26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Да - от старта на производството на модела.
Датата на обявяне на модела, може да изпревари старта на производството му с месеци.
Здравейте! Утре(15.01.14г.) ми предстои да стана собственик на телевизор Филипс 42PFL7008S. Това добре(или зле-ще видим), но мисля при получаването да го тествам с видео файлове от флашка и от външен хард 1тб. Не съм на ясно по какъв начин след това да извадя безопасно външните устройства от USB-то - кои стъпки от менюто да изпълня и има ли въобще такава опция? Предполагам, че докато телевизорът чете информация от флашката няма да е добра идея да я издърпам просто ей така!
Да, не е добра идея, защото може да забие, особено ако изпълнимият файл е голям по размер - правил съм такива експерименти. Хубавото е, че телевизорът се самовъзстановява, стига да имаш търпение и да не изпадаш в ужас, че се е скапал - при Филипс нещата се случват бавно и тържествено.
По същество - достатъчно е да спреш с дистанционното файла, който върви и да преминеш в режим ТВ (бутона е в горната част на "вафлата").
- - - - - - - - - -
Тук с 2 изречения успя да синтезираш целия проблем откъм всичките му страни, поздравления! Само че:
1. Срокът от 2 години не гарантира, че ще има ъпдейти, а и да има, не е речено, че ще оправят даден проблем, а няма да предизвикат друг. През юли 2013 г пуснаха ъпдейт, който активира DTS, но засегна EPG. После, през септември, ако не ме лъже паметта, пуснаха друг ъпдейт, който така и не се разбра какво подобри. За да стигнем до критичният ъпдейт, оправил EPG, но повлиял отрицателно върху част от SD каналите... Право казва поговорката, че "клин клин избива, ама последният все остава". Нищо не гарантира, че ако изобщо пуснат ъпдейт, то той ще оправи всички проблеми и няма да възникнат други.
2. Кой клиент ще има основателни претенции за проблем с качеството на картината и как ще докаже наличието му? Освен това, всички ъпдейти се инсталират на собствена отговорност - мен никой не ме е карал насила да ъпдейтвам. И можех да си имам безукорна картина и работещо EPG, макар без и оказалото се абсолютно ненужно DTS (не ползвам собствения плеър на телевизора), а външен източник, решаващ всички налични проблеми. На какво основание и от какво да се жалвам?
- - - - - - - - - -
Миналата година бях във фирмен магазин на Bang & Olufsen в Осло и видях с очите си кое и как - ние тук се мъчим с евтина конфекция да сме облечени по последна мода. Ами... няма как да стане. Моделът, който зяпах, бе включен на популярен местен канал, който дори не бе в HD формат - TV2, ама с картина, която тук, в нашенско нямам идея кой ще ми предостави дори и срещу планина от пари. После зяпах е част от мач - ела, та виж що е то картина. Проблемът бе само в цената - около 60000 NOK, което е приблизително 15000 лв - истинска смешка по норвежките стандарти, ама не и по нашенските.
П.П. Не знам защо последният абзац се визуализира по тоя начин, но това е без значение.
Този пост е редактиран от L1892; 15-01-14 в 08:47.
А ти защо смяташ, че не съм опитвал и това? При изключена опция се вижда по-зле, отколкото при ниво "минимум".
Здравейте, закупих си Philips 32PFL4508H, но имам проблем със субтитрите
това го пробвах не се получава.1. Субтитрите трябва да са в същата директория и да имат абсолютно същото име като на филма.
2. Трябва да са в Unicode. Прекодирането става по следния начин:
a. Файла със субтитрите се отваря на компютър с помощта на текстов редактор, например Notepad.
b. Избира се File – Save as..
c. В прозореца който се отваря отивате на опцията Encoding. Tам първоначално би трябвало да видите ANSI. Променяте го на Unicode и запазвате файла така.
d. След това при отварянето на видеото и субтитрите по начина описан по-горе би трябвало да видите Кирилица без проблем.
През USB няма проблем там си тръгват.
С Mezzmo, MediaManager, Serviio, Домашний медиа-сервер всичките ги пробвах но пак не мога да подкарам субтитри.
Някакви други идеи къде може да е проблема.
Aко някой може дa ми кaже кaк дa опрaвя орaзмерявaнето нa кaртинaтa в режим нa видео плеър при 3507 ще бъдa блaгодaрен.Когaто кaртинaтa нa филмa е в съотно6ение 21:9 я рaзпъвa нa цял екрaн и я издължaвa нa 16:9.
За модел 42PFL7008S мога ли да добавя само ъпдейта с DTS и откъде евентуално мога да го "дръпна"? Необходимо ли е да имам предходните? Удачно ли ще е да го инсталирам от външен хард примерно?
Здравейте колеги, притежавам телевизор Philips 32PFL4508H.Но имам проблем със звука на някой филми,изписва ми че аудио формата не се поддържа.Може ли по някакъв начин да го реша тоя проблем?
Благодаря предварително!
Колега може ли да ми кажеш някоя програма за да го конвертирам,която си я изпробвал и работи.Защото пробвах с 2 програми но не става не се получава![]()