Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 36 от 103 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Отговор: Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте, днес ми се наложе да настройвам ТВ Philips 220TW9FB. Исках да му настроя цифровите канали, но не успях да намеря нито един. В настройките му дадох държава Финландия (на гърба я има в списъка). Имаше някакъв digital test или нещо подобно, там ми изкара информация signal poor и някаква стойност 044.
    На същият кабел има друг ТВ, който работи с цифровите канали. Аналаговите които намирам са с отлично качество, не знам дали и кой сигнал е слаб и дали това е проблема в ненамирането на цифрови канали или нещо пропускам
    Довечера пак ще ходя да го "ръчкам". Ще съм благодарен ако някой ми помогне.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    GB

Отговор: Re: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Ами просто няма цифров кабелен тунер, има само ефирен такъв.
    http://download.p4c.philips.com/file...00_pss_bul.pdf

4. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Благодаря, въобще не съм допускал, че е възможно нещо такова .

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Тук DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове съм качил новия Чанъл Едитор за модели 2012 г. Не го видях в началната страница, неко модераторите го качат някъде другаде защото тук е временно

6. Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    София

Извинявайте, ако звучи лаишки, но за кои модели от 2012г. е този Чанъл едитор и за какво служи. Ще съм благодарен за разяснение.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Служи за подреждане на каналите на компютър и след това качването им на ТВ

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от polopki Виж публикацията
    Служи за подреждане на каналите на компютър и след това качването им на ТВ
    Благодаря, отговора ми беше от полза. Довечера ще го пробвам, че иначе е мъка докато си ги наместя на ТВ.

#22 е офлайн

Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,
    от няколко дена съм собственик на 42PFL6007H, взех го от Метро на някаква промоция с кафе машина Филипс и озвучителна система общо за за 1550 лв. Бях решил да вземам и кафе машина и озвучителна система и промоцията ми дойде точно навреме.ТВ-то ми излезе 1180 лв. и за сега съм много доволен като го сравнявам с Сони 40ЕХ720, което отиде от хола в дневната. Въпроса ми е, какви настройки да му задам, за да получа най-реалистични цветове. Гледаме предимно филми от компа. Връзката е чрез HDMI кабел. На Булсатком съм с HD приемника им. Благодаря предварително на всички отзовали се.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Да ти е честита новата предобивка, но такова дистанционно като на Филипс няма просто , кой е измислил да сложат цифрите толкова ниско долу, адски е неудобно в сравнение със Сони, сонито е на светлинни години пред тях

12. Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Карлово

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте! Преди около седмица си купих 37PFL6007/K като това ми е първия LCD телевизор. Менюто е отвратително. Неудобно за ползване и цикли ,а си мислих ,че като е 2-ву ядрен процесори всичко ще е гладко. При смяна на канали минават няколко секунди (3-4 може би) до като се сменят. Големи черни ивици фон на каналите при тяхното изреждане и регулиране на звука. Също така имам малки забележки по позиционирането на бутони по дистанционното. Поне от картината съм доволен. Ползвам кабелен оператор Близоо с КАМ модул и 21 HD канали.
    Дано някои от тези неприятни фактори се оправят с следващ ъпдейт ( в момента е с QF1EU-0.150.48.13 наличен от 28.10.12г
    Някой има ли лаг в излизането на меню като при мен?
    Този пост е редактиран от ivelin; 12-12-12 в 01:05.

13. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Стара Загора

@ Ivelin
    Аз съм с 42' от същата серия и лага в менютата наистина е осезаем. Ъпдейтнах софтуера с последния наличен (от края на Ноември), но няма разлика. Поне е оправен проблема с кирилизацията на субтитрите, който е дискутиран доста из темата

14.  

15. Тук е от
    Jan 2005

@ Ivelin
    Аз съм с 42' от същата серия и лага в менютата наистина е осезаем. Ъпдейтнах софтуера с последния наличен (от края на Ноември), но няма разлика. Поне е оправен проблема с кирилизацията на субтитрите, който е дискутиран доста из темата
    @ Ivelin
    Радвам се че са оправили кирилизацията:
    1. кажи, в какъв енкодинг трябва да са субтитрите
    2. на всички ли файлове работят
    3. има ли подобрение в възпроизвеждането от USB и DLNA

16. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Стара Загора

Разлика при възпроизвеждане от USB преди и след ъпдейта не забелязах. За DLNA нямам впечатления, тъй като съм го ползвал само след ъпдейта.
    Субтитрите тръват в srt формат. Тествах го с филми в avi и mkv формат през USB.
    С DLNA пробвах различни сървъри, но успях въобще да изкарам субтитри само с "Домашний медия-сервер". При 3D филм (mkv) програмката показва и субтитрите в 3D. Трябваше само да сложа отметка пред "всегда вьiполнят транскодирование если найденьi субтитрьi" в менюто за настройка на телевизора. На самия телевизор не съм правил допълнителни настройки. Има доста писано в темата за DLNA във форума. Ако ви интересуват подробности за настройките, с радост ще споделя до къде стигнах по метода "проба - грешка"
    Този пост е редактиран от dddinev; 12-12-12 в 17:14.

17. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Т.е. искате да кажете, че като разархивирам в компютъра и след това качвам програмите "домашнъй медиа сървър" и "чанъл едитор" директно на телевизора? Правилно ли съм разбрал?

18. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Стара Загора

@ vdsvicky
    Не точно. За DLNA виж тази тема.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 103 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе