Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 35 от 118 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Благодаря, за отговора lazarus18. Зоните са 194 или 226 в зависимост от панела на Шарп, с която е сглобен. Развръзката е в серийният номер, затова и питах някой, ако е виждал наличните у нас с VN1 или VN2 започва номера.

2.  

3. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Колега, пак ходих да го гледам в ТП
    Със сигурност е 201
    Освен да са объркали лепенката?!?
    Привет
    Не бих могъл да оспоря личните ти наблюдения, но това е изключително странно. Аз също лично съм гледал този модел преди 2-3 месеца. Кодът на стикера беше 210, намерих го в тефтера си, публикувал съм и моя снимка на матрицата:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg374120
    Между другото, руснаците имат почти пълен списък на кодовете на матриците на моделите на Филипс.
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14399-5#91
    Информацията им съвпада с моята, засега. Код 201 съответства на 37-инчова S-IPS матрица. Нямам информация Филипс да са променяли код на матрица. Или вече не е така?

Моля, който може от колегите съфорумци да помогне, ако има наблюдения.

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    Здравейте,
    Форумът е наистина много интересен и полезен. Понеже го прочетох целия и видях, че има доста информирани хора, имам няколко въпроса:
    1. При повечето канали, които гледам на цифрова телевизия ЕКК, при рязка смяна на картината /динамични реклами, цветово многообразие/ се получава нещо като пикселизация /моментно размазване, моментно изобразяване на части от екрана в по-големи "квадратчета", ако се изразявам неправилно/. Въпросът ми е как мога да подобря картината и на какво може да се дължи това? Телевизорът ми е 37PFL5604H, гледам цифровата с CAM модул /не съм проверявал какъв точно е/, фърмуерът съм го обновявал веднъж, след като си купих телевизора.
    2. При гледане на филми от лаптоп /Acer CPU C2D T6600, видео ATI Radeon 4570, Vista SP2/, свързан с телевизора чрез HDMI кабел /HAMA - промоция от техноп. за 10 лв./, понякога екранът на телевизора става първо зелен, след това оранжево-червен. При изключване и включване на телевизора се оправя, при смяна на резолюцията от видео картата пак се оправя, понякой път и при превключване от HDMI към ТВ и обратно също. На въпроса - може ли някой да ми каже на какво се дължи това и къде да търся проблема.
    Благодаря предварително. Видях, че няма зададен въпрос, който да не е получил отговор.
    Аз имам абсолютно същия проблем след свързването с РС на 32PFL5604H чрез HDMI-кабел. Досега не съм открил причината. Писах до съпорта на Филипс, направих това което ме посъветваха, а именно да инсталирам последна версия на фирмуера - не се получи. Преди поддавах по-ниска резолюция от 1980х1080, след това корегирах именно с тази резолюция, но отново не стана. На този етап не знам какво да правя. С оглед на това, че и други имат този проблем започвам да си мисля, че причината е в цялата серия 5604Н.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет
    Не бих могъл да оспоря личните ти наблюдения, но това е изключително странно. Аз също лично съм гледал този модел преди 2-3 месеца. Кодът на стикера беше 210, намерих го в тефтера си, публикувал съм и моя снимка на матрицата:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg374120
    Между другото, руснаците имат почти пълен списък на кодовете на матриците на моделите на Филипс.
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14399-5#91
    Информацията им съвпада с моята, засега. Код 201 съответства на 37-инчова S-IPS матрица. Нямам информация Филипс да са променяли код на матрица. Или вече не е така?

Моля, който може от колегите съфорумци да помогне, ако има наблюдения.
    Кой ги лепи тези малки етикетчета отстрани с кодовете?
    Разходих се специално да го видя
    Поразрових из нета да проверя и си прав - трябва да е 210, ама пише 201

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vlad48
    Благодаря, за отговора lazarus18. Зоните са 194 или 226 в зависимост от панела на Шарп, с която е сглобен. Развръзката е в серийният номер, затова и питах някой, ако е виждал наличните у нас с VN1 или VN2 започва номера.
    Къде го прочете това за серийните номера ?

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Кой ги лепи тези малки етикетчета отстрани с кодовете?
    Разходих се специално да го видя
    Поразрових из нета да проверя и си прав - трябва да е 210, ама пише 201
    за да си сигурен каква е матрицата-погледни в сервизното меню.В руският форум MIKL1984 беше писал за Самсунг ,че е срещал разлики в това което е изписано на етикета отстрани и това което се изписва в сервизното меню.

7. Тук е от
    Jun 2009

hristoslav2 , тук прочетох.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте , знам че е рано и не трябва да бързам ама няма да мога да спя ако не се похваля -поръчах го и надявам се другата седмица да е в къщи . Кой ?
    Новия ми телевисор Philips 9704 . : Днес ходих до Атина да го погледна обстойно , но за съжаление в нито един магази го нямаха в наличност и гледах само по-малкия 47''.Много странно -да не би пак да сменят модела ? На гледане с блу рей изглежда прилично добре , но ще го видя как ще е с ТВ сигнал от сателитната чиния.И стойката поръчах и сега имам отново въпрос -ако си взема саунд система 5+1 с блу рей дали ще мога да си я ползвам и с обикновени ДВД или само блу рей ? (смейте ми се на воля -аз като не знам си питам )

10. Тук е от
    Jun 2009

В интернет се появиха снимки на матрицата поставяна в Philips 52PFL9704
    която много прилича на SHARP UV2A(Ultraviolet-induced Multi-domain Vertical Alignment)

http://s3.directupload.net/images/091130/y5pzeays.jpg
    http://www.hifi-forum.de/viewthread-152-5345-98.html

За сравнение с SHARP X-GEN
    Philips 46PFL9704

http://img687.imageshack.us/img687/1056/sinttuloro.png
    http://www.forodvd.com/showthread.php?t=73206&page=405
    Sharp LC-46LE700E
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg378284

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от yavorsub
    Здравейте.......И стойката поръчах и сега имам отново въпрос -ако си взема саунд система 5+1 с блу рей дали ще мога да си я ползвам и с обикновени ДВД или само блу рей ? (смейте ми се на воля -аз като не знам си питам )
    Няма да имаш никакви проблеми да гледаш ДВД на системата

12. Тук е от
    Dec 2009

Ей сега вече стана интереснооо .Един приятел (този същия дето ми препоръча този невероятен сайт ) ме светна за мултимедиех плеар който свири и показва всичко и ми светна пред очите .Я си кажете сега тежката дума (истината ) -заслужава ли си да си купувам готов пакет за 500-600 евро или по-добре един такъв за 200 лева и с останалите пари усилвател и колони ?Моляви (пак) -дайте съвет.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ей сега вече стана интереснооо .Един приятел (този същия дето ми препоръча този невероятен сайт ) ме светна за мултимедиех плеар който свири и показва всичко и ми светна пред очите .Я си кажете сега тежката дума (истината ) -заслужава ли си да си купувам готов пакет за 500-600 евро или по-добре един такъв за 200 лева и с останалите пари усилвател и колони ?Моляви (пак) -дайте съвет.
    За кой плеър става дума? При всички положения е по-добре плеър + система отколкото някаквo Blu-ray домашно кино.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Показаха ми Western digital и Popcorn , а и вчера гледах един сет Onkyo с колони Bose, и силно се впечатлих, но цената има надхвърля бюджета.Та за тях ще проуча допълнително и ще ви занимая в другата тема а тук да ми препоръчате кой плеър да си взема?И да не забравя пак да ви благодаря -помощта ви е безценна за хора като мен.Зная го от личен опит -аз самия съм често във вашето положение , но в различна сфера.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Показаха ми Western digital и Popcorn , а и вчера гледах един сет Onkyo с колони Bose, и силно се впечатлих, но цената има надхвърля бюджета.Та за тях ще проуча допълнително и ще ви занимая в другата тема а тук да ми препоръчате кой плеър да си взема?И да не забравя пак да ви благодаря -помощта ви е безценна за хора като мен.Зная го от личен опит -аз самия съм често във вашето положение , но в различна сфера.
    Има друг раздел с купища теми за медия плеъри. Пиши там да не спамиме тази тема.

17. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ще се радвам, ако споделите отрицателни мнения за PHILIPS 32PFL5404H. Харесами, но преди да го взема ми се ще да получа още някое мнение. Тук поне сте само фенове на марката.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Ще се радвам, ако споделите отрицателни мнения за PHILIPS 32PFL5404H. Харесами, но преди да го взема ми се ще да получа още някое мнение. Тук поне сте само фенове на марката.
    Не знам защо търсиш отрицателни мнения, освен за оправдание да да не си го купиш, но щом искаш...
    Той е с ASV матрица на Sharp и има много малък ъгъл на гледане. Изобщо е нисък клас ТВ и не бива да очакваш чудеса. Менюто му е тромаво, но тъй като вече от ДУ управляваме софтуер, то и на другите марки положението е подобно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 118 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе