Благодаря за незабавния отговор Ще погледна пак по темата защото не намерих много за този конкретно модел.
Благодаря за незабавния отговор Ще погледна пак по темата защото не намерих много за този конкретно модел.
Ако не те интересуват екстрите като "амбилайт" и интернет опциите виж 7404 ,който иначе е аналогичен ,но по-ефтин. Ето и една алтернатива SONY 40W5500
От два месеца имаме такъв и мога да кажа,че е перфектен на цифрова"Мегалан"на кабелна не мога да кажа.Амбилайта е страхотна опция и ако не те притеснява по високата цена спрямо 7404 скачай но имай в предвид че трябва да имаш отстрани на телевизора поне 20см.Първоначално публикувано от blago818
Някаква яснота относно плейването субтитри и mkv?
Къде го продават? Че аз не можах да го намеря преди около месец...Първоначално публикувано от blago818
Първоначално публикувано от St-G
Субтитри няма и май няма да има,MKV не чете.
Някой беше споменал,че е правил запитване във филипс и че щяло да има субтитри и ;kv.
Има нова версия на софта,ама нещо неще да ми тръгне.При вас как е?
Да, но мазането е при игрите, с телевизия и филми нямам проблеми.Първоначално публикувано от hristoslav2
Каква ти е видеокартата - ATI или nVidia? Ако си с nVidia избери от контрол панела на видео драйвера - "Set up multiply displays" -> "Only use one display (Single)" и отдолу избери телевизора вместо монитора. Аз правя така, когато играя игри, тази настройка изключва монитора и ползва телевизора като главен display. После, когато се наиграя си избирам пак монитора за главен display.Първоначално публикувано от KULY
И при мен новата версия на софта не върви. Изписва че е празна флашката.
Дали да не пишем на съпорта, че не им работи ъпдейта.
Що ли си мисля че това е същия файл 000.026.058.005 от 29.09, но с нова дата - 28.10 затова сигурно не се ъптейтва ТВ то
май си прав
от 29.09.файла е 44198 кв
а този е 44199 кв
Някой има ли идея дали ще оправят новата версия на софтуера? На 7404Н при преминаващите надписи в долния край на екрана, при реклами основно, се получава така че в един момент текат ясно четливи а в следващи силно трепкащи и нечетливи. Друг има ли подобни проблеми от този род.