Страница 43 от 46 ПърваПърва ... 334142434445 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 678
Like Tree98Одобрявам

Panasonic телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2014

Отговор: Panasonic телевизори 2015

jamesbond7 във кашона на TX-40CX700E имаше ли второ смарт дистанционно?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

И моето 40CX700E пристигна. След стартиране поиска ъпдейт на софтуера, който продължи около 10 минути. Първоначалните ми впечатления са много добри. При 4К от youtube картината е страхотна. За гледане на SD с неговия плейер става, но от външния приемник на Виваком през HDMI е направо трагедия! Голямо мазало се получава на каналите с нисък битрейт. Ъпскелинга на 1080 от Виваком при директни предавания е добър.

Малко трудно ще свикна с ъглите на видимост, понеже досега бях на LG с IPS матрица. Но при гледане фронтално черното направо убива! Друг недостатък е липсата на DVB S2, но това се компенсира с външен приемник. За гледане на филми смятам да ползвам външен Андроид медия плейер.

Нямах проблеми при регистрацията в сайта на Панасоник за удължаване на гаранцията на 5 години. Мисля, че за 1000 лева покупката си заслужава.

Цитат Първоначално публикувано от batpets Виж публикацията
    jamesbond7 във кашона на TX-40CX700E имаше ли второ смарт дистанционно?
    Не, няма такова.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Frogst Виж публикацията

Влизаш в "Меню" - "Звук" - "Настройка говорители" - и избираш "Слушалки". Така ще можеш да регулираш звука на системата директно от дистанционното, но няма да има звук от говорителите на телевизора, което е и по-добрия вариант.
    Предполагам ще може да се извади звук през СКАРТ с преходник към AV.

Иначе и аз ползвам извода за слушалки. Хубавото е, че не заглушава автоматично говорителите на телевизора и така ползвам виртуалния съраунд на ТВ-то + аудио система 2,1.
    Този пост е редактиран от bialk; 23-12-15 в 12:59.

4. Тук е от
    Dec 2014

И моя няма второ дистанционно. Питах защото в ТП консултанта ми каза че имало, а и аз видях в едно ревю. Може да е за по големите размери или за друг регион. Иначе когато го закарах вкъщи видях че кашона на едно място в ъгъла е натиснат и направо пробит. Оказа се точно там където има стириопор. По телевизора няма никакви следи, но още не съм го включил.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Варна/Шумен

Да,колегите са казали - второ дистанционно няма.Ще открадна набързо от 49'' на баща ми дистанционното да го пробвам.А иначе в момента съм вързал системата към изхода за слушалки и така и говорителите ми на тв-то работят и системата.НЕ мога да разбера защо се получава така, но каквито и настройки да вкарам системата ми няма хубави средни тонове?!Как ли не съм я настройвал тази система през компютър,но през това тв не мога нещо да се оправя.Явно ще карам по този начин.

Иначе и аз закупих 40'' през Емаг,за 1ви път правя толкова сериозна покупка през интернет,дано да нямам занапред проблеми.Регистрацията на 5 годишната гаранция я завърших набързо,скоро трябва да го направя и на 49''.
    Иначе и двата тв-та ми направиха един "проблем".В технополиса докато купувахме 49'' исках да ми пуснат тест за изгорели пиксели(ял съм сопата преди 2 години с един Панасоник Е5Е)теста върви перфектно но,горе в десен ъгъл особено на по-светли цветове се вижда едно тъмно петно с големина колкото 2 стотинки,но правоъгълно.3ма човека гледахме и 3мата го видяхме.На моята 40'' е същото.На тестовата 49'' в магазина също беше така и поради това се съмнявам да съм закупил 2 "дефектни бройки".Някой да има идея откакво е и как се маха ? :D

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

jamesbond7
    Всички диагонали на CX700Е имат само едно дистанционно -> N2QAYB001010
    Дай снимка на това петно - при разливки с различни цветове.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да не е от тестовите файлове ? Съмнява ме в две бройки с различен тип и размер панели да има на едно и също място дефект .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Варна/Шумен

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Да не е от тестовите файлове ? Съмнява ме в две бройки с различен тип и размер панели да има на едно и също място дефект .
    Това не ми мина през ума определено.Като се прибера в Шумен ще тествам 40'',а за 49'' скоро ще имам отговор и разбира се снимки за да видите.Сега имам друг въпрос.Телевизията която ще се ползва е на виваком с HD тунера им.Трябва ли да закупувам хубав и качествен HDMI кабел който поддържа 4к или да си карам с най-обикновен който си поддържа FullHD?За 40'' закупих HDMI кабел на HAMA с 5 звездички и като прочетох в сайта им го дават възможно най-добрия за 4к,3д и всичко останало за което се сетя .Пробвах го през лаптопа,всичко ток при FullHd качество.
    А.... и все пак има ли някой с готови настройки за картина и звук,за да си ги сравня с моите ?Ако може някой скрииншот много ще съм благодарен.

И...Честито Рождество Христово!

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Приличен кабел за 20лв ще свърши работа , тоя от комплекта на Вива-та е пълен боклук (както и самите им СТБ , ама нямат други) - при мен на плазмата водеше до забиване и липса на някои функции в телевизора .

Весели празници на всички !

11. Тук е от
    Dec 2014

Някой пробвал ли е DLNA. В магазина за приложения въобще не намерих клиент. Със serviio въобще не го намира, а plex-a го открива но на почти всички файлове изписва файлът не се чете. Филмите са старички и не са Full HD. Имах едно 3д и то си тръгна без проблем. От друга страна един и същи файл от флашката тръгва а през мрежата не. Субтитри няма
    Edit2: С ps3 media server всички файлове вървят. Субтитри няма все още
    Този пост е редактиран от batpets; 25-12-15 в 17:41. Причина: допълване

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Преди месец се е появил още един UltraHD модел на марката -> PANASONIC-TX-40CX300E Панасоник се оляха тази година с бюджетни модели от входящо ниво...

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2015

Търсех бюджетен телевизор и си закупих Panasonic TX-40CW304 - оказа, се че е произведен от Vestel . Първо закупих един филипс 40" за 700 лв но беше трагичен като калибиране на картината като цветове. Смених го с този Панасоник - като цяло бива , но има какво да се желае. Като цяло синее. За съжаление в магазин това не може да с прецени - там всички телевизори показват като анимация(изкуствено засилени цветове).

Влезнах в сервизното меню с комбинацията menu 4725(ако не греша случайно) за да се опитам да го коригирам - като цяло ми синее и се получава изкривяване на цветовете в които има синьо . Когато ги сменям в сервизното меню се променят самите настройки , но ефект върху картината няма. Някакви идеи защо не се променя картината на телевизора ?
    Този пост е редактиран от t3st3e; 26-12-15 в 23:47.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте. Модела на тв е panasonic tx 48cx350b. Изключва се когато му падне. Има ли някаква опция в менюто, която съм пропуснал?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Снощи купихме за дъщеря ми PANASONIC-TX-48CX400E. Ще се ползва с Фюжън бокс на Булсатком или с ZHD 210. Днес ще ходя да го настройвам. Дайте съвет по отношение на мрежата - дали да прокарвам кабел или да разчитам на WiFi?

17. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от peterkk Виж публикацията
    Снощи купихме за дъщеря ми PANASONIC-TX-48CX400E. Ще се ползва с Фюжън бокс на Булсатком или с ZHD 210. Днес ще ходя да го настройвам. Дайте съвет по отношение на мрежата - дали да прокарвам кабел или да разчитам на WiFi?

От кабела по-сигурно няма

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от t3st3e Виж публикацията
    Търсех бюджетен телевизор и си закупих Panasonic TX-40CW304 - оказа, се че е произведен от Vestel . Първо закупих един филипс 40" за 700 лв но беше трагичен като калибиране на картината като цветове. Смених го с този Панасоник - като цяло бива , но има какво да се желае. Като цяло синее. За съжаление в магазин това не може да с прецени - там всички телевизори показват като анимация(изкуствено засилени цветове).

Влезнах в сервизното меню с комбинацията menu 4725(ако не греша случайно) за да се опитам да го коригирам - като цяло ми синее и се получава изкривяване на цветовете в които има синьо . Когато ги сменям в сервизното меню се променят самите настройки , но ефект върху картината няма. Някакви идеи защо не се променя картината на телевизора ?
    В сервизното меню трябва да има опция за запис на новите настройки (Safe mode) , но лично аз, не те съветвам да променяш каквото и да било там.
    Тази година 4-та и 3-та серия са производство на Vestel Турция. (C300, C320, CX300, CX400, CX410). Съмнявам се и за CS500

Цитат Първоначално публикувано от HunterBG Виж публикацията
    Здравейте. Модела на тв е panasonic tx 48cx350b. Изключва се когато му падне. Има ли някаква опция в менюто, която съм пропуснал?
    Не знам как е при този модел, така че виж в менюто - Автоматично изключване или в Други настройки - Автоматичен стендбай.
    Нищо ли не пише в упътването или съпорта в Англия почива?
    http://www.panasonic.com/uk/consumer...sions/led.html

Цитат Първоначално публикувано от peterkk Виж публикацията
    Lan кабел до рутера.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-12-15 в 15:45.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 46 ПърваПърва ... 334142434445 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-04-11, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе