Привет monti.Първоначално публикувано от monti
Матрицата най-вероятно е тип X-Gen. Дори снимката, която си дал за сравнение го показва. Не е изключено обаче и да се окажеш прав, бъдещето ще покаже.
![]()
Привет monti.Първоначално публикувано от monti
Матрицата най-вероятно е тип X-Gen. Дори снимката, която си дал за сравнение го показва. Не е изключено обаче и да се окажеш прав, бъдещето ще покаже.
![]()
1. е 32 инча;Първоначално публикувано от abv
2. не е PFL9604.
![]()
Специално за ъгъла не ми се видя малък. Доста време се въртях около него и гледах от най различни позиции. Отрицателното мнение също е много важно за вземане на решение. Много ти благодаря за отговора, също и на yavor dz.Първоначално публикувано от gadinoid
adtomov:Обясни малко това за матрицата Х-gen-добре ли е или не ?Прощавай пак за тъпия въпрос ама нали съм водолаз .
yavorsub, въпросът ти съвсем не е тъп, а напълно нормален. Доколкото ми стигат преките наблюдения, X-Gen притежава по-висока яркост от по-старите типове ASV, което, в съчетание с LED подсветка, води до голям динамичен контраст при гледане фронтално. Но все още страда от основното ограничение, присъщо на VA матриците - промяна на контраста и цветовете при гледане от голям ъгъл. Засега, в това направление, в комерсиален мащаб, най-голям пробив имаме при IPS-Pro матриците.Първоначално публикувано от yavorsub
P.S. За UV2A можем да говорим едва след като се появи в България, или някой от задграничните фенове на Форума сподели преки впечатления.
![]()
Здравейте двуомя се между Philips 32PFL5604 i 32PFL5624H. Единствената разлика която виждам е във времето за реакция, на едното е 8ms, а на другото 5ms. 5624 по добрия модел ли e? Цената е 979 лева, ако има нещо по-добро за тези пари моля Ви кажете. Предварително хиляди благодарности!!!
П.С Форумът е страхотен
krs_one, единствената разлика между 5604 и 5624 е в дизайна. 5604 има лайсна окантваща ТВ-то от прозрачна пластмаса, докато при 5624 тази лайсна е черна. Във всяко друго отношение те би трябвало да са еднакви.Първоначално публикувано от krs_one
http://electron.bg/product_info.php?products_id=20857
Toзи не е ли с по-висока резолюция?
И двата са Full HD.Първоначално публикувано от neillmakoli
Привет на всички.Поздравления за отличния форум.От седмица притежавам Philips 37PFL8404, доволен съм от от всичко, което предлага.Имам само един проблем-връзка DLNA.С руската програма Home media server или със WMP плейвам филми, но неизменно след около 20 мин. филма спира и сървъра изчезва.Net TV работи безотказно.Някой имал ли е подобен проблем.
Здравейте реших да си взема Philips 32PFL9604H/12 ще сам много благодарен ако някои сподели плюсовите и минусите на модела
Имах абсолютно същият проблем , пробвах различни версии на програмата но резултатът е същия.Първоначално публикувано от mi_taka
Е поне не съм сам, писах на support-a, ще видим.
Здравейте,преди 7 месеца взех LG 32LH7000 и съм доволен.Сега за хола ми трябва 42" - да скачам ли на 42PFL8404?Ще се гледа основно телевизия през DVB-C , от Варна съм и съм на М-САТ.Моля за мнение добре ли се държи с интерфейс в слота и карта за декодиране,не искам да слагам M-CAT-ски приемник отделно.
Много се радвам че го има този форум и най вече, компетентни и подготвени потребители, които дават ясни и обективни мнения. Решил съм да си направя един новогодишен подарък: PHILIPS 32PFL8404H, дилемата сега стои от къде да го взема, http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054117 или http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...3C64)/.do?rf=y цената е еднаи съща предполагам така стоят и нещата с гаранциите, остава сервиза (то да не се налага де) на кой магазин(сервиз) може да се има по-голямо доверие?