Щом е в гаранция, няма място за притеснение.
Иначе комплекта за поправка струва 30 долара
Panasonic Y Sus Repair Kit SC Board TNPA5330 TX P42GT30 TX P42VT30 TX P42ST30 | eBay
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Щом е в гаранция, няма място за притеснение.
Иначе комплекта за поправка струва 30 долара
Panasonic Y Sus Repair Kit SC Board TNPA5330 TX P42GT30 TX P42VT30 TX P42ST30 | eBay
Грешка - постът е за другата тема - Panasonic 2016
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-08-16 в 23:15.
Да, оказа се, че е в 5тата година от гаранцията, през ТМ. Купих го на половин цена през първия "черен петък" (беше съботата де ) през април 2012та.
Благодаря, hristoslav2, поцъках из нета и видях възможни решения, Има и един един прясно качен донор в olx за части...
Оставих го в сервиза на ТМ; казаха, че могат да се позабавят заради чакането на становището от страна на застрахователя (може да мине и месец). Като имам новини ще пиша.
При гаранционен ремонт няма застрахователи. Има максимален срок - 30 календарни дни за да поправят, заменят с нов или да върнат парите за телевизора
Гаранцията не е от производителя, а е доплатена от мен в магазина, от който я купих; имам и полица от застрахователната компания, в която освен покритията съгласно производствената гаранция има и други клаузи и покрития. Един вид КАСКО на стоката. Ако го беше ударила мълния да речем, съгласно условията в полицата повредата пак щеше да бъде покрита (но това не се коприва отпроизводствената гаранция). Полицата и условията не са при мен (взеха я в сервиза), за да прочета дали са упоменати 30те дни, както е по ЗЗП, или не.
Днес ходих да питам какво става с моят GT30 със 7те мигания на диода - отговориха ми, че чака одобрение за замяна . SM модулът (ако съм разбрал правилно) бил дефектен и явно няма откъде да се вземе нов.
Жалко...сега вероятно ще ти предложат това LCD
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15473
или това
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/16611
Има ли някъде останали бройки плазми да се продават?
Sent from my HTC One using SetCombG Forums mobile app
Благодаря, колеги!
Ако това се потвърди,предполагам след празниците около 22.09, не знам дали няма да се окажа обвързан с ТМ заради удължената гаранция от тях. А там Панасоник на практика ги няма (има изостанали бройки от преди 2-3 години, само LED).
Сега ровя да се наваксам какво става с технологиите на ТВ. Но от посещенията ми по магазините ми по други поводи, (без да знам, че може да ми се наложи да търся ТВ за себе си), нещо не съм очарован от видяното.
П.П. Опитах се да обясня за ремонтния комплект, но може би не говорих с правилния човек.
Мдаа..сега ще се позоват на диагонала и цената за която си го купил
Panasonic VIERA TX-P42GT30E телевизори - Цени, мнения, Panasonic тв магазини
до видим..какво е останало
SAMSUNG UE-40JU7000
SAMSUNG UE-43KU6502UXXH
PHILIPS 43PUS7100
LG 43UH668V
LG 43UF7787
hristoslav2, благодаря!
Покрай "черния петък" го взех за 1200 лв вместо за 2100. Готов съм да доплащам, но да е нещо, което става за гледане.
Все още се надявам да не се стигне до избор на друг ТВ. Трябва да прочета условията на полицата и да видя дали има опция за вземане на остатъците срещу частично обезщетение, поне при автомобилите с тотална щета го има.
Този пост е редактиран от zlatacho; 17-09-16 в 18:33.
Днес ми се обадиха, че ми е одобрена замяна в ТМ. За да не "спамя" темата тук, ще пиша в общата част на форума избор на ТВ.
Този пост е редактиран от zlatacho; 06-10-16 в 17:07.