@soon,
Не съм сигурен дали отчитам всичко което търсиш, но за мен плазмата бие по всички показатели. Има страхотна картина и детайли, в тъмните части на картината виждам неща които досега съм пропускал, пълен набор от настройки и истинска HD резолюция при движение - нещо немислимо за ЛЦД независимо от херците му. Филипса е също много добър телевизор, гледал съм го с правилните настройки и разликата в цветопредаването не беше толкова фрапантна, има по-добро автоформатиране, което при плазмата е слабо реализирано, но пък от друга страна то е ненужно при гледането на широкоекранни филми. Нека не забравяме и разликите в годините, в далечната 2009, плазмите Панасоник не бяха а това което са сега. За разлика от LCD , плазмената технология особено при Панасоник претърпя огромно развитие - силни адмирации за което.
- - - - - - - - - -
Panasonic TC-P55ST60 picture settings - CNET HDTV picture settings Forums 2013 Panasonic Settings/Issues - D-Nice Reference Settings Thread - Calibration Forums
Контраста ми е на 48, яркостта на 0, понякога ползвам и светлинния сензор който учудващо но върши перфектна работа.