Страница 19 от 24 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 346
Like Tree89Одобрявам

Panasonic телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2016

Отговор: Panasonic телевизори 2016

Здравейте, моля за съвет! Имах 47 лед, но се появи проблем с подсветката. Накрая на гаранцията го дадох на сервиз и сега ми предлагат да го заменят с нов и трябва да избирам от два модела: TX - 50DS630E и TX - 49DX600E. Аз клоня към 50-ката нищо. че не е 4К, вие какво ще ме посъветвате?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Отидох вчера с една флашка в магазина с идеята да тестван дали ще PANASONIC TX-40DS630E дали ще маже на клипове с по-бързи движения и учудващо за мен вградения плейър не намери нито един от клиповете, които бях записал. Те всички бяха във формат mp4. Продавачите сложиха флашката на Сони и ЛГ и нямаше проблеми с намирането и възпроизвеждането на въпросните файлове. Обаче при този модел Панасоник и още един малко по-нисък клас телевизора въобще не виждаше клиповете. Това според мен е много странно, понеже в характеристиките на модела се дава, че чете mp4 формат и HD видео клипове. Някой колега от форума има ли представа на какво може да се дължи тази аномалия?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Zhivko21 Виж публикацията
    Здравейте, моля за съвет! Имах 47 лед, но се появи проблем с подсветката. Накрая на гаранцията го дадох на сервиз и сега ми предлагат да го заменят с нов и трябва да избирам от два модела: TX - 50DS630E и TX - 49DX600E. Аз клоня към 50-ката нищо. че не е 4К, вие какво ще ме посъветвате?
    ето ти сравнение по спецификации
    Comparaison des produits s

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от dodo2000 Виж публикацията
    Отидох вчера с една флашка в магазина с идеята да тестван дали ще PANASONIC TX-40DS630E дали ще маже на клипове с по-бързи движения и учудващо за мен вградения плейър не намери нито един от клиповете, които бях записал. Те всички бяха във формат mp4. Продавачите сложиха флашката на Сони и ЛГ и нямаше проблеми с намирането и възпроизвеждането на въпросните файлове. Обаче при този модел Панасоник и още един малко по-нисък клас телевизора въобще не виждаше клиповете. Това според мен е много странно, понеже в характеристиките на модела се дава, че чете mp4 формат и HD видео клипове. Някой колега от форума има ли представа на какво може да се дължи тази аномалия?
    Освен някаква несъвместимост с флашката ... мой приятел има 50" вариант от пролетта и няма подобни проблеми с четене на файлове .

6. Тук е от
    Nov 2016

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    ето ти сравнение по спецификации
    Comparaison des produits s
    Благодаря за отговора hristoslav2! Аз гледах вече сравнение между моделите, по- скоро имам ужда да разбрера дали при положение, че няма да давам пари да ибера по- скъпия и с по- добра резолюция тв или тв който е по- голям и на който ще мога да ползвам реално резолюцията. А и разтоянието е повече от два метра на гледане.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При този размер UHD резолюцията няма значение...1 инч по малко едва ли ще го забележиш - става за твоята дистанция на гледане
    Visual TV Size Comparison : 50 inch 16x9 display vs 49 inch 16x9 display
    така че вземи си PANASONIC TX-49DX600E
    Zhivko21 одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Zhivko21 Виж публикацията
    Бих избрал - 50DS630, предпочитам 100Хц на такъв диагонал, отколкото UHD.
    Zhivko21 одобрява това.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Освен някаква несъвместимост с флашката ... мой приятел има 50" вариант от пролетта и няма подобни проблеми с четене на файлове .
    Според мен не е проблема във флашката понеже плейъра на телевизора виждаше други видеофайлове с формат avi и mpeg2, обаче тези във форма mp4 не ги намираше. Все пак ще запиша същите клипове на друга флашка и ще пробвам с нея, но както написах много ме съмнява да е от флашката още повече, че LG от по ниските серии видя файловете и ги възпроизведе без проблеми.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами то МР4 може да са много варианти , аз от тия които имам също не съм имал проблеми на моите Панасоник тв , ама всички са поне 720р ...

12. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Съгласен съм, че Mp4 може да е доста варианти, но как така при други 4-5 марки и модели телевизори все по-нисък клас от панасоника видеото се възпроизведе без проблем?

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Е, то ако взема някое ефирно тунерче за 40-50лв може и да ги сцепи всичките тв от към възпроизведени формати - какво трябва да означава това ? Така че какво точно възпроизвежда даден модел си е описано в спецификациите - всеки си преценява какво му е нужно, но това си остава телевизор и главното е картината - ако ще гледам някакъв мазньоч едва ли ще ме топли , че възпроизвеждал нам-си колко формати ...
    ronnie72 и podredko харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Здрвейте!
    Днес закупих Panasonic TX-50DS630E интересува ме какви 3d очила да си взема? Примерно тези - https://www.technomarket.bg/aksesoar...02-xc-09127238 стават ли?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да , стават .
    sirgeorge одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

От къде мога да си намеря 3d активни очила? Обиколих ТМ,ТП,Зора,Техмарт всички ми казват, че няма наличност и няма да внасят.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2005

В крайна сметка взех въпросния модел TX-40DS630. Ето впечатленията ми:

Стилен дизайн, солидна и здрава изработка на телевизора, за сметка на това дистанционното изглежда евтино и чупливо.
    Менюто е добре систематизирано, има превод на български език без правописни грешки, всички опции за настройка в менюто имат пояснение за какво се отнасят, което за мен е голям плюс.
    Телевизора стартира бързо всички инсталирани приложения и интернет страници, поне за момента не е забил или зависнал.
    Звука е средна работа - бие малко на радиоточка...
    При включване, телевизора стартира на секундата без каквото и да било забавяне.

И накрая за качеството на картината... ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВА. Липсва острота като цяло при всички канали - както HD, така и тези със стандартна резолюция.
    Не знам този телевизор с каква матрица е, но само леко да се отместиш встрани и веднага картината започва да бледнее и черното лилавее.
    Даже и ако си застанал срещу телевизора пак се вижда, че матрицата лилавее но по малко. Поне при тестове с клипчета не се забелязва никакво мазане или трептене и съм склонен да вярвам, че модела е 100 херцов за разлика от други марки телевизори в този ценови клас.
    Модела е с активни 3D очила, които трябва да се купят отделно.

В момента цената варира между 970 и 1199 лв. Аз го взех на промоция за 870 лв.

Лично аз не бих препоръчал модела заради лилавия оттенък на матрицата и липсата на острота на картината, което поне мен ме дразни доста.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 24 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  3. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  4. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  5. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе