Това е абсурдно. По същата логика, всички USB устройства свързани към компа ти ще го прецакат.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Това е абсурдно. По същата логика, всички USB устройства свързани към компа ти ще го прецакат.
Колеги дайте съвет моля?
Когато гледам филм (колкото и рядко да се случва - веднъж месечно) си пускам звука през колоните от компютъра, които са 5+1. Звука от ТВ-то го изкарвам от този малкия изход (забравих как се казваше ) който е с удължител към Скарт все едно и оттам двата чинча към системата!
Само че онзи ден включвам кабела и ...ни вопъл, ни стон? Не е от колоните, при тях всичко работи.
Дори при крайно усилено ниво на звука не се чува и бръждене (шумене) някакво даже.
От какво може да е това? Как мога да разбера?
Не разбрах кой изход ползваш, но ако изкарваш звук от този за слушалките:
Влез в менюто, Меню -> Звук -> Слушалки и там увеличи нивото на звука.
Този пост е редактиран от brabusbg; 20-10-14 в 15:35.
Здравейте, умря ми връзката към интернет. Телевизора е Панасоник TX-47AS650E. Работеше с безжичната и изведнъж изчезна. На мрежови връзки показва, че има мрежа, но като пусна You Tube или някое друго приложение което иска нет и ми казва, че нямам връзка. Някакви идеи. Телевизора е на 3 дни. Пробвах и по кабел и да го свържа и с телефона резултата е същият.
Свържи го с кабел към рутера, после му задай съответните настройки за кабелна връзка. След което, се опитай чрез менюто ТВ да потърси ъпдейт, и..после опитай с YouTube.
Той рутера си го вижда и по кабел и по безжичната, за ъпдейта ми казва че съм с последната версия на софтуера.
А теста за връзка от менюто - какво показва ?
Пробва ли пак за YouTube?
Аз имам същия проблем телевизора е 42AS650 рутера е TP-Link с 3-те антенки, свързах телевизора безжично с мрежата, и като ми дава статус на мрежата свързан с рутера, няма нет, пробвам на ново има нет, тръгвам да отварям приложение, дава ми търсене на мрежа намира и пак ми дава търсене на мрежа, приложението на телефона panasonic tv remote2 работеше коректно точно 2 дни, гледах и телевизия през него да го пробвам, но това беше за 2 дни и след това вече само за секунди се включва и дава, че няма връзка горе, и все още не мога да подкарам нито едно приложение, нито да ми изпише, че има нет, само връзка с рутера има
Здравейте, тази сутрин всичко си работи без проблем. Реално нищо не съм правил. Възможно ли е връзката с Интернет да минава през сървър на Панасоник, който да речем снощи е бил претоварен или спрян по някаква причина. Друго разумно обяснение не намирам.
Здравейте, Днес моята плазма 50ST60 навършва точно една година . Навъртени са 3670 часа , изпробвани поне 10 настройки на картината и за сега не мога да намеря нещо своите настройки . Такива които да направят телевизора перфектен в моите очи. Най близо са ми настройките на HD Fever и Koleto . Напоследък все по често използвам реалистичните кино настройки. Моля да споделите своя опит в това отношение. Иначе телевизора си е добър, както знаете . Явно няма да се реши въпроса с EPG . Този проблем го поставих официално и имаше момент за смяна на телевизора ми с друга марка и то съвсем безболезнено чрез Panasonic България. Обаче в последния момент се отказах в полза на плазмата и прецених, че по-добре да гледам прилична картина пред алтернативата на много екстри и LED вариант. Например не мога да си обясня защо не можем да ползваме смарт приложения издадени за България, както е при LG и SAMSUNG. Например тези марки могат да предават Voyo и HBO Go. Ако някой му се пише нека сподели впечатлението си от ST60 серията, настройки и разни други проблеми и решения свързани с модела вече след година и половина от излизанито му на пазара .
Аз съм изключително доволен от тв като картина с настройките , които съм поствал по-назад в темата . Вчера обаче излезе нещо , което доста ме озадачава - при опит да пусна звук към ресивъра (Viera Link) ми изписва "неналична услуга"(или опция , сега не се сещам точно) - смених HDMI кабела , но ефект - нула . Днес няма да имам време да правя други тестове , но ако някой има идеи - да казва .
Този звук ползвал ли си го преди през Viera link и изведнъж е изчезнал или сега го пускаш за първи път по този начин. Аз бих направил следната проверка. 1 . HDMI кабела да е свързан в HDMI 2 на телевизора . В този порт е връщането на звука посока рисивър ARC 2. Проверяваш в телевизора Viera link да е вкл. и накрая нещо в рисивъра да не е забранено ... успех
Този пост е редактиран от ceco7; 09-11-14 в 14:34.
Свързването си е така още от самото начало ,всичко е включено ,а последно го ползвах преди 1-2 седмици ... Освен кабела да е дал фира нещо , но пък и с друг пробата не даде резултат ... Абе оная вечер ми направи впечатление ,че не се включи и не премине на съответния HDMI , когато пуснах BD плеъра , но не му обърна внимание ... Утре мисля да разкача всичко и да го изключа за известно време , както и да направя връзка директно с BD плеъра да видя дали приема командите .