Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 43 от 118 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Да, бе. Как можах да забравя. Преди време го пробвах, но толкова много непозната информация ми се събра напоследък, че се обърках вече.
    Благодаря ти и извинявайте за спама.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте! И аз да се отчета - горд собственик на 42PFL8404. Чудесен е. Имам малко да си поиграя още с калибровката за по-благ образ, но всичко с времето си.
    Сега за малкия ми проблем (сори ако е леко оф-топик); от СФ съм, до скоро ползвах услугите на ЕКК, но малко се изпокарахме с тяхния съпорт и мене ми писна от тях и минах към NET1 - добра оферта, но само аналогова телевизия (решението го взех преди да се сдобия с покупката и сега определено съжалявам), но имам 1 година договор..
    Така, от друга страна, дядо Мраз беше така добър с мене и освен TV-то ми донесе и един чудничък рисивър с доста приличен upscaling. Реших да пробвам да видя какъв е ефекта. За целта ми трябваше външен тюнер, защото телевизора не може хем да е на телевизия, хем да получава сигнал от ресивъра през HDMI-а (от където се връща ъпскейлнат сигнал).. Та използвах стария телевизор - едно чудесно кинескопно Сони. И тук дойде проблемът - звукът тръгна без проблем, но там няма какво да се ъпскейлва, но картината ньоца.. От време на време се появява за няколко секунди и после изчезва и тв-то изписва "няма видео". Не съм специалист, но ми се струва, че сигнала, който стриймвам към рисивър-а не е постоянен и тои не може да се пребори (в инструкциите пише, че ъпскейлва точно определени резолюции).. Инак пробвах същия фокус с DVD-сигнал - бачка точно и ефектът от ъпскейла е видим..
    Та въпросът ми е: има ли смисъл да търся друг тюнер (DVD Recorder примерно) или просто сигнала си е шитня..?
    И ако отговора е "не' - дайте акъл за някакво качествено ново решение - неттв-та, знам ли.. истината е, че някои от програмите с аналоговия сигнал са прилични, но част от тях са под всякаква критика..

Всякакви идеи (дори нестандартни) са добре дошли!

Благодарско предварително!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

rosko, не искам да те разочаровам, но дори и през ресийвъра няма да постигнеш чудеса. Той няма да изчисти смущенията, които най-често идват по аналоговата кабелна.
    Прегледай си договора и виж какви са условията да го прекъснеш. Дай им някой лев и минавай на някаква цифрова или IPTV.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

6. Тук е от
    Dec 2009

споко в този сайт явно са откачени, щото гледам 40PFL9704H In Store Price: £ 2,249.95, което е по-скъпо дори и от BG, цената тука е около 4000лв
    2250 лири са приблезителни 4800лв

7. Тук е от
    Dec 2009

Тв-то ми, Philips27PFL8404H не ми намира USBто, което му включвам..пробвах с различми памети, резултатът е еднакъв..какъв можбе да е проблема???

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от kiroooooo
    Тв-то ми, Philips27PFL8404H не ми намира USBто, което му включвам..пробвах с различми памети, резултатът е еднакъв..какъв можбе да е проблема???
    нещо не правиш както трябва,а ето отдолу във файла какви системи и какво се поддържа през USB-входа на 7 и 8 серии на Филипс :

П.с.Пробвал съм флашки до 8GB- без проблем ги разпознава и чете!
    Прикачени файлове Прикачени файлове

10. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

След 20 дневна неравна борба и с помошта и съветите на колегата "gadinoid" най-после успях да хвана всички излъчвани от оператора програми.
    Без форума никога нямаше да се оправя, защото нито от кабелната, нито от сайта на "Филипс", нито от оторизиран сервиз можаха да ми дадат смислен отговор на проблема.
    Поздрави и да си гледате хубавите Филипси.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте

Искам да споделя един малък за сега проблем с моя филипс 32PFL5624.Преди малко както си гледах телевизия той спря... пуснах го и си продължи да бачка,моето притеснение е в това че спирането се случва вече 3 поредни вечери........ Фърмуера му го ъбгрейтнах като го купих преди месец..... моля за съвет

13. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от naiven
    Здравейте

Искам да споделя един малък за сега проблем с моя филипс 32PFL5624.Преди малко както си гледах телевизия той спря... пуснах го и си продължи да бачка,моето притеснение е в това че спирането се случва вече 3 поредни вечери........ Фърмуера му го ъбгрейтнах като го купих преди месец..... моля за съвет
    И при мен става така с 5604, даже се е случвало по 2-3 пъти на ден сам да спира.
    Имам чувството, че този проблем се появи след като ъпдейтнах с последния фърмуер (066), сякаш преди това не го е правил.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

ivots77 имах сходен проблем със същия кабелен оператор, чиито администратори периодично пускат и тестват различни кодирания на сигнала и отделните програми (затова и topbox устройствата на фирмата се рестартират периодично автоматично поне веднъж седмично), тъй като и аз изпаднах в подобна ситуация след дълги експерименти установих, че проблема на 99% се решава когато оставите опцията за Автоматичен ъпдейт на каналите включена (което не съм бил свидетел, но ставало в ранните часове на денонощието). Казвам на 99% защото останаха 2-3 програми, които в началото показват образ и в последствие изписва Няма налична програма, а за други 2-3 изписва Видеоформата не се поддържа. Тъй като към тези програми не проявяваме интерес затова и сме приели жертвата им.

naiven препоръчвам да пишете на Philips България след отправено запитване бяха така добри да ми обянят каква е причината на NationalGeoHD да се налага постоянно да се избира език на канала ръчно, но след като ме насочиха и към офиса на NationalGeo и на кабелния оператор и аз им изпратих запитва не знам дали от това, но преди две седмици проблема беше решен.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от naiven
    Здравейте
    Чудничко....
    Нещо в настройките на таймера да си пипал ?
    Ъпгрейдвай с посрледната версия/излизат версии на всеки 40 дни/.Ако няма промяна пиши на подръжката на Филипс България.

17. Тук е от
    Jan 2010

PHILIPS 32PFL5604H

Здравейте,

Купих си PHILIPS 32PFL5604H и имам проблем със зареждането на цифровите канали през DVB-T/C ТУНЕРА. Иначе съм на Ариел във Варна. През техния тунер няма проблем. В техномаркета без проблем хванаха цифровите канали на МСАТ на езиk Finland. Ако може някой да ми помогне? Пробвах на всички езици но се зареждат само 10 канала.

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Някой, сеща ли се причина, поради която да ме разубеди да си взема PHILIPS 32PFL3404?
    Трябва ми нещо непретенциозно, на което да си гледам Булсат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 118 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе