Smartphone MyRemote-App за Android Version 3.22.2
https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote
Серия 4908
Philips 2013: Alle Informationen zur 4908er TV-Serie | Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Smartphone MyRemote-App за Android Version 3.22.2
https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote
Серия 4908
Philips 2013: Alle Informationen zur 4908er TV-Serie | Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog
Купих на тъста един декодер за ефирна цифрова и го пробвах на моя телевизор дали работи. Ами за 40 лв. си има и плеър и субтитри вървят, и запис прави и и..... Та сега се чудя дали да не си купя и за мен един и да го ползвам за тези функции които телевизор за над 1300 лв. не може да върши. = Ама така е като съм спал като съм купувал и съм си взел "Филипс". Вярно от картината не мога да се оплача, но за съжаление само от нея. Телевизора е 40PFL5507.
Този пост е редактиран от Stoianovs; 06-11-13 в 22:09. Причина: добавяне
Ако е заради плейъра имай предвид, че е доста орязан от към поддръжка на формати (най-малкото не поддържа DTS, а за 3Д видео да не говорим). Ако държиш да гледаш и цифрова ефирна телевизия по-добре се ориентирай към нещо като това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-DIVA-3D-DVB-T
Здравейте.Моля споделете дали може да се корегира трептенето на HD каналите на 4007/37"?Става въпрос за белите контрасти в картината.При зададена острота на картината над "2" картината трепти където има карета,раета/дрехи,мебели,футболни мрежи/ или примерно листа/скали/асвалт огряти от слънцето,прошарена коса на човек и тн.Супер ме дразни ,защото не мога да си доставя удововоствието от по-висока острота на HD каналите.Кабелната ми е на Близу,силата на сигнала е 100.Настройката ми е:на бърза настройка-десните позиции,на допълнителните е на кино-топло.От HD настройките нищо не променя за изчистването на проблема.Може ли да се отстрани това нещо или имам проблем с тв?
Здравейте,
Ако може да ми препоръчате някакви настройки на картината за 40PFL3208H. Вчера го взехме и нещо още не може да се ориентираме в менютата.
До сега си траях, да ме питате и мен защо Нормално ли е на 5008 да загравя доста, само от лявата страна, където са USB входовете. Загрява самата рамка на телевизора, цялата лява страна. Амбилайта се пуска само когато се гледа филм.
От ляво (погледнато от страна на зрителя) се намира главната платка(Main board), на която се намират процесора, слота за кам модула и интерфейса. В дясно е захранващият блок.
В повечето случаи върху процесора е залепен радиатор - а вентилатор няма. :rolleyes:
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-11-13 в 21:59.
Значи е нормално да си грее там Благодарско
Kолебая се между LG 42LA740S и Philips 42PFL7008 (тоя 3-странен амбилайт ми взе окото). Ще гледам филми и спорт, важен ми е и интернет браузъра (не приложенията). Philips-a разбрах, че няма flash player, което не ме зарадва особено (и дистанционното не ми изглежда OK). Ще се радвам на компетентни мнения и препоръки.