Prvi pogled: Panasonic 55CS620E (CS620E) Full HD televizor | HD Televizija - HDTV eZine
Превод - hr to en
Познайте откъде е копирал таблицата с изображенията на моделите...вижте втори пост.
Цени за Франция
Prix TV Panasonic gamme 2015 | HDfever
Цени за Дания
Panasonic maakt prijzen 2015 lcd led tv's bekend | Homecinema Magazine
http://www.areadvd.de/tests/xxl-test...t-tx-65axw904/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-15 в 21:33.
Здравейте.
Днес се опитах да си включа тв-то L55DT50E и провал.Долу в ляво мига в червено през 10-на секунди лампичката за включване и това е.С копчето за включване отзад ми изкарва надписа Смарт Виера и веднага се изключва.Намерих му гаранционната карта и пак провал.На 25.03.15 му е изтекла гаранцията.Ще съм благодарен за каквато и да е информация къде е проблема.
Брой миганията и търси в нета какво означава .
Разкачи всичко свързано към него и пробвай пак.
След малко ровене в нета открих отговор,макар и за 50СТ50,че най-вероятно е захранващата платка.Ще се носи в сервиз и дано да не се окаже,че ремонтът е колкото нов.
Няма...панелът е най-скъпата част
Да не е имало проблеми с тока?
Panasonic CS630 TV review: eerste uit de klas van 2015 | Hardware.Info Nederland
Превод google nl to en
TX-40CS630E:VA panel, 400 Hz BMR IFC=100Hz panel, provided with a blinking backlight and frame interpolation
здравейте от тук бях теглил една програмка за корекция на субтитрите(уголемяване) която сега не я откривам .Бихте ли ми казали неяното име или направо линк за да я издърпам на нова.
Благодаря ви
Здравейте,
да попитам от къде теглите приложенията ? Аз съм със 42ас650 и ми излизат много малко приложения в маркета, като 90% са някакви безсмислени.
Здравейте от няколко дни имам 47AS750
Уж следвах точките от указанията, но когато стигне до Getting channel list и спира и пише Connection not possible. Гледах и видеотата и не видях нищо, което да ми помогне. Някой да му се е случвало същото?
Може би проблема е в тази точка - 2. Отваряме приложението и отиваме на "TV Anywhere" (най-горната опция) като въвеждаме съответните ID-та и пароли за "My Home Cloud" (от регистрацията) и за "TV Anywhere" (от телевизора "Меню" - "Мрежа" - "Настройки TV Anywhere") - Никъде не намерих в приложението да въведа това второто в точката и в клиповете не виждам да ги пишат някъде. някаква вероятност да е от смартфона? Lenovo P780 китайската версия с Андроид 4.2.1. Другите функции работят, идеално си работи като дистанционно.
Сигурно е излишно да питам, понеже прочетох предишната и тази тема и видях, че няколко човека питат за настройки на картината за моя модел, но нямаше отзвук никакъв, няма ли някой, който сам да се е мъчил да го настрои? особено за тези по-тъмни петна в ъглите?
Здравейте!
Занесох го на сервиз,но не можаха даже да установят проблема.Според техника проблемът бил софтуеърен.Лампичката мига постоянно през 3-4 секунди,без да е като последователност за грешки,каквито има описани в нета.Чудя се за някакъв хард ресет или някаква подобна манипулация.Намерих в olx същия като моя ,но 47" с пукната матрица,но иначе работещ.Дали частите са едно към едно,за да си ги сменя сам.
Ще съм много благодарен за идеи накъде да действам.
Това става автоматично от сървъра на Панасоник.
dudi4ek
Модел/серия от един и същи регион, независимо от диагонала имат един и същи мейн борд и софтуер.
Модела на мейнборда е изписан по краят на платката. Сравни ги с този на твоят.
Само дето не съм много сигурен дали в него е проблема - този тв техник не провери ли броят мигания на диода? Трябва да разполага с таблица за разчитането им.
Случайно попаднах на FAQ на немски.
Antworten suchen - Panasonic Corporation
За селекцията на въпросите, изберете в първата колонка Flashbildfemseher -> LCD+LED TV -> избирате модела телевизор.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-15 в 18:09.
Според мен техникът не е компетентен,нищо,че от Технополис ме насочиха към "Пан сервиз"."Роял електроникс" също сервизират панасоник и ще им го занеса и на тях.Накрая ще се получи като с неволята.200 лв. за този със счупената матрица и ще си сменя абсолютно всичко сам.Грехота е да го хвърля,макар че си взех от прИмоциите UE55H8000.Модел/серия от един и същи регион, независимо от диагонала имат един и същи мейн борд и софтуер.
Модела на мейнборда е изписан по краят на платката. Сравни ги с този на твоят.
Само дето не съм много сигурен дали в него е проблема - този тв техник не провери ли броят мигания на диода? Трябва да разполага с таблица за разчитането им.
П.С. Намерих какво означават миганията когато са като последователност,например 5 пъти,8 пъти и т.н.Такова като при мен не открих.
Огромно благодаря на hristoslav2 за отзивчивостта и вниманието!
Сам трудно ще смениш абсолютно всичко...трябва ти схема и опит. Обиколи сервизите, за да се разбера какъв е проблема.
П.С. Честито за новият телевизор и му вземи удължена гаранция