Моля за съвет. PHILIPS 32PFL5404/12 vs SONY KDL-32P3600 vs SONY KDL-26S5550.. Кой е правилният избор за обикновенна кабелна телевизия и гледане на 720p филми
Моля за съвет. PHILIPS 32PFL5404/12 vs SONY KDL-32P3600 vs SONY KDL-26S5550.. Кой е правилният избор за обикновенна кабелна телевизия и гледане на 720p филми
В никакъв случай не вземай 3-та серия / трябва да си далтонист за да си я вземеш не ми харесват цветовете и контраста/вземи поне минимум 5-та серия.Първоначално публикувано от Kasap
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16461-71#2218
Удалось поймать DVB-С.
1. В СМ выставил всичко както беше първоначално (просто поставих оригиналните кодове Options group 1 и 2 от стикера на задният панел).
2. Избрахх переустановку на канали, за страна избрах - Швейцария, режим - кабел.
3. Както и следваше да се очаква , ТВ не намери цифрови програми, затова намери всички аналогови канали (сегаТВ мисли, че моята страна - Швейцария).
4. Влязох във конфигурация>установка>предпочитани>расположение и избрах НЕ ДОМ, А СТУДИО (при мен се нарича не магазин, а студио).
5. Изключих и включих телевизора (от дистанционното).
6. Влязох във конфигурация>установка>настройка канала>цифр.режим тестирование приема. Режим на короста поставих ръчен, скорост на предаване - тази която указа провайдера (порано тук не можеха да се променят данните, стояха -1.0.1 и не даваха да се променят). След това -търсене.
7. ТВ поиска честота - въведох соответната (която указа провайдера). И отново - търсене.
8. О Чудо!!! ТВ намери DVB-C канал (вероятно първият на тази честота), по нататък натиснах Запази - запамети 15 канала!
9. Повторих пункт 6,7 за другите честоти - намери и там.
10. Изключих, включих ТВ - нищо не пропадна! Отново смених расположение на ДОМ (в режим Студия периодически горе на екрана се появяваше ред с демонтрация на възможностите на ТВ).
PHILIPS 32PFL5404H, за да използваш цифровия каблен тунерПървоначално публикувано от KissTheTiger
или ТOSHIBA 32AV635
Зa SONY P серия нищо добро не съм чул.
Вчера се опитах да обновя софтуера на телевизора си, модела е 32PFL7403D/12 , свалих си ъпдейта от страницата на Филипс, но за нещастие нещо се сбъгяса и процеса на обновяване се превърна в процес на разваляне на телевизора. Ъпдейта спря на Programming, и дава някаква грешка. Сега не мога да го подкарам. Някой срещал ли се е с подобен проблем и как да го реша?
Занеси го в сервиз.Пробва ли пак отново с ъпгрейда?/ситурен ли си че това е фърмуера за твоя модел/
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post11223244
Ами пробвах няколко пъти да го ъпдейтна пак, но не става. Да, свалих точно файла, който отговаря на стикерите залепени на телевизора. Утре ще звънна до сервизцния център на Филипс, дано да успеят да ми помогнат хората. Ако не ще го карам на "доктор".
Дано ти помогнат защото моя го държаха 1 месец и го върнаха без да направят нищо
Дадоха ли ти протокол за смяна с нова бройка в магазина ?/ако е гаранционен/Първоначално публикувано от rumen1973
Здравейте,
От 15.01.2010г. съм собственик на Филипс 47 PFL5604H и май вече съжалявам за избора си.Харесаха ми параметрите му за тази цена,а и търсех нещо подобно.В къщи съм на булсатком и картината е сравнително добра,но забелязвам едно насичане/или замазване не мога точно да го определя/ при движение на образите особенно като са в по-едър план или когато камерата се движи,а хората или предметите са на място.В магазина не забелязах да има такива проблеми. Нормално ли е това за този клас телевизори?
Чак да е нормално не може да се каже. Сигурно битрейта на сигнала е нисък. 5-та серия е от низкият клас и заради това препоръчваме основно 7,8 и 9 серия на Филипс. Ако можеш го върни и го смени с 42PFL7404.
Не знам дали ще мога да го върна утре е четвъртия ден от както съм го взел.Нещо друго не може ли да се направи?
Направо го замени за по-висок клас и си доплати разликата, както Hristoslav2 те е посъветвал по-горе.Първоначално публикувано от ddim
Какво ти пречи да опиташ?!? Мисля, че срока "за размисъл" е 7 дни. Погледни все пак ЗЗП.
Бъди по-настоятелен!
Успех!
7 дни май е само за онлайн продажби. Не вярвам да ти откажат да го смениш с по-скъп. Твоя и без това ще го пробутат за нов.