Ето линк към бг магазин.Точно същото няма.Иначе аз на as640 съм пробвал с дистанционо от 5 годишен s20 и работеше.Само бутоните APPs, Home и 3д не работеха.Само един магазин продава оригиналното,но цената не е много добра.
Ето линк към бг магазин.Точно същото няма.Иначе аз на as640 съм пробвал с дистанционо от 5 годишен s20 и работеше.Само бутоните APPs, Home и 3д не работеха.Само един магазин продава оригиналното,но цената не е много добра.
Този пост е редактиран от mhs; 02-05-15 в 16:26.
Здравейте,
От няколко дни нямах субтитри на AXN, HBO и т.н. Звъннах на Близу. Казаха ми какво да направя. Върнах началните настройки. Цирк. Не ми излезе държава Швейцария, с Финландия ми изкара каналите с номерация от 1000 нагоре. Сложих на Норвегия и каналите си дойдоха нормално, но сега не мога да намеря опцията как да си ги подредя както аз си искам, щото на позиция 2 искам да си сложа BTV HD примерно и т.н. Телевизорът е Panasonic 40AS640. Мога ли да си подредя каналите, така както си бяха преди да звъня на Близу?
При намиране на нов канал и съобщение за обновяване след ползването на chansort на този модел каналите се нулирват.Също на флашката се запаметяват и други настройки като тези за картина и звук и всичко се променя след инсталирване на подредените канали.Най-добре е ръчно поне за в бъдеще няма проблеми.
Новите Смарт модели са с 5 години гаранция до края на юли.
Здравейте имам Panasonic TX-40AS640E след неуспешни опити да подкарам субтитри през DLNA реших да вържа външен хардиск към телевизора.Значи имам един 250 GB SATA,който попринцип не използвам купих му една кутийка и го свързах към телевизора.Филмите и субтитрите тръгнаха,обаче забелязах следния проблем (въобще ако може да се нарече така).Значи като изключа телевизора да е на стенд бай харддиска остава включен и се усеща как върти на някакви минимални обороти.Това нормално ли е?
С UMS си върви идеално със субтитрите този телевизор.
Днес забелязах,че харда беше изключен явно има някакво време за изчакване което държи харда в готовност при евентуално повторно включване на телевизора.
P.S.Има ли начин да се гледат blu-ray с много папки без да се конвертира?
Този пост е редактиран от raycho; 07-05-15 в 14:56.
Panasonic Viera TX-55CX700B REVIEW @ flatpanelshd
Panasonic CX7 has almost no clouding and we were impressed by what we saw. Never once did we spot anything during movie watching or games. Only when we used critical test pattern did we find something. For a LCD panel, this is an impressive result.Input lag 55 ms (38 ms in game mode)
PREVIEW: Panasonic TX-49CXW754 – UHD-Modell mit Vollausstattung für 1.499 EUR | AREA DVD – Tests & News fürs Heimkino, Fernseher, LCD-TVs, 4k, Ultra HD, Surround, AV-Receiver, Lautsprecher, Blu-ray Disc-Player, Smartphones, Tablets, Kino-
TEST: Panasonic CX700 50" Ultra HD 4K 3D LED LCD Firefox OS - PANASONIC - HDTV Centrum Polska
List of compatible files: Panasonic TX-50CX700E
http://hdtvpolska.com/MEGATEST/panas...plikicx700.pdf
Panasonic TX-55CX700E : Test complet
Panasonic 55" CX700 Review - Inleiding - Tweakers
Да се похваля. TX-50AX800E новата придобивка след една сага с един Филипс. По принцип изчетох всичко тук и се надявам че няма да питам. ;-)
Честито и със здраве да си го ползваш. Чакаме лични впечатления от новата придобивка.
На преминалата в Люксембург конференция SES Industry Days, операторът на сателитна телевизия SES и Panasonic представиха първият в света телевизор с вградена технология SAT> IP.
Телевизорът има вграден SAT>IP клиент, който преразпределя приеманият от сателита ТВ сигнал. SAT>IP - е технология, разработена от SES и нейните промишлени партньори, която транслира сателитният сигнал в IP сигнал (интернет-протокол), който се преразпределя по домашната мрежа включително и чрез WiFi, на такива устройства, като таблети, смартфони и ноутбуци. Технологията обезпечава приема на няколко програми паралелно на различни устройства.
Home | SAT IP
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-05-15 в 17:23.