Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 36 от 118 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от monti
    В интернет се появиха снимки на матрицата поставяна в Philips 52PFL9704
    която много прилича на SHARP UV2A(Ultraviolet-induced Multi-domain Vertical Alignment)
    Привет monti.
    Матрицата най-вероятно е тип X-Gen. Дори снимката, която си дал за сравнение го показва. Не е изключено обаче и да се окажеш прав, бъдещето ще покаже.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Ще се радвам, ако споделите отрицателни мнения за PHILIPS 32PFL5404H. Харесами, но преди да го взема ми се ще да получа още някое мнение. Тук поне сте само фенове на марката.
    1. е 32 инча;
    2. не е PFL9604.

4. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Не знам защо търсиш отрицателни мнения, освен за оправдание да да не си го купиш, но щом искаш...
    Той е с ASV матрица на Sharp и има много малък ъгъл на гледане. Изобщо е нисък клас ТВ и не бива да очакваш чудеса. Менюто му е тромаво, но тъй като вече от ДУ управляваме софтуер, то и на другите марки положението е подобно.
    Специално за ъгъла не ми се видя малък. Доста време се въртях около него и гледах от най различни позиции. Отрицателното мнение също е много важно за вземане на решение. Много ти благодаря за отговора, също и на yavor dz.

5. Тук е от
    Dec 2009

adtomov:Обясни малко това за матрицата Х-gen-добре ли е или не ?Прощавай пак за тъпия въпрос ама нали съм водолаз .

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от yavorsub
    adtomov:Обясни малко това за матрицата Х-gen-добре ли е или не ?Прощавай пак за тъпия въпрос ама нали съм водолаз .
    yavorsub, въпросът ти съвсем не е тъп, а напълно нормален. Доколкото ми стигат преките наблюдения, X-Gen притежава по-висока яркост от по-старите типове ASV, което, в съчетание с LED подсветка, води до голям динамичен контраст при гледане фронтално. Но все още страда от основното ограничение, присъщо на VA матриците - промяна на контраста и цветовете при гледане от голям ъгъл. Засега, в това направление, в комерсиален мащаб, най-голям пробив имаме при IPS-Pro матриците.

P.S. За UV2A можем да говорим едва след като се появи в България, или някой от задграничните фенове на Форума сподели преки впечатления.

7. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте двуомя се между Philips 32PFL5604 i 32PFL5624H. Единствената разлика която виждам е във времето за реакция, на едното е 8ms, а на другото 5ms. 5624 по добрия модел ли e? Цената е 979 лева, ако има нещо по-добро за тези пари моля Ви кажете. Предварително хиляди благодарности!!!

П.С Форумът е страхотен

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от krs_one
    Здравейте двуомя се между Philips 32PFL5604Н i 32PFL5624H. Единствената разлика която виждам е във времето за реакция, на едното е 8ms, а на другото 5ms. 5624 по добрия модел ли e? Цената е 979 лева, ако има нещо по-добро за тези пари моля Ви кажете. Предварително хиляди благодарности!!!

П.С Форумът е страхотен
    krs_one, единствената разлика между 5604 и 5624 е в дизайна. 5604 има лайсна окантваща ТВ-то от прозрачна пластмаса, докато при 5624 тази лайсна е черна. Във всяко друго отношение те би трябвало да са еднакви.

10. Тук е от
    Dec 2009

http://electron.bg/product_info.php?products_id=20857
    Toзи не е ли с по-висока резолюция?

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от neillmakoli
    http://electron.bg/product_info.php?products_id=20857
    Toзи не е ли с по-висока резолюция?
    И двата са Full HD.

12. Novice
    Тук е от
    Feb 2006

Привет на всички.Поздравления за отличния форум.От седмица притежавам Philips 37PFL8404, доволен съм от от всичко, което предлага.Имам само един проблем-връзка DLNA.С руската програма Home media server или със WMP плейвам филми, но неизменно след около 20 мин. филма спира и сървъра изчезва.Net TV работи безотказно.Някой имал ли е подобен проблем.

13. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте реших да си взема Philips 32PFL9604H/12 ще сам много благодарен ако някои сподели плюсовите и минусите на модела

14.  

15. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от mi_taka
    Привет на всички.Поздравления за отличния форум.От седмица притежавам Philips 37PFL8404, доволен съм от от всичко, което предлага.Имам само един проблем-връзка DLNA.С руската програма Home media server или със WMP плейвам филми, но неизменно след около 20 мин. филма спира и сървъра изчезва.Net TV работи безотказно.Някой имал ли е подобен проблем.
    Имах абсолютно същият проблем , пробвах различни версии на програмата но резултатът е същия.

16. Novice
    Тук е от
    Feb 2006

Е поне не съм сам, писах на support-a, ще видим.

17. Тук е от
    May 2009

Здравейте,преди 7 месеца взех LG 32LH7000 и съм доволен.Сега за хола ми трябва 42" - да скачам ли на 42PFL8404?Ще се гледа основно телевизия през DVB-C , от Варна съм и съм на М-САТ.Моля за мнение добре ли се държи с интерфейс в слота и карта за декодиране,не искам да слагам M-CAT-ски приемник отделно.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Много се радвам че го има този форум и най вече, компетентни и подготвени потребители, които дават ясни и обективни мнения. Решил съм да си направя един новогодишен подарък: PHILIPS 32PFL8404H, дилемата сега стои от къде да го взема, http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054117 или http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...3C64)/.do?rf=y цената е еднаи съща предполагам така стоят и нещата с гаранциите, остава сервиза (то да не се налага де) на кой магазин(сервиз) може да се има по-голямо доверие?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 118 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе