Очаквано предвид слабите продажби през последните години , едно е сигурно че няма да са последните .
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Очаквано предвид слабите продажби през последните години , едно е сигурно че няма да са последните .
Здравейте. Някой да има информация от Филипс дали се мисли нещо по въпроса за преминаване на EPG от кабела /от доставчика на телевизия/ а не от IP-EPG /от мрежата - интернет/ и за субтитрите на Кирилица за моделите от серия 5500. Регистриран съм и в руският форум на Филипс - и при тях проблемите са същите. Като гледам последната и предишните версии има оправяне на бъгове но за Нидерландия, Словакия, Чехия, Германия и ниищичко за България и другите с кирилицата. Като ги гледам на картата не са кой знае колко големи. Явно няма кой да се застъпи за нас от Филипс България. Мисля, че hristoslav2 водеше някаква кореспонденция за видео и аудиоформатите, но май и това позатихна. То ще им мине гаранцията и тогава хептен никой няма да ни обърне внимание.
Този пост е редактиран от Stoianovs; 29-01-13 в 23:38. Причина: допълване
То и сега може да се избира EPG да е от доставчика на телевизия, само дето за програмиран запис PVR-а си иска IP-EPG.
Предполагам това те тормози, както и мен. А за субтитрите въобще не се надявай, особено след новината за оттегляне.
Здравейте, имам 5507, при пускане на SMART TV почти всички апликации ми излизат на немски език.
Има ли възможност да се сменят с английски език.
Тъкмо си взех ново телевизорче Philips 231TE4LB и то зе, че компанията фалира. Повече няма да има телевизори Philips. Ужас а е толкова известна марка.
valor
Излизат ти на немски, защото при първоначална инсталация на телевизора вероятно е зададена държава Германия и тя се е "заредила" по подразбиране и в SMART TV. В менюто на SMART TV може да си избереш всяка друга (вкл. България). Приложенията са различни (повече или по-малко) за различните държави.
brave
Недей така бе човек, не е фалирала компанията...
Сега ми хрумна, че новите телевизори може да с бранд Filips (от Funai + Philips)
Този пост е редактиран от podredko; 31-01-13 в 12:18.
Производството специално на телевизори си продължава, нали миналата година сключиха договор с TPVISION
http://www.techradar.com/news/televi...in-2013-713951
Този пост е редактиран от soon; 31-01-13 в 14:44.
podredko
Излизат ти на немски, защото при първоначална инсталация на телевизора вероятно е зададена държава Германия и тя се е "заредила" по подразбиране и в SMART TV. В менюто на SMART TV може да си избереш всяка друга (вкл. България). Приложенията са различни (повече или по-малко) за различните държави.
Къде се намира менюто за настройки в SMART TV.
Здравейте!
От няколко години ползвам 32" LCD Philips PFL7404 и съм много доволен, с Булсат съм.
Мисля да взимам още един телевизор 42", смятам също да бъде Филипс, но LED.
Изискванията са ми да бъде задължително 100Hz и по възможност да не е 3D (не виждам смисъл в тази екстра, можете да ме убедите и в обратното, разбира се).
Какво мислите за това предложение - 42PFL4007 (850лв)? Нисък клас ли е 4тата серия? Трябва ли да се търси нещо от по-горните, например 7ма?
Можете ли да предложите също така и друг модел с Ауреа, който няма 3D (предпочитам задната подсветка пред 3д-то)?
Мерси предварително за мненията!
Този пост е редактиран от BenSherman; 07-02-13 в 13:36.
BenSherman
Моделите с реални 100 Hz - започват от серия 6007 нагоре, моделите с Амбилайт започват от същата серия...и всички са с 3Д
4307, 4007, 3807, 3507, 3007 - са ниският клас телевизори
Какво значи реални 100Херца? Моят няма ли реално 100Херца, защото не съм усетил замазване или насичане никога?
Не е препоръчителен 4007, така ли?
Видеопанела трябва да е 100 херцов. Такива има в 9, 8, 7, 6-ма серии. В ниските серии се набляга на изкуствено генерирани междинни кадри /HD Natural Motion/.
4007 е с IPS панел на LG
Препоръчвам ти 40PFL5007
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-40PFL5007K
Ако намериш бройка с панел на Шарп - направо чудесно. /код 3хх на малкият етикет залепен отдолу/
Препоръчвам ти 40PFL5007
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-40PFL5007K
Ако намериш бройка с панел на Шарп - направо чудесно. /код 3хх на малкият етикет залепен отдолу/[/QUOTE]
Здравейте, понеже се насочих към 40PFL5537K/12,може ли да уточним какъв трябва да е кода отдолу. В друга тема разбрах че код 400 е матрица Шарп а 3XX -Samsung S-PVA. Последно за този модел който посочих какъв е кода за Шарп. Искам да попитам и някой неща за модела, плюсове, минуси... Чета тук вашите оплаквания и ако може да уточним. Телевизора има проблем с кирилизирани субтитри на всички филми или само на 3Д, май като гледам на всичко което се плейва през USB? Какви други кусури има този модел . Алтернативата която смятам е LG - 37LM622S. Гледам телевизора от 3 метра и 42" вече ми идва може би доста голям. Затова бях се насочил за 37", цената и възможността да е с матрица Шарп ме насочиха към този Филипс..или друго в диапазон 1300лв - ако може да препоръчате...
Благодаря ви предварително !
Този пост е редактиран от mitakabus; 08-02-13 в 09:12.