Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 42 от 118 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от bigstoyan
    Здравейте,

Имам LCD Philips 42" 8404. Хубав си е телевизора, гледам си цифрова PON от Spectrum.

Колега, понеже и аз имам възможност да си пусна PON от Spectrum, та много ме интересува доволен ли си от услугата като цяло качесто на картината,подръжка от оператора, имали замръзвания или насичане на картината.
    Бих ти бил много благодарен, ако споделиш всички твои наблюдения.
    Ако искаш пиши в тази тема http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42823.0.html, щото да не спамин Philips темата.
    От доста време търся мнения относно PON на Spectrum, но немога да попадна на такива(освен тези в тяхния форум където са).

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новата система на окачване на стена на телевизори Philips 2010
    http://live.philips.com/index.php/ru...nt/44522266001

4. Тук е от
    Dec 2009

Какво става с Philips, нещо не мога да намеря инфо в мрежата за иновациите им на CES 2010???Нито пресконференция нито филмчета пълно затъмнение

5. Тук е от
    Dec 2009

опа намерих все пак нещичко
    http://www.engadget.com/2010/01/07/p...f-eco-led-tvs/

6. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Малко да съживя темата, че инглежда хората с Филипс имат най-малко проблеми. Качих си най-новата версия на софтуера за моя телевизор 32PFL5404Н, както ме посъветвахте. В менюто се появи активна настройка на "Ligh Guide". В по предни страници някой беше питал за това, но се оказа, че няма конкретен отговор. Другото което ми направи впечатление, че при превключване на канал най-горе се появява ред с програмата. Някъде е "сега ..... следва", а някъде се появява програма, която изобщо не е актуална и стои само няколко секунди. Може ли от някъде да се изключи това дразнещо съобщение.
    Другият ми въпрос е пак за прословутия цифров кабелен тунер. Колега от форума с 32PFL5604Н, който е от моя град, на същият кабелен оператор намира 114 цифрови канали, а аз 74. Колегата беше любезен и много коректен да ми помогне с настройките, но при мен не се получава. Възможно ли е да има разлика в тунерите или аз пропускам нещо.

7. Тук е от
    Jan 2010

Philips 42" 8404 Проблем

Здравей те имам проблем с звука в режим на Nat TV и в USB когато пускам Mp3 или гледам youtube един път увеличаването на самия телевизор работи друг път не незнам защо става така дори когато го загася и пак го пусна не секи път се оправя.
    Благодаря предварително.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2005

На една и съща кабелна ли сте? Сигурен ли си че си задал да търси и цифровите, и аналоговите канали?

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от root666
    На една и съща кабелна ли сте? Сигурен ли си че си задал да търси и цифровите, и аналоговите канали?
    На една и съща кабелна сме. Става въпрос само за цифровите ТВ програми.
    Излиза, че между DVB-C тунерите на 5604 и 5404 има някаква разлика, но по този въпрос по-компетентно може да се произнесе някой, който има наблюдение върху шаситата им.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Я двамата погледнете на какви шасита са телевизорите ви - изписано е на стикерите на задният панел на телевизора.Може да дадете и снимки.

после погледнете тук
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366395
    но доколкото знам разликата между 5404 и 5604 е основно в панела/HDReady - FullHD/

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Я двамата погледнете на какви шасита са телевизорите ви - изписано е на стикерите на задният панел на телевизора.Може да дадете и снимки.
    Ох,трябва да го свалям от стената. Тези дни като съм по-свободен ще го направя.

13. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте на всички във форума! Бих желал да попитам за следното и ще съм много благодарен за мненията ви:
    Имам телевизор Philips LED Pro 40PFL9704H/12. Кабелният ми оператор е МСАТ Ползвам тунера на телевизора в комбинация с Conax модул и карта, като Conax модула е закупен от тях, а картата е комплект с модула. Тъй като не използвам техният декодер,те ми предложиха да ползвам Conax модул, за да декодирам кодираните канали. Получава се следната ситуация: При изключване на телевизора на канал, който е кодиран от МСАТ, а те са почти всички и повторно включване на кодиран канал доста дълго време не излиза картина. Само на Канал 1, bTV, MSAT и мисля още няколко канала това не се получава, на тях като го изключа и включа веднага се появява картина, но те нямат кодировка.На някой канали от кодираните излиза звука веднага, без картина, а на други няма и картина и звук. Но в момента на изчакаване до появяването на картината ако превключа на съседен канал или независимо на кой да е канал картината и звука се появяват веднага. Попитах в МСАТ и те казаха, че знаят за това и дадоха следният отговор: Тъй като ползвам Conax модула като декодирващо устройство т.е не ползвам техният декодер то при включване на канал, който е кодиран то Conax модула започва декодиране на всички канали и това отнема доста време, а при използване на декодер предоставен от тях софтуера е инсталиран в техният декодер, който е пак Conax система за декодиране, но декодирането се извършва и обработва в декодера и няма забавяне в картината ако се ползва декодер. При ползване на Conax модул и тунера на Philips телевизора двата софтуера са различни. Бихте ли дали мнение по този въпрос, получавало ли се е и при някой друг това има ли някой опит с Conax модул и карта с телевизори на Philips или други телевизори. Ще съм много благодарен на мнения. Посъветваха ме от МСАТ да преинсталирам с нов софтуер и това би трябвало да реши проблема, но не видях в новият софтуер да има update на този проблем.
    Извинявам се за дългият пост,но мисля, че е интересно и ще е от полза да се изясни и това.
    Благодаря на всички, които отговорят!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какъв е модула? Каква марка?

16. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

До колкото можах да прочета - Q5431.

А нещо по въпроса за Ligh Guide ще сподели ли някой

17. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от abv

При мене има опция "LIGHTGUIDE" в служебното меню и е изключена. Ligh Guide е в основното меню и е за яркоста на светодиода.

18. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от abv

"Ligh Guide" при мен намалява или напълно изключва светодиода на панела индикиращ за включен или изключен ТВ.
    Аз съм го изключил за да не свети когато е включен 42PFL8404

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 118 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе