26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Dawngrade - (на руски) , ако се решите го правите на ваша отговорност!
Архив прошивок для TV Fusion (XXPFL6XX7, XXPFL7XX7, XXPFL8XX7, XXPFL9XX7)
Да предупредя - вероятно телевизорите в ***** са на други шасита(леко модифицирани) и поради тази причина фирмуера за тях може да не подхожда за моделите предлагани у нас. Проверете внимателно и се уверете, че стават преди да ги използвате.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-10-13 в 20:51.
[QUOTE=Gena_bs;645043]
... това с "херците" е голяма боза!
серии 3,4 и 5 нямат Natural Motion, което значи че не няма как да имат "frame creation"(освен ако под това не се разбира еди колко си пъти повтаряне на същия кадър)!
за 7ма и 8ма може и да е такак както е написано.
Да споделя, че DTS не се подържа от серията 6008 с последен ъпдейт 171.56 Тъпо, но факт.
Здравейте, Още едно допълнение - 6-та серия изрично се изключва от възможността в бъдеще при нея да се ползва dts модула. Посмъртно! Същото е положението при W8 и даже W9 на Sony. Само някакви W955 (не съвсем ясно точно кои модели) може би ще са снабдени с dts модул. Въобще ситуацията е отврат. Имам чувството, че нарочно и напук не се ползва този модул.
Philips 2013: Kein DTS f
Google Преводач
Май трябва да потърсите старата версия QF2EU-0.171.47.0 и после да забраните ъпдейта.
Искам да попитам - настроих си качеството на картината на "живо" , където почти всички настройки са надървени (т.е. на макс) - това влияе ли по някакъв начин на живота на телевизора, освен на енергопотреблението....??
Този режим изкривява цветовете и губиш детайли в картината.
Освен по-бързото избеляване на цветните филтри..друго не се сещам.
Някой да знае за серия 5008,дали скоро ще има dts ъпдейт?
Няма да има ъпдейт с добавка на DTS.
Това е режима, който е за магазин. Ако настроиш местоположение "магазин", ако се промени настройката на друга, след 10 минути го връща в този. Аз лично съм настроил моя от бързата настройка на картина и звук, и това отива в най горния режим "предпочитан". От началото на годината го имам и така ми е най добре. Най смотан е последния долу- потребителския, в който уж фабрично са заложени супер настройки.
Най-правилната настройка която извлича на 100% всеки детайл на екрана при телевизорите изобщо е:
MOVIE с избрана топла температура WARM. Всичко друго отдалечава със светлинна скорост истинската и реална картина за окото.