Страница 22 от 46 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 678
Like Tree98Одобрявам

Panasonic телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic LCD TV 2015

Цитат Първоначално публикувано от Dante Виж публикацията
    Здравейте от няколко дни имам 47AS750
    Уж следвах точките от указанията, но когато стигне до Getting channel list и спира и пише Connection not possible. Гледах и видеотата и не видях нищо, което да ми помогне. Някой да му се е случвало същото?
    Може би проблема е в тази точка - 2. Отваряме приложението и отиваме на "TV Anywhere" (най-горната опция) като въвеждаме съответните ID-та и пароли за "My Home Cloud" (от регистрацията) и за "TV Anywhere" (от телевизора "Меню" - "Мрежа" - "Настройки TV Anywhere") - Никъде не намерих в приложението да въведа това второто в точката и в клиповете не виждам да ги пишат някъде. някаква вероятност да е от смартфона? Lenovo P780 китайската версия с Андроид 4.2.1. Другите функции работят, идеално си работи като дистанционно.
    Сигурно е излишно да питам, понеже прочетох предишната и тази тема и видях, че няколко човека питат за настройки на картината за моя модел, но нямаше отзвук никакъв, няма ли някой, който сам да се е мъчил да го настрои? особено за тези по-тъмни петна в ъглите?
    Би трябвало да работи с твоя телефон. Опитай дали няма да се оправи, ако преинсталираш приложението на телефона (при мен крашваше на същото място - оправи се след преинсталиране). Щом стигаш до "Getting Channel List", не ти трябват друго ID и парола, освен тези от "My Home Cloud".
    Пробвай с тези настройки: https://www.avforums.com/threads/pan...tings.1893181/

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Frogst Виж публикацията
    Би трябвало да работи с твоя телефон. Опитай дали няма да се оправи, ако преинсталираш приложението на телефона (при мен крашваше на същото място - оправи се след преинсталиране). Щом стигаш до "Getting Channel List", не ти трябват друго ID и парола, освен тези от "My Home Cloud".
    Пробвай с тези настройки: https://www.avforums.com/threads/pan...tings.1893181/
    Благодаря за настройките, тъмните петна в ъглите явно са нелечими, но ще ги преживея, повече се дразня, че не тръгва "TV Anywhere" - преинсталирах го 4-5 пъти, после пробвах с друг смартфон - Sony Xperia Tipo с Андроид 4.0 и отново същото, явно има нещо нередно в телевизора или в рутера ли не знам.

4. Тук е от
    Apr 2015

Отговор: Panasonic LCD Телевизори

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Това става автоматично от сървъра на Панасоник.
    Извинявам се за малоумния въпрос, но за кой сървър става на въпрос и как да се свържа евентуално ?

5. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте,

Някой има ли конкретни впечатления вече от новите модели 2015 като CS520, CS6x0 сериите ?

Как е картината и впечатления от плеъра, може ли да се редактира големината на субтитрите ?
    Този пост е редактиран от cheto; 15-04-15 в 15:59.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Аз съм със 42ас650 и ми излизат много малко приложения в маркета, като 90% са някакви безсмислени.
    при всички модели е така

Цитат Първоначално публикувано от ducati748 Виж публикацията
    Извинявам се за малоумния въпрос, но за кой сървър става на въпрос и как да се свържа евентуално ?
    Това е сървъра на Панасоник за Европа. Всички ъпдейти и приложения за телевизори, Blu-ray плейъри...се изтеглят от него автоматично. Адресът е записан в софтуера на устройствата - не можеш през компютър.

това е сайтът на разработчицитге
    https://developer.vieraconnect.com/

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Тук е от
    Apr 2015

Отговор: Panasonic телевизори 2015 / презентация и FAQ на първа страница

Благодаря за отговора ! Защо телевизора дойде със инсталиран скайп а в сървъра го няма, даже няма търсачка, мислех че е нещо като гугъл плей ?

10. Тук е от
    Jan 2015

Цитат Първоначално публикувано от Dante Виж публикацията
    Благодаря за настройките, тъмните петна в ъглите явно са нелечими, но ще ги преживея, повече се дразня, че не тръгва "TV Anywhere" - преинсталирах го 4-5 пъти, после пробвах с друг смартфон - Sony Xperia Tipo с Андроид 4.0 и отново същото, явно има нещо нередно в телевизора или в рутера ли не знам.
    Телевизорът към рутера с кабел ли е свързан или безжично. Ако е безжично опитаи с кабел, или пробвай с друг рутер, ако намериш на 5гхц да не ти се бъркат мрежите на съседите.

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Здравейте колеги, мой приятел си закупи преди около две седмици 48AS640. Телевизора си работи нормално, ъпдейтнат е с последната версия на фърмуеъра. Проблема е с възпроизвеждането на mkv файлове от флашка. Повечето филми много секат и постоянно четат от флашката и просто не може да се гледа. Филмите не са големи по 4-7 гб. Къде може да е проблема? Има ли някакви настройки на плеъра. Приятелят ми има и 32 инчов Самсунг H5030, като при него няма проблем филмите се прочитат и вървят без проблем и накъсвания.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Пробвал ли е с друга флашка/ХДД ? Понякога просто "не се разбират" .

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Пробвахме да. Флашките не са и лоши - последните модели на Трансценд и Кингстън. Дали може да е и от това, че попадаме на такъв тип филми, който са с кодеци които явно не се поддържат от телевизора?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Може разбира се , аз на моята плазма рядко ползвам USB плеъра - само за някоя серия от сериали , но честно казано не се сещам нещо да не е тръгнало - свалям само mkv-та поне 720р ...

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от monkey1972 Виж публикацията
    Телевизорът към рутера с кабел ли е свързан или безжично. Ако е безжично опитаи с кабел, или пробвай с друг рутер, ако намериш на 5гхц да не ти се бъркат мрежите на съседите.
    Списъкът на достъпните приложения за отделните страни е различен. Не е като Google Play, но Panasonic и Firefox имат намерение да направят аналогичен такъв за моделите с новата операционна система.

Утре временно няма да имате достъп да сървъра
    http://toengel.net/philipsblog/2015/...23-april-2015/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-04-15 в 22:03.

17. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте, колеги. Имам 48AS640E с дистанционно N2QAYB000829, но домашните ми взеха, че го изгубиха. Дали не може да се използва друг модел дистанционно за PANASONIC? Оригиналният явно е рядък и много скъп . . .

18. Тук е от
    Oct 2012

Колеги преди няколко дена си взех TX-AS750E работи си тв-то доволен съм,но дръпмах няколко 3d филма и видях доста гадни двойни образи.Преди имах Sony Ex720 и при него беше така имали някакво решение или и този толкова си може.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 46 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-04-11, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе