Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 25 от 118 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

И при мен е така, НО си мисля че е нормално. Тези надписи така са замислени да не се четат - поне докато не ти нахендрят някой договор Телевизора се опитва и ги хваща - пробвай да ги проследиш по екрана с поглед - ще видиш че се четат.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    И при мен е така, НО си мисля че е нормално. Тези надписи така са замислени да не се четат - поне докато не ти нахендрят някой договор Телевизора се опитва и ги хваща - пробвай да ги проследиш по екрана с поглед - ще видиш че се четат.
    Това е от лоша обработка на сигнала и бавна реакция на панела. При плазмите и по-високия клас LCD се четат.
    Това се води mixed edited материал и е сложен за обработка от телевизора.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Не може да се каже еднозначно - не се четат. Повечето се четат, други ги хваща на моменти поради системата за движение според мен. Ако се изключи HDNM се виждат всички.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

koleto не се притеснявай това е нормално и моментно. В повечето случай тези които създават рекламните спотове не съм сигурен дали изобщо приценят настройките за скоростта при течащи текстове. И при мен е така.

6. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте на всички, пак с моя проблем със звука на цифровите канали, по темата има някакво развитие - може би.
    Ето какво ми отговориха от Филипс. Днес ще кача файла и ще видя има ли някакъв ефект.

Уважаеми Господине,

Отстраняването на софтуерната грешка за която писахме, понастоящем е разработвано в следващата версия на софтуера, която ще се появи на нашия сайт до един месец време. Но елементът, който би трябвало да отстрани проблема с изчезването на звука при ползване на HDMI връзка или DVB-T/C, Ви изпращаме още сега в прикачения файл. Качете го на телевизора чрез флашка, както актуализирате софтуера.

Център за обслужване на клиента
    Фирма Philips

7. Тук е от
    Oct 2009

Ина мен ми отговориха така, като се прибера от работа ще пробвам и ще пиша дали работи.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

Е аз вече пробвах, ама телевизора не иска да разпознае файлчето. Какви ли методи не опитах- с три различни флашки пробвах и не ще.

10. Тук е от
    Oct 2009

И при мен е така.

11. Тук е от
    Aug 2009

Е колега, явно ще трябва с теб да чакаме целия ъпдейт като излезе и тогава да видим резултат има ли или не!

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

и при мен е така със звука,пратихам ми файла но той изобщо не го разпознава тв то и ми писаха че било нормално но трябвало да мига диодчето отпред червено и бяло,но като сложа флашката изобщо не се сменя цвета на диода-стои си бял.Та при мен проблема е като включа тв то има звук и веднага след това като го изключа и включа пак изчезва звука и така.Явно е масов проблема,иначе нямам проблем при смяна на каналите 42 PFL5604H

13. Тук е от
    Oct 2009

Току що си проверих пощата и са ми пратили инструкция как точно да се инсталира файла. Аз до сега не съм обръщал внимание дали му премигва диода червено и бяло. Довечера ще пробвам. А след като спре да ми мига диода тв-то да се изключи от контакта и после да севключи. Това било всичко.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Да точно това ми изпратиха и на мене но,сякаш не ме разбират правилно защото тв то изобщо не го разпознава този файли диода продължава да си свети бяло без да променя цвета си.Това означава че изобщо не се качва нищо на тв то.Поне при мен е така,пробвай и ти и напиши как е при теб
    Вече незнам може би 5-6 мейла им изпратих и сега им обясних пак ситуацията и чакам отговора....

16. Тук е от
    Oct 2009

Същата работа и при мен. Но моя сериен номер не е от тези в таблицата, може би за това не го разпознава. Ще взема и аз да им пиша. Ти директно ли им отговаряш на тяхния mail.

Писах им и че ъпдейта им от сайта също не се стартира.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Тя тази таблица мисля че е примерна,и моя сериен номер го няма там,но като им обясних моя проблем ми поискаха сер.номер и аз им го изпратих.Аз копирам това дето са ми го изпратили и им го изпращам заедно с въпроса ми през техния сайт.
    Моя проблем с звука не е при цифрови канали,има го като цяло.Ако гледам дълго време тв то и го изключа и след това като го включа веднага и няма звук докато не го изключа от контакта и изчакам малко.При тебе такъв ли е проблема??

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

процесори в моделите
    40pfl8664 на NXP PNX8543+PNX5100
    42pfl9664 на NXP PNX8543+PNX5120

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 118 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе