Страница 21 от 46 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 678
Like Tree98Одобрявам

Panasonic телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic LCD Телевизори

svetlio1, stanislav77, Frogst и 1 други харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Prvi pogled: Panasonic 55CS620E (CS620E) Full HD televizor | HD Televizija - HDTV eZine
    Превод - hr to en
    Познайте откъде е копирал таблицата с изображенията на моделите...вижте втори пост.

Цени за Франция
    Prix TV Panasonic gamme 2015 | HDfever

Цени за Дания
    Panasonic maakt prijzen 2015 lcd led tv's bekend | Homecinema Magazine

http://www.areadvd.de/tests/xxl-test...t-tx-65axw904/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-15 в 21:33.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте.
    Днес се опитах да си включа тв-то L55DT50E и провал.Долу в ляво мига в червено през 10-на секунди лампичката за включване и това е.С копчето за включване отзад ми изкарва надписа Смарт Виера и веднага се изключва.Намерих му гаранционната карта и пак провал.На 25.03.15 му е изтекла гаранцията.Ще съм благодарен за каквато и да е информация къде е проблема.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Брой миганията и търси в нета какво означава .

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Разкачи всичко свързано към него и пробвай пак.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2010

След малко ровене в нета открих отговор,макар и за 50СТ50,че най-вероятно е захранващата платка.Ще се носи в сервиз и дано да не се окаже,че ремонтът е колкото нов.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Няма...панелът е най-скъпата част
    Да не е имало проблеми с тока?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic CS630 TV review: eerste uit de klas van 2015 | Hardware.Info Nederland
    Превод google nl to en
    TX-40CS630E:VA panel, 400 Hz BMR IFC=100Hz panel, provided with a blinking backlight and frame interpolation

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

здравейте от тук бях теглил една програмка за корекция на субтитрите(уголемяване) която сега не я откривам .Бихте ли ми казали неяното име или направо линк за да я издърпам на нова.
    Благодаря ви

12. Тук е от
    Apr 2015

Здравейте,

да попитам от къде теглите приложенията ? Аз съм със 42ас650 и ми излизат много малко приложения в маркета, като 90% са някакви безсмислени.

13. Тук е от
    Jan 2009

Отговор: Panasonic LCD TV 2015

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    "TV Anywhere"
    Работи без проблем с вградените в телевизора тунери. Ще се опитам в няколко стъпки да обясня какво е необходимо:
    I. Телевизор
    1. Регистрация в "My Home Cloud"
    2. "Меню" - "Мрежа" - "Настройки TV Anywhere" - "ВКЛ"
    3.Телевизорът трябва да е изключен(не от контакта, а в режим standby), или ако е включен да не се използва вградения тунер (т.е. да ползваме някое от интернет приложенията, или някой от другите входове на телевизора - HDMI1, HDMI2 и т.н.).
    Ако се използва CA модул могат да се гледат само свободните канали, кодираните - не.

II. Android, или i-os устройство
    1. Инсталираме приложението "Panasonic TV Remote 2"
    2. Отваряме приложението и отиваме на "TV Anywhere" (най-горната опция) като въвеждаме съответните ID-та и пароли за "My Home Cloud" (от регистрацията) и за "TV Anywhere" (от телевизора "Меню" - "Мрежа" - "Настройки TV Anywhere")
    3.След като сме отворили "TV Anywhere" избираме DVB-C тунер и от "Menu" (горе вляво) - "Settings" - избираме максималната възможна скорост за трансфер на данни (в моя случай имаше възможност за 400 kBps и 1,5 mBps - на 400 не сработи)
    Пробите направих с Panasonic 42AS650 и Samsung Galaxy Note 3. Необходимо беше време за зареждане на избраната програма (може би около 30 сек.), след което вървеше гладко и без насичане (пробвах с"iConcerts" HD и "MTV Live" HD)

Здравейте от няколко дни имам 47AS750
    Уж следвах точките от указанията, но когато стигне до Getting channel list и спира и пише Connection not possible. Гледах и видеотата и не видях нищо, което да ми помогне. Някой да му се е случвало същото?
    Може би проблема е в тази точка - 2. Отваряме приложението и отиваме на "TV Anywhere" (най-горната опция) като въвеждаме съответните ID-та и пароли за "My Home Cloud" (от регистрацията) и за "TV Anywhere" (от телевизора "Меню" - "Мрежа" - "Настройки TV Anywhere") - Никъде не намерих в приложението да въведа това второто в точката и в клиповете не виждам да ги пишат някъде. някаква вероятност да е от смартфона? Lenovo P780 китайската версия с Андроид 4.2.1. Другите функции работят, идеално си работи като дистанционно.
    Сигурно е излишно да питам, понеже прочетох предишната и тази тема и видях, че няколко човека питат за настройки на картината за моя модел, но нямаше отзвук никакъв, няма ли някой, който сам да се е мъчил да го настрои? особено за тези по-тъмни петна в ъглите?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Здравейте.
    Днес се опитах да си включа тв-то L55DT50E и провал.Долу в ляво мига в червено през 10-на секунди лампичката за включване и това е.С копчето за включване отзад ми изкарва надписа Смарт Виера и веднага се изключва.Намерих му гаранционната карта и пак провал.На 25.03.15 му е изтекла гаранцията.Ще съм благодарен за каквато и да е информация къде е проблема.
    Здравейте!
    Занесох го на сервиз,но не можаха даже да установят проблема.Според техника проблемът бил софтуеърен.Лампичката мига постоянно през 3-4 секунди,без да е като последователност за грешки,каквито има описани в нета.Чудя се за някакъв хард ресет или някаква подобна манипулация.Намерих в olx същия като моя ,но 47" с пукната матрица,но иначе работещ.Дали частите са едно към едно,за да си ги сменя сам.
    Ще съм много благодарен за идеи накъде да действам.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ducati748 Виж публикацията
    Здравейте,
    да попитам от къде теглите приложенията ? Аз съм със 42ас650 и ми излизат много малко приложения в маркета, като 90% са някакви безсмислени.
    Това става автоматично от сървъра на Панасоник.

dudi4ek
    Модел/серия от един и същи регион, независимо от диагонала имат един и същи мейн борд и софтуер.
    Модела на мейнборда е изписан по краят на платката. Сравни ги с този на твоят.
    Само дето не съм много сигурен дали в него е проблема - този тв техник не провери ли броят мигания на диода? Трябва да разполага с таблица за разчитането им.

Случайно попаднах на FAQ на немски.
    Antworten suchen - Panasonic Corporation
    За селекцията на въпросите, изберете в първата колонка Flashbildfemseher -> LCD+LED TV -> избирате модела телевизор.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-15 в 18:09.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Модел/серия от един и същи регион, независимо от диагонала имат един и същи мейн борд и софтуер.
    Модела на мейнборда е изписан по краят на платката. Сравни ги с този на твоят.
    Само дето не съм много сигурен дали в него е проблема - този тв техник не провери ли броят мигания на диода? Трябва да разполага с таблица за разчитането им.
    Според мен техникът не е компетентен,нищо,че от Технополис ме насочиха към "Пан сервиз"."Роял електроникс" също сервизират панасоник и ще им го занеса и на тях.Накрая ще се получи като с неволята.200 лв. за този със счупената матрица и ще си сменя абсолютно всичко сам.Грехота е да го хвърля,макар че си взех от прИмоциите UE55H8000.
    П.С. Намерих какво означават миганията когато са като последователност,например 5 пъти,8 пъти и т.н.Такова като при мен не открих.
    Огромно благодаря на hristoslav2 за отзивчивостта и вниманието!

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Сам трудно ще смениш абсолютно всичко...трябва ти схема и опит. Обиколи сервизите, за да се разбера какъв е проблема.

П.С. Честито за новият телевизор и му вземи удължена гаранция

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 46 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-04-11, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе