Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 55 от 118 ПърваПърва ... 545535455565765105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2010

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Здравейте,
    много Ви моля, ако някой знае как се излиза от демо режим на филипс 37" 8404 да сподели........не става със задържане на volume и home.Никъде в ръководството ми не е описано.Вече два часа се мъча, а call center-а на филипс не съществува.Предоставеният в сайта на филипс тел. номер 008001154424 е несъществуващ
    Благодаря Ви предварително!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Philips 32PFL8404H може ли някакво мнение за въпросното тв или да си зема 5604 за половината пари и да си свиркам

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от borko84
    Здравейте,
    много Ви моля, ако някой знае как се излиза от демо режим на филипс 37" 8404 да сподели........не става със задържане на volume и home.Никъде в ръководството ми не е описано.Вече два часа се мъча, а call center-а на филипс не съществува.Предоставеният в сайта на филипс тел. номер 008001154424 е несъществуващ
    Дай малко подробности-как го пусна ? С бутона MENU не става ли ?
    Цитат Първоначално публикувано от tisho_g
    Philips 32PFL8404H може ли някакво мнение за въпросното тв или да си зема 5604 за половината пари и да си свиркам
    Вземи 8404 - избягвай 5-та серия.

5. Тук е от
    Dec 2009

пак да питам а за 200лв струва ли си пренебрегна амби лайта и нет -тв? със тоаи модел PHILIPS 32PFL7404H

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ти ще кажеш дали си струва. За да ползваш амбилайта трябва да имаш място от всички страни на телевизора и бяла стена отзад. Мрежата е полезна функция, но зависи доколко ти е необходима. Аз бих инвестирал допълнителните пари в по-голям размер на телевизора - все пак 32 инча на широкоекранен телевизор се равняват на 21 инча при неширокоекранен - ако не е разтегната картината.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    imarh послушаи hristoslav2 и lazarus18 определено те са наи-вещи тук в тоз форум.аз преди да купя моята 52 си мислех че ще ми е огромен.но послушах техните съвети и сега дори вече ми се струва малък само месец след като съм го купил.моето разстояние е 5,30метра.
    Ти сериозно ли гледаш от такова разстояние, па макар и 52 инчов ТВ И без да ползвам този калкулатор ( http://psabev.info/TVCalculator/ ) не е ли прекалено голямо разстоянието ?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,момчета!Искам да помоля за още малко помощ.ТВ-то е 40 PFL 8664 гледам със CAM модул от M SAT.Около 7 дни гледахме всички програми без проблем.От сряда вечер половината програми(тези,които са със знак $ на цифровия им приемник) започнаха да се кодират.Когато включа на програмата,картината се показва за около 10-15 сек и след това изписва кодирана програма.Освен това,когато сме гледали такава програма и изключим ТВ-то на сутринта при включване показва черен екран.След като го изключа и включа и го оставя така за около 5-10 мин разкодира съответните програми,и след няколко часа(4-5) се кодират отново.От М САТ единствено ме съветват да сменя firmweara на ТВ-то.Попитах ги,ако и това не помогне какво следва.Те ми отговориха,че са сигурни,че проблема ще се оправи.За подобен проблем четох по-назад в темата:
    Цитат Първоначално публикувано от ivots77
    Здравейте на всички във форума! Бих желал да попитам за следното и ще съм много благодарен за мненията ви:
    Имам телевизор Philips LED Pro 40PFL9704H/12. Кабелният ми оператор е МСАТ Ползвам тунера на телевизора в комбинация с Conax модул и карта, като Conax модула е закупен от тях, а картата е комплект с модула. Тъй като не използвам техният декодер,те ми предложиха да ползвам Conax модул, за да декодирам кодираните канали. Получава се следната ситуация: При изключване на телевизора на канал, който е кодиран от МСАТ, а те са почти всички и повторно включване на кодиран канал доста дълго време не излиза картина. Само на Канал 1, bTV, MSAT и мисля още няколко канала това не се получава, на тях като го изключа и включа веднага се появява картина, но те нямат кодировка.На някой канали от кодираните излиза звука веднага, без картина, а на други няма и картина и звук. Но в момента на изчакаване до появяването на картината ако превключа на съседен канал или независимо на кой да е канал картината и звука се появяват веднага. Попитах в МСАТ и те казаха, че знаят за това и дадоха следният отговор: Тъй като ползвам Conax модула като декодирващо устройство т.е не ползвам техният декодер то при включване на канал, който е кодиран то Conax модула започва декодиране на всички канали и това отнема доста време, а при използване на декодер предоставен от тях софтуера е инсталиран в техният декодер, който е пак Conax система за декодиране, но декодирането се извършва и обработва в декодера и няма забавяне в картината ако се ползва декодер. При ползване на Conax модул и тунера на Philips телевизора двата софтуера са различни. Бихте ли дали мнение по този въпрос, получавало ли се е и при някой друг това има ли някой опит с Conax модул и карта с телевизори на Philips или други телевизори. Ще съм много благодарен на мнения. Посъветваха ме от МСАТ да преинсталирам с нов софтуер и това би трябвало да реши проблема, но не видях в новият софтуер да има update на този проблем.
    Извинявам се за дългият пост,но мисля, че е интересно и ще е от полза да се изясни и това.
    Благодаря на всички, които отговорят!
    Според вас нужно ли е да сменям firm-a или има някакъв друг лек за това?Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително,ако някой може да помогне.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vorotsen
    Здравейте,момчета!Искам да помоля за още малко помощ.ТВ-то е 40 PFL 8664 гледам със CAM модул от M SAT.Около 7 дни гледахме всички програми без проблем.От сряда вечер половината програми(тези,които са със знак $ на цифровия им приемник) започнаха да се кодират.Когато включа на програмата,картината се показва за около 10-15 сек и след това изписва кодирана програма.Освен това,когато сме гледали такава програма и изключим ТВ-то на сутринта при включване показва черен екран.След като го изключа и включа и го оставя така за около 5-10 мин разкодира съответните програми,и след няколко часа(4-5) се кодират отново.От М САТ единствено ме съветват да сменя firmweara на ТВ-то.Попитах ги,ако и това не помогне какво следва.Те ми отговориха,че са сигурни,че проблема ще се оправи.За подобен проблем четох по-назад в темата: Според вас нужно ли е да сменям firm-a или има някакъв друг лек за това?Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително,ако някой може да помогне.
    М-сат сменяха нещо част от оборудването в петък срещу събота-даже пуснаха предупреждение по техните приемници.Тези идиоти даже са сменили приемането на HBO от сателита на Булсатком на този на ITV а там картината е ужасна....Кодираха и направиха платени-към 70 програми. Някакви проблеми с техният приемник имаш ли ?

Ето фърмуер за твоят модел
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...bar=0&zoom=100

11. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

На няколко места в темата чета да се избягва 5-а серия на Филипс. Поради липса на средства аз взех 5404/Н. Какво им е толкова лошо на телевизорите от тази серия. Да очаквам ли скоро нещо да се скапе. Взел съм го да гледам телевизия и за сега ми харесва (не съм имал друг такъв). Изобщо какво им е на 5-а серия. Фабрични дефекти ли има или просто качеството е под средното за другите серии.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Привет,hristoslav2!Техния приемник съм закачил на старото CRT и нямам никакъв проблем с него.Също и докото гледах на Philips-a.Просто от сряда започна тази каша,след като гледах от01.02до10.02 без проблем с CAM модула.Исках да се консултирам с теб и другите момчета от форума дали ще се реши този проблем ако сменя софт-а!Купих модул+карта за 104лв. за да си рестартирам постоянно ТВ-то !!!Как мислиш да инсталирам ли новия firmware?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от abv
    На няколко места в темата чета да се избягва 5-а серия на Филипс. Поради липса на средства аз взех 5404/Н. Какво им е толкова лошо на телевизорите от тази серия. Да очаквам ли скоро нещо да се скапе. Взел съм го да гледам телевизия и за сега ми харесва (не съм имал друг такъв). Изобщо какво им е на 5-а серия. Фабрични дефекти ли има или просто качеството е под средното за другите серии.
    Няма фабрични дефекти.Качеството на изработка е добро.Спокойно.Просто исках да кажа че това е нискобюджатна серия от ниският клас при която обработката на видеосигнала е на ниско ниво и има какво още много да се желае в картината. Ако искате да имате наистина добра картина обърнете внимание на по-големите серии от средният клас 7-ма и 8-ма.Трета серия е за хора с малък бюджет и без кой знае какви изсквания към образа.
    Цитат Първоначално публикувано от vorotsen
    Привет,hristoslav2!Техния приемник съм закачил на старото CRT и нямам никакъв проблем с него.Също и докото гледах на Philips-a.Просто от сряда започна тази каша,след като гледах от01.02до10.02 без проблем с CAM модула.Исках да се консултирам с теб и другите момчета от форума дали ще се реши този проблем ако сменя софт-а!Купих модул+карта за 104лв. за да си рестартирам постоянно ТВ-то !!!Как мислиш да инсталирам ли новия firmware?
    Давай и пиши дали има подобрение.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Много ти благодаря,hristoslav2,когато съм готов ще пиша какво е станало!

16. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте,
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    М-сат сменяха нещо част от оборудването в петък срещу събота-даже пуснаха предупреждение по техните приемници.Даже са сменили приемането на HBO от сателита на Булсатком на този на ITV а там картината е ужасна....Кодираха и направиха платени-към 70 програми. Някакви проблеми с техният приемник имаш ли ?

PS ... странно, но телевизорът точно петък срещу събота го настройвах да си намери каналите, намери ги и след 2-3 минути се заключи! Влезе в режим Демо и не искаше да излезе, не намираше никакви канали и излизаха реклами на функциите му. В инструкцията НИКЪДЕ не пише за излизане от режим Демо, а в менюто има Магазин режим(който не съм го бутал) и режим Дом. .... след дълги галимации, в порядъка на 5-6 часа се отказах да се мъча и почнах да звъня по сервизите .... никои не знаеше как да се справя с проблема. На следващият ден, отново започнах да пробвам да намеря канали и ЧУДО взе, че ИЗГРЯ намери си и цифровите и аналоговите програми и сега е ОК. Възможно ли е понеже си е загубил каналите да се самозаключи по такъв странен начин ? ...

17. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Ти ще кажеш дали си струва. За да ползваш амбилайта трябва да имаш място от всички страни на телевизора и бяла стена отзад. Мрежата е полезна функция, но зависи доколко ти е необходима. Аз бих инвестирал допълнителните пари в по-голям размер на телевизора - все пак 32 инча на широкоекранен телевизор се равняват на 21 инча при неширокоекранен - ако не е разтегната картината.
    Здравей root 666 нали мога да внеса една корекция в името на верните данни във форума, все пак ако трябва да сме точни на 32 инча тв ако се гледа 4/3картина се получава екран точно 26 инча.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от borko84
    PS ... странно, но телевизорът точно петък срещу събота го настройвах да си намери каналите, намери ги и след 2-3 минути се заключи! Влезе в режим Демо и не искаше да излезе, не намираше никакви канали и излизаха реклами на функциите му. В инструкцията НИКЪДЕ не пише за излизане от режим Демо, а в менюто има Магазин режим(който не съм го бутал) и режим Дом. .... след дълги галимации, в порядъка на 5-6 часа се отказах да се мъча и почнах да звъня по сервизите .... никои не знаеше как да се справя с проблема. На следващият ден, отново започнах да пробвам да намеря канали и ЧУДО взе, че ИЗГРЯ намери си и цифровите и аналоговите програми и сега е ОК. Възможно ли е понеже си е загубил каналите да се самозаключи по такъв странен начин ? ...
    Интересно...вероятно нещо в сигнала по кабелната мрежа на М-сат е блокирало телевизора .Важното е че сега всичко е наред. Остава ми само да ти пожелая лека и безаварийна работа на телевизора

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе