такива които да направят телевизора перфектен в моите очи. Най близо са ми настройките на HD Fever и Koleto . Напоследък все по често използвам реалистичните кино настройки. Моля да споделите своя опит в това отношение. Иначе телевизора си е добър, както знаете . Явно няма да се реши въпроса с EPG . Този проблем го поставих официално и имаше момент за смяна на телевизора ми с друга марка и то съвсем безболезнено чрез Panasonic България. Обаче в последния момент се отказах в полза на плазмата и прецених, че по-добре да гледам прилична картина пред алтернативата на много екстри и LED вариант. Например не мога да си обясня защо не можем да ползваме смарт приложения издадени за България, както е при LG и SAMSUNG. Например тези марки могат да предават Voyo и HBO Go. Ако някой му се пише нека сподели впечатлението си от ST60 серията, настройки и разни други проблеми и решения свързани с модела вече след година и половина от излизанито му на пазара .

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз съм изключително доволен от тв като картина с настройките , които съм поствал по-назад в темата . Вчера обаче излезе нещо , което доста ме озадачава - при опит да пусна звук към ресивъра (Viera Link) ми изписва "неналична услуга"(или опция , сега не се сещам точно) - смених HDMI кабела , но ефект - нула . Днес няма да имам време да правя други тестове , но ако някой има идеи - да казва .

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Този звук ползвал ли си го преди през Viera link и изведнъж е изчезнал или сега го пускаш за първи път по този начин. Аз бих направил следната проверка. 1 . HDMI кабела да е свързан в HDMI 2 на телевизора . В този порт е връщането на звука посока рисивър ARC 2. Проверяваш в телевизора Viera link да е вкл. и накрая нещо в рисивъра да не е забранено ... успех
    Този пост е редактиран от ceco7; 09-11-14 в 14:34.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Свързването си е така още от самото начало ,всичко е включено ,а последно го ползвах преди 1-2 седмици ... Освен кабела да е дал фира нещо , но пък и с друг пробата не даде резултат ... Абе оная вечер ми направи впечатление ,че не се включи и не премине на съответния HDMI , когато пуснах BD плеъра , но не му обърна внимание ... Утре мисля да разкача всичко и да го изключа за известно време , както и да направя връзка директно с BD плеъра да видя дали приема командите .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе