Здравей pilot, да - при гледане на телевизия започна да го прави и се задълбочи, а след това примерно сутрин го пусна вече трябва да чакам повече от половин час да започне постепенно да се изчиства картината, но по някога въобще не тръгва, тогава забелязах, че като го изключа за повечеко време и го обърна с главата на долу, поседи така известно време, като се включи почти винаги тръгва след половин час, но вчера вече не иска по никакъв начин. Това каза и телевизионния техник при който споменах, че съм ходил. Той предложи да си закупя нов /в интерес на истината Панасоник/ и този да му го оставя с месеци да се опитва да го оправи /смисъл да не го притеснявам/. Това е. Въпроса е дали може да се ремонтира до разумна цена 100лв да речем, защото за повече по-добре нов. Що се отнася за нов телевизор - да размера е в ниша и повече от 32" не мога да сложа /нишата е 805мм/, а бюджета около 1000 +-100лв, но държа разбира се да има WiFi, и др.екстри за съвременен телевизор, които мисля, че вече всеки ги покрива, но не разбирам за това питам, да не се озова пак евентуално в това положение /макар, че знам, че няма гаранция/.:rolleyes: