Страница 45 от 93 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. TDS
    TDS е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Да предложението за 40pfl6606h е много добро, но то надхвърля бюджета ми с 299лв. Мога да се понапъна малко и да взема 37pfl6606h за 1099лв.. Все пак ще взимам два ТВ един за мен - плазма, както бях писал по-тгоре и втори ЛСД за подарък, а това са доста пари. Вчера ходих в ТМ и разбрах, че коледните им промоции започват от 10.12.2011г. и сигурно ще намалят цените на десетина актуални модели, така, че ще поизчакам малко. Чудя се ако намалят миналогодишните модели 37pfl7605h и 40pfl7605h и влезнат в рамките на 1000-1100лв. дали си заслужават спрямо тазгодишните. Всъщност ,човекът, на който ще подаря ТВ, почти нищо не разбира от такава техника и винаги мога да взема някой по-ефтин модел, но тъй ,като ще се случва и аз да гледам този ТВ ми се иска да взема най-доброто в ценовия диапазон около 1000лв..

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

TDS ,За подарък 4606 .

4. Тук е от
    Nov 2005

Здравейте, неотдавна сина ми наигра стария 32pfl7404 с една бутилка и от няколко дни вече нямам тв. Сега си търся тв и си харесах 55pfl7606 но се притеснявам да не го сполети същата съдба все пак е доста скъп! Може ли да ми дадете идея за тв задължително Филипс но да е минимум 40 инча, не ме интересуват екстри като вградени плеари искам само да се вижда добре - гледам само Булсат и Сателайт БГ HD пакети и много HD филми, всичко ми е навързано отделно с HD плеар и музика. Отказах се от 55 защото май е по-добре да си взема по-малък тв и хубав проектор само за филми. Мерси предварително

5. Member
    Тук е от
    Jul 2009

40PFL9706

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

donibrasko, хубаво си го решил за проектора.
    Щом ти е харесал 7606 и досега си бил с Филипс, си вземи него в 40".

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Тук е от
    Oct 2011

На някой дали му е известно дали Philips не са излезли с нов фърмуер с поддръжка на БГ субтитри?

Не, че не ми е ясно, че за всички домашни кина и телевизори на Philips липсва такава поддръжка, но в последно време в някой търговски вериги се появиха продукти на Philips с БГ субтитри, което ме съмнява малко.

И един въпрос - Толко ли е голяма разликата между руския език и българския? Руски субтитри зарежда нормално, българските - на йероглифи, пък си е кирилица отвсякъде.

10. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте. Днес реших да се възползвам от опцията на телевизорът (32PFL4606) ми да възпроизвежда филми от външен носител посредством УСБ. За моя изненада разпозна и субтитрите но ги показва с ероглифи. На един от филмите ми тръгнаха субтитрите на кирилица и всичко беше ок, но само на един от ~20. Сравнявах *.srt фаиловете с този които успя да се възпроизведе коректно, но ненамирам никаква разлика, променях имената на фаиловете нобезрезултатно. Има ли някои с подобен проблем и как се е справил с него? Благодаря предварително!

11. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Само да се похваля и да благодаря за ценните съвети, които получих тук при избора на телевизор. От днес съм собственик на Philips 32PFL6606H. Да, за мнозина е малък, но за мен е достатъчен. Още не съм го пуснал да си търси каналите, но затова пък му поставих задача да възпроизведе филм 1080р през блурей плеър и резултатът е потресаващ.

12. Тук е от
    Dec 2011

otvarqte subtitrite s programa notepad,zapi6i kato,izliza ti prozorec,v dolnata 4ast trqbva da smenish na unicod i trugvat

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322950380[/time]_________________________________________________

imam lsd philips32pfl4606h,ako moje nqkoi da mi kaje dali ima vuzmojnost dva kanala da se gledat ednovremenno

аdmin
    Пиши на кирилица

13. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря!!! получу се

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Аз ли бъркам нещо или просто толкова може:
    .mkv ми го отваря през УСБ, макар и с леко сечене, но дава че звук не може да възпроизведе. На компютъра върви идеално, със звук. Малко вероятно с опции да го оправя на 32'' 4606, а да е от плеъра на ТВ, но все пак да питам.

16. Тук е от
    Dec 2011

pri men nqma problemi mkv i kartina i zvuk ima
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322990225[/time]_________________________________________________

ima li vuzmojnost da se gledat 2 programi ednovremenno
    kato se razdeli kartinata?

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

На същия телевизор, без плеър ти дава и звук и картина?
    През УСБ ли си или хард?

18. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от citizen
    Аз ли бъркам нещо или просто толкова може:
    .mkv ми го отваря през УСБ, макар и с леко сечене, но дава че звук не може да възпроизведе. На компютъра върви идеално, със звук. Малко вероятно с опции да го оправя на 32'' 4606, а да е от плеъра на ТВ, но все пак да питам.
    MKV, сам по себе си е само контейнер, съдържащ в себе си video и аудио, които могат да са кодирани с различни кодеци и формати.

Вероятно аудио-то в този MKV файл е кодирано в DTS, който, ако не се лъжа, все-още не се поддържа от Philips.

За да провериш хипотезата, отвори MKV файловете с програма, която показва медиа параметрите (за Mac, например, iMediaHUD) и провери какво е аудио-то в тях.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 93 ПърваПърва ... 35434445464755 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе