Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 34 от 118 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от mdcom
    hristoslav2, тази програма може ли да се ползва с новите серии, конкретно за 8404 питам?
    не знам не съм пробвал

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Последните партиди на PHILIPS 32",които гледах бяха:
    32pfl7404-Sharp
    32pfl8404-S-IPS LG Display
    32pfl9604-S-IPS LG Display
    Kато преди време и 7 бяха с LG,а от тук на татък ще преминат изцяло на Sharp,което мен лично не ме радва много,определено IPS панелите ми харесват повече.

4. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    Форумът е наистина много интересен и полезен. Понеже го прочетох целия и видях, че има доста информирани хора, имам няколко въпроса:
    1. При повечето канали, които гледам на цифрова телевизия ЕКК, при рязка смяна на картината /динамични реклами, цветово многообразие/ се получава нещо като пикселизация /моментно размазване, моментно изобразяване на части от екрана в по-големи "квадратчета", ако се изразявам неправилно/. Въпросът ми е как мога да подобря картината и на какво може да се дължи това? Телевизорът ми е 37PFL5604H, гледам цифровата с CAM модул /не съм проверявал какъв точно е/, фърмуерът съм го обновявал веднъж, след като си купих телевизора.
    2. При гледане на филми от лаптоп /Acer CPU C2D T6600, видео ATI Radeon 4570, Vista SP2/, свързан с телевизора чрез HDMI кабел /HAMA - промоция от техноп. за 10 лв./, понякога екранът на телевизора става първо зелен, след това оранжево-червен. При изключване и включване на телевизора се оправя, при смяна на резолюцията от видео картата пак се оправя, понякой път и при превключване от HDMI към ТВ и обратно също. На въпроса - може ли някой да ми каже на какво се дължи това и къде да търся проблема.
    Благодаря предварително. Видях, че няма зададен въпрос, който да не е получил отговор.

5. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Искам да помоля за лични впечатления от PHILIPS 32PFL5404H. Още не съм го виждал на живо, но съм силно впечатлен от описанието му в интернет. Според мен отлично съотношение цена/качество. До сега не съм имал ЛСД телевизор и нямам почти никакви наблюдения и познания. До колкото разбирам могат да се гледат филми с USB флашка или не съм до разбрал. Всяко мнение и препоръка са безценни за мен.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    Здравейте,
    Форумът е наистина много интересен и полезен. Понеже го прочетох целия и видях, че има доста информирани хора, имам няколко въпроса:
    1. При повечето канали, които гледам на цифрова телевизия ЕКК, при рязка смяна на картината /динамични реклами, цветово многообразие/ се получава нещо като пикселизация /моментно размазване, моментно изобразяване на части от екрана в по-големи "квадратчета", ако се изразявам неправилно/. Въпросът ми е как мога да подобря картината и на какво може да се дължи това? Телевизорът ми е 37PFL5604H, гледам цифровата с CAM модул /не съм проверявал какъв точно е/, фърмуерът съм го обновявал веднъж, след като си купих телевизора.
    2. При гледане на филми от лаптоп /Acer CPU C2D T6600, видео ATI Radeon 4570, Vista SP2/, свързан с телевизора чрез HDMI кабел /HAMA - промоция от техноп. за 10 лв./, понякога екранът на телевизора става първо зелен, след това оранжево-червен. При изключване и включване на телевизора се оправя, при смяна на резолюцията от видео картата пак се оправя, понякой път и при превключване от HDMI към ТВ и обратно също. На въпроса - може ли някой да ми каже на какво се дължи това и къде да търся проблема.
    Благодаря предварително. Видях, че няма зададен въпрос, който да не е получил отговор.
    Привет kocikoc
    1.Проблема е в битрейта на сигнала-явно апаратурата и мрежата на EKK не смогват с по-висок битрейт и за това се получава това накъсване и пикселизиране на картината.Възможно е проблема да е в кабелната мрежа-прегледай си сплитерите и ако решиш извикай кабелните техници да ти замерят сигнала.Като натиснеш бутона "I" на дистанционното на телевизора трябва да ти даде информация за програмата която гледаш-долу се появяват 2 ленти/на квадратчета/.Горната лента показва силата на сигнала а долната качеството. Желателно е горната да е поне на 40% а долната лента да е изпълнена докрай-100%.Тогава няма да имаш проблеми с картината.
    2.Пробва ли ,дали това се получава при връзка с друг компютър ? Ако е така то значи проблема е в телевизора ако обаче се получава същото -значи проблема е в компа и видеокартата.
    попитай колегата Mr.TECHNO-той е по запознат с компютрите
    http://forum.setcom.bg/index.php?action=profile;u=1368

7. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Искам да помоля за лични впечатления от PHILIPS 32PFL5404H. Още не съм го виждал на живо, но съм силно впечатлен от описанието му в интернет. Според мен отлично съотношение цена/качество. До сега не съм имал ЛСД телевизор и нямам почти никакви наблюдения и познания. До колкото разбирам могат да се гледат филми с USB флашка или не съм до разбрал. Всяко мнение и препоръка са безценни за мен.
    Този Филипс е с ASV матрица на Шарп (код 201) и има много малък ъгъл на гледане. Има добър контраст, но слаба обработка на сигнала. Иначе за разлика от други по-прехвалени марки цифровия му тунер няма никакъв проблем. През USB-то вървят само снимки,музика,MPEG1, 2 (.264) - общо взето плейва много малко формати. Няма субтитри.

8.  

9. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Този Филипс е с ASV матрица на Шарп (код 201)...
    Код 210

10. Тук е от
    Dec 2009

От два месеца съм с този телевизор (доста четене падна преди това). Определено надхвърли очакванията ми, макар не съм имал друго ЛСД и не мога да направя сравнение. Наистина отлично съотношение/качество. Но все пак за тези пари не очаквай чудеса.
    Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    Този Филипс е с ASV матрица на Шарп (код 201) и има много малък ъгъл на гледане. Има добър контраст, но слаба обработка на сигнала. Иначе за разлика от други по-прехвалени марки цифровия му тунер няма никакъв проблем. През USB-то вървят само снимки,музика,MPEG1, 2 (.264) - общо взето плейва много малко формати. Няма субтитри.
    Не знам какво се разбира под слаба обработка на сигнала, но дори на аналогов сигнал картината е много добра (според мен). За USB-то е така, но за това си има плеъри.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Код 210
    Колега, пак ходих да го гледам в ТП
    Със сигурност е 201

Освен да са объркали лепенката?!?

12. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Благодаря за отговорите. За моя скромен бюджет май, че останаха само два варианта:
    1. Philips 32PFL5404H - 869 лв в ТМ
    2.Toshiba 32AV635 - 779 лв в ТМ
    Остава с ваша помощ да реша. При тази техника цената винаги ли е критерий за качество.

Гледам из нета Филипса е две модификации, които се различават по цена, но не мога да намеря информация по какво се различават
    Philips 32PFL5404/H
    Philips 32PFL5404/12

Ето и сравняване на двата модела:
    http://www.consumer.philips.com/c/te...FL5404H%252F12

13. Тук е от
    Nov 2009

Един такъв въпрос на PHILIPS 37PFL5404H имам около 8 HD канала (през Conax, CAM на кабелната), проблема е, че само на NationalGeo няма звук (не разпознава автоматично), когато се отиде в Опции за Звук избран автоматично стой Английски с картинка във формата на "пръстените на Сатурн" (така ми изглежда поне) има избор на Английски, Турски и Руски език в DolbiDigital II, когато избера (ръчно) чудесно звука тръгва на Английски всичко е "6", но като променя канала и се върна отново е избрал автоматично упоменатия Английски дублаж (пръстените на "сатурн", за тези които са пропуснали горе) и канала е без звук, при това трябва да повторя избора. На останалите HD канали такъв "проблем" няма, а също и на цифровите канали, където дори да променя езика например на History chanell на Унгарски и той си го запомня.

А по отношение на питането за телевизора PHILIPS 32PFL5404H, всичко зависи от доставчика на телевизия и ако той поддържа цифрови и HD програми то и качеството е отлично.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Благодаря за отговорите. За моя скромен бюджет май, че останаха само два варианта:
    1. Philips 32PFL5404H - 869 лв в ТМ
    2.Toshiba 32AV635 - 779 лв в ТМ

Philips 32PFL5404/H
    Philips 32PFL5404/12
    Разликата между Philips 32PFL5404/H и Philips 32PFL5404/12 е, че в първия има вграден цифров кабелен и ефирен (DVB-T / DVB-C) тунер. Естествено, че е за предпочитане. Разликата в цената не е голяма.
    Относно Philips 32PFL5404/H или Toshiba 32AV635 - избора винаги трябва да е твой. Ако можеш да ги сравниш директно и с очите си да прецениш кой по ти харесва. И двата имат много добра картина при SD сигнал. Филипса има по-голям контраст.

16. Тук е от
    Jun 2009

Колеги, някой да има впечатления от този модел? Или поне ако може да погледне S/N на тази 40" в Метро или Технополис?
    Благодаря предварително!

17. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Благодаря колега за точният и конкретен отговор. Извинявам се, че ви досаждах с доста тъпи въпроси, но доста неща не ми бяха ясни. Освен това понякога зад лъскавия дизайн не се знае какво се крие. Аз се интересувам повече от недостатъците на някой модел, те хубавите неща така добре се леят от книжките. Ще се решава на място.
    Благодаря ви още един път, бяхте ми много полезни.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vlad48
    Колеги, някой да има впечатления от този модел? Или поне ако може да погледне S/N на тази 40" в Метро или Технополис?
    Благодаря предварително!
    Аз само бегли. Общо взето добър телевизор на нереално висока цена за този размер. ОК, LED с local dimming, но като чета има само 160 отделни зони. Ако не се лъжа при старите Самсунзи бяха доста повече и пак имаше проблеми с glow ефект.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 118 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе