Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 27 от 118 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Значи вчера ми пратиха autospett.bin в папка jettfiles. Така както беше в папката го качих на празна флашка и тв го разпозна. Диода премигна няколко пъти и накрая засвети червено. Изключих го от контакта, махнах флашката и го включих. Общо взето това е процедурата.

Здравейте, значи и аз повтарям същата процедура но при мен проблема не се решава.Днес ми се обаждаха по телефона от Филипс за да разберат за проблема и да ми обяснят за процедурата по инсталиране на файла.Ще чакам ъпдейта който скоро ще излезе и тогава ще преценя как ще се действа.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте,
    някой знае ли дали 32PFL3404H има вграден DVB-C тунер?
    Съдейки по абревиатурата трябва да има, но го няма упоменат в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09059685 и в сайта на Филипс http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Здравейте,
    някой знае ли дали 32PFL3404H има вграден DVB-C тунер?
    Съдейки по абревиатурата трябва да има, но го няма упоменат в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09059685 и в сайта на Филипс http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/
    има DVB-C
    на сайта е изписано;
    DVB DVB-T MPEG4*
    Обхвати на тунера хипербанд, S-Channel, UHF, VHF

просто не е активиран а това става с нов фърмуер или с влизане в сервизното меню

5. Тук е от
    Oct 2005

Здравейте,

Някой може ли да ми каже дали DVB-C тунера на Philips 7404 поддържа HD програми ?
    По точно става въпрос дали ще се виждат 2-те безплатни програми в цифровия пакет на Кейбълтел, които със сигурност се виждат на Sony W5500.

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobopich
    Здравейте,

Някой може ли да ми каже дали DVB-C тунера на Philips 7404 поддържа HD програми ?
    По точно става въпрос дали ще се виждат 2-те безплатни програми в цифровия пакет на Кейбълтел, които със сигурност се виждат на Sony W5500.
    100%

7. Тук е от
    Sep 2009

bobopich ще ги видиш на 100% ако си отключиш тунера,иначе не се виждат.Със същия проблем се зблъсках и аз.Дойдоха пичовете от Кейбълтел,нищо не изкараха,казаха те PHILIPS са така,на другите марки излизали веднага.Направих следното ще цитирам hristoslav2
    наберете на ДУ 062596i (i-бутон «info&#187
    Включване на DVB-T/C независимо от страната в сервисното меню.
    SM->[ Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-T Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    SM-> [Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-C Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    в СМ 1-во ниво ->Store.
    Изключете и включете телевизора
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Антенна/Кабел DVB]-> [кабел]
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Автомат. настройка] -> [старт]->[Възстановяване на канала]
    По нататък ви предлага да изберете страна, може да сложите всяка./аз сложих Финландия/
    В следващото меню избираме [Кабел], после [настройка] в меню настройка проверяме какво е било установено.
    [Режим на скороста]->[Автоматично]
    [Сканиране на частота]-> [Пълно]
    [Аналогови Канали]-> (отключих ги, но тунера така или иначе си ги търсеше)
    На [Готово ], после подвърдете [Начало]
    отне около час и половина,намери 130 цифрови,60аналогови,и 25 радиа.От цифровите се виждаха само тези два канала за които говриш.На другия ден си купих от тях модула 109лв и карта,пуснах му ново сканиране и всичко е ток

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Момчета, знам,че не е много за тук въпроса,но...
    Имам 42 ПФЛ 7404, проблема е,че като го свържа с PC-то чрез HDMI телевизорите в другите стаи получават големи смущения. Работят на ефирна и се получават звездички и ленти. Моля ако някой знае за решение да ми предложи. П.П. кабела е 3 м. Gembird. Увил съм го с алуминиево фолио и е замасен към ПЦ.

10. Тук е от
    Sep 2009

Имам 42PFL7404 но понякога като работи автоматично спира все едно съм го спрял от Д. след това пак го пущам от Д. и всичко е наред. Таймера за заспиване не го барам и е на 0. Дали ще се оправи като инсталирам нов фърмуер.Нямали да си създам повече повече проблеми с новият фърмуер като чета по горе. От сервиза ми казаха ако го направя сам гаранцията отпада. Но не ми се носи до сервиза. И не знам какво да правя.

11. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Инсталирането на нов фърмуер не се отразява на гаранцията....
    http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=109884

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от rumen1973
    Имам 42PFL7404 но понякога като работи автоматично спира все едно съм го спрял от Д. след това пак го пущам от Д. и всичко е наред. Таймера за заспиване не го барам и е на 0. Дали ще се оправи като инсталирам нов фърмуер.Нямали да си създам повече повече проблеми с новият фърмуер като чета по горе. От сервиза ми казаха ако го направя сам гаранцията отпада. Но не ми се носи до сервиза. И не знам какво да правя.
    Пълни глупости са твърденията на сервиза за гаранцията-ако беше така, когато пускат нови фърмуери на официалната си страница Филипс щяха да отбележат че инсталирането е на собствен риск и гаранцията отпада.А и какъв тогава е смисъла на новите фърмуери,ако всеки собственик хукне към сервиза да го сменя-ще стане едно велико преселение.....Но за да си напълно спокоен и им натриеш носовете на тези разбирачи-пусни един и-мейл/запитване на съпорта на Филипс България за проблема,като задължително спомени какво са ти казали от сервиза-ще ти отговорят официално-принтирай си отговора и го занеси в сервиза.

П.С.Моя е 37pfl8404 и с твоя 42PFL7404 са с еднакъв фърмуер,досега съм го сменял два пъти и в момента съм с версия :Q5481_0.26.58.5,но виждам че днес е излязъл нов :000.026.066.000/ Q5481_0.26.66.0/

13. Тук е от
    Aug 2009

Има ли подборения с новия фирмуер.Ще четем ли бг субтитри, .mkv или да забравим за тия екстри?
    ЩО ли не си взех LG lh 4/5000

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от St-G
    Има ли подборения с новия фирмуер.Ще четем ли бг субтитри, .mkv или да забравим за тия екстри?
    ЩО ли не си взех LG lh 4/5000
    Не пише да са го включили. Аз си реших проблема кардинално като си взех мултимедиен плеър. Горещо ти го препоръчвам, телевизора не е и няма да стане пълноценен плеър особенно пък за MKV та и 1080р.

Цитат Първоначално публикувано от rumen1973
    Не би трябвало ъпдейта на софта да влияе на гаранциата! Те ти го дават без да има условие как и дали да го ползваш! Факт е обаче, че телевизора записва в ROM всяко влизане в сервизното меню, което може да се използва от сервиза за отпадане на гаранцията макар че не ми се вярва да стане и това - никъде не е опоменато в гаранционната карта! Така че ако не те е страх влезни си в сервизното меню и виж имали регистрирани грешки - поне ще те насочат от къде е проблема.

16. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте момци.....случвало ли се е на някой от вас,като натисне бутон 1 на ДУ да му изпише на ТВ 'канала не е инсталиран'

ПП. philips5624h - със цифрова ЕКК

17. nkk
    nkk е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

zdr ste pusnete li noviq firmvare na 7404 ako e izlqzal

18. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkk
    zdr ste pusnete li noviq firmvare na 7404 ako e izlqzal
    аз преди малко този инсталирах.. Версия: 000.026.066.000 - от страницата на филипс

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 118 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе