Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 31 от 103 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Не си спомням менюто, но го пусни на - цифров, кабел, Германия.

нямам германия,други хора казват да е на финландия и нея я нямам,да не би да е трябвало при пъвото пускане да се избират някакви държави,понеже при първото пускане консултанта в метрото го пуска и нз какво е избрал,в менюто има връщане на първ. настройки,но те са само за картината и звука,то в момента един вид немога да му ползвам цифровия приемник
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-12 в 19:00.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

Question Отговор: Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Hindski
    Не. Чакаме първо ъпдейт от Филипс България за новите модели и евентуално, което много ме съмнява да пуснат после и за старите(2011г.).
    PHILIPS TELEVISION (7x03 9x03 PES0001 9xx4 9xx5 9xx6 9xx7) - Unofficial Firmware Update Mirror - на сайта има копия само за 9-та серия. Не стават за твоят модел.
    Единственият начин за теб е да ги вграждаш.

Аз имам същия проблем с 32pfl5507k/12
    Купих го в края на Септември.Веднъж си прави ъпдейт но в субтитрите отново никаква разлика.
    По точно или на маймуница или никакви а при мен опцията "език на субтитри" е неактивна ,има я като такава но не може да се активира(избере)
    Държа на Възпроизвеждане от флашка защото компа ми е много стар и няма HDMI и т.н.
    Би било добре ако може да се подмени вградения плейър с друг които чете субтитри без проблем...
    Надявам се на някакви предложения.

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Отговор: Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Абе хора, като знаете че не четат субтитри, защо ги купувате. В технотата са им за продаване и дрън-дрън- много хубава картина, ала-бала. Искрените продавачи казват за тазгодишните модели- с най-малко проблеми и то категорично е Самсунг.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vikonty Виж публикацията
    Здравейте,

Вчера закупих телевизор Philips 46PFL6606H и след няколко (може да са били и малко повече) часа настройки се сблъсках с няколко въпроса, на които не успях да намеря отговори във форума и моля за малко помощ:

1. Докато правих настройки на картината, в един момент телевизора си остана на черен екран, но в най-долната му част (от край до край, по дължина) се появиха, нещо като едри червени пиксели, неравномерно разпределени. След рестарт - повече не се появиха. Трябва ли да се притеснявам?

3. Има ли някъде готови препоръчиелни настройки на картината (custom tint и така нататък) за гледанена тв, dvdrip-ове и други?

Благодаря предвартелно.
    Проблем 1, може да е причинен от кабела или някакъв софтуерен бъг, който се е проявил на момента.

3- настройки

Picture preset: Personal
    Contrast 53
    Color: 50
    Brightness: 51
    Sharpness: 0
    Noise reduction Off
    Tint Custom
    HD Natural Motion Off
    100 Hz Clear LCD On
    Advanced sharpness Off
    Dynamic Contrast Off
    Dynamic backlight Off
    MPEG artefact reduction Off
    Color enhancement Off
    Gamma 0
    R Gain 119
    G Gain 84
    B Gain 42
    Light sensor On/Off

Цитат Първоначално публикувано от 100qn Виж публикацията
    нямам германия,други хора казват да е на финландия и нея я нямам,да не би да е трябвало при пъвото пускане да се избират някакви държави,понеже при първото пускане консултанта в метрото го пуска и нз какво е избрал,в менюто има връщане на първ. настройки,но те са само за картината и звука,то в момента един вид немога да му ползвам цифровия приемник
    Вероятно консултанта е избрал аналогов....Дай му рестарт - начални настройки.

6. Тук е от
    Nov 2012

Вероятно консултанта е избрал аналогов....Дай му рестарт - начални настройки.

нз как да му върна първ.настройки,има в менюто но връща само картината и звука,как може да е пълния ресер ?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-12 в 20:24.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Виж страница 55 от книжката с инструкциите за работа
    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    И аз съм с 5507, но бях предварително наясно, че не поддържа SRT на кирилица. (Както прочетох някъде из форума това все пак е телевизор, а мултимедийния плейър е само една добавка към него). Както и да е... Заинатих се и дълго време си блъсках главата, но накрая намерих решение. В ръководството на телевизора си пише какви субтитри поддържа вградения плейър (за модел 5507 XSUB и XSUB+) С програмата AVIAddXSubs 9.11 могат да се конвертират двата файла (avi+srt) в един DIVX с вградени XSUB - субтитри, без да се променя качеството и големината на видео файла. Конвертирането става доста бързо за AVI видео файл, но ако е MKV първо го конвертира в AVI, и след това в DIVX което отнема значително повече време. Субтитрите може да се вкл. и изкл. по всяко време на възпроизвеждането на видеото. Успех!
    Страхотно.Току що конвертирах един филм с твоята програма.Получи се на 100%.Само да питам нужна ли е някаква настройка на програмата.Първоначално Language Code беше на Greek и от там менюто на ТВ-то показва Език на субтитри-гръцки.Но нямаше проблем излезна всичко на български език.

10. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,предстои ми купуване на телевизор.С оглед на това че не разбирам нищо от съвременната техника(жена съм все пак) се обръщам за помощ към вас-редовните потребители на форума.Моите въпроси може би ще прозвучат глупаво,но казах вече нищо не разбирам.Спряла съм се на марка Филипс,защото досега съм имала 2 такива и съм била доволна от тях.Телевизора ще се използва предимно за гледане на телевизия-90% и евентуално понякога нещо от там каквито функции има други ако изобщо мога да се науча кое-как.Та въпроса който ме мъчи напоследък е дали телевизор с повече екстри има по-кратък живот от такъв с по-малко.Означава ли че много функции на едно място ще го изхабят така да се каже по-бързо.Заслужава ли си да купувам нещо "скъпо" ,а да се развали бързо.Колебая се между Philips 40PFL5507K и Philips 42PFL4007H или 47PFL4007H. Дайте препоръки.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Philips 42PFL4007H в Метро е 990 лв, по-добро за тези пари .... здраве

12. Тук е от
    Nov 2012

Виж страница 55 от книжката с инструкциите за работа
    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf
    мда мерси оправих се

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от titibar Виж публикацията
    Здравейте,предстои ми купуване на телевизор.С оглед на това че не разбирам нищо от съвременната техника(жена съм все пак) се обръщам за помощ към вас-редовните потребители на форума.Моите въпроси може би ще прозвучат глупаво,но казах вече нищо не разбирам.Спряла съм се на марка Филипс,защото досега съм имала 2 такива и съм била доволна от тях.Телевизора ще се използва предимно за гледане на телевизия-90% и евентуално понякога нещо от там каквито функции има други ако изобщо мога да се науча кое-как.Та въпроса който ме мъчи напоследък е дали телевизор с повече екстри има по-кратък живот от такъв с по-малко.Означава ли че много функции на едно място ще го изхабят така да се каже по-бързо.Заслужава ли си да купувам нещо "скъпо" ,а да се развали бързо.Колебая се между Philips 40PFL5507K и Philips 42PFL4007H или 47PFL4007H. Дайте препоръки.
    Привет titibar
    Количеството вградени екстри/функции/ не влиаят на продължителноста на живота на телевизора.
    Philips 40PFL5507K - има негов по-евтин вариант с по-малко екстри - Philips 40PFL5007K
    PHILIPS 47PFL4307H
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 13:53.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря hristoslav2. Може би решението ми ще бъде взето на място в магазина като погледам малко. Засега клони към Philips 40PFL5507K.

16. Тук е от
    Aug 2012

Цитат Първоначално публикувано от titibar Виж публикацията
    Благодаря hristoslav2. Може би решението ми ще бъде взето на място в магазина като погледам малко. Засега клони към Philips 40PFL5507K.
    И с право, даже ако имаш възможност за 46-инчовия му вариант, препоръчвам горещо.

17. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, първо да се извиня, ако темата не е за тук, моля модераторите да я преместят. И така да си опиша проблема, през 2008 закупих телевизор Филипс Прикачен файл 7357. Работеше перфект и точно му изтече гаранцията и започнаха проблемите. Първо както си гледахме и картината замръзна, звука си върви нормално, след това започна да избелява екрана...изгасих го и веднага пак го пуснах и се оправи, но това продължи няколко месеца, а след това вече не ставаше. Стана така, че когато в начало го включиш даваше бялата картина с нормален звук и след някоя минута се появяваше картина, но от ден на ден все повече се увеличаваше този период и от 2 месеца вече трябва да го чакаме над 30 мин. да реши /а може и въобще да не реши/ да се появи картина. Двама телевизионни техници го гледаха и казаха, че нищо не може да се направи и един ден вече ще спре да дава въобще картина и е за боклука. За това реших да се допитам тук, защото ми казаха, че вашето мнение е най-компетентно и реално. Благодаря предварително. Ето и клипче, това го правеше най в началото, сега е много по-зле.

Ако се окаже най-лошото, жената отново е харесала Филипс, този PHILIPS 32PFL5507K, ако някой има впечатление за него или друг с подобни характеристики и цена, ще съм благодарен!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-12 в 18:34.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

ATon@
    Това само, при гледане на телевизия ли се получава? Вариантите са два:
    1.Хардуерен проблем: Кондензатор или подсветка, макар че при тях дефекта е друг. Дефектирала матрица. Моделът няма кабелен тунер, та предполагам го гледаш със скарт кабел, така че варианта е: кабела или скарт изхода на тв-то.
    2. Софтуерен проблем -тук нещата са по-сложни.
    Относно 32PFL5507, не ти го препоръчвам, заради поставенета матрица в 32". Ако държиш да е 32":rolleyes: погледни Панасоник, но по-добре качи размера/ дай разстояние и бюджет/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 103 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе