Страница 55 от 93 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от stefanusis
    "Ама защо филипс,ама не чете бг субтитри,за тези пари по-добре Лг или тошиба."
    Ей на тая част направо бих спрял да го слушам.
    Трагикомично бе за мен да ходя да оглеждам телевизори и да им показвам как се пускат субтитри.
    Иначе нищо, че е от тая година е стар модел, ама не могат да влязат да видят кво що, как се пускат субтитри.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Зама този вече е стар модел
    Ами накарай го да ти покаже по-нов модел от този. Съмнявам се да успее без машина на времето защото този е последният модел от 6-та серия.
    Иначе телевизора е солиден, като си го харесал направо го грабвай. Аз лично съм се спрял на 7606, разликата е че има амбилайт и е с 3D, не че много ще ги използвам но по ревюта го дават че и цветовете ги възпроизвежда по-точно.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от citizen
    Ей на тая част направо бих спрял да го слушам.
    Трагикомично бе за мен да ходя да оглеждам телевизори и да им показвам как се пускат субтитри.
    Иначе нищо, че е от тая година е стар модел, ама не могат да влязат да видят кво що, как се пускат субтитри.
    Ти наистина ли си подкарвал субтитри на серия по висока от 5x06-та на Philips.Кажи как става.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Ти наистина ли си подкарвал субтитри на серия по висока от 5x06-та на Philips.Кажи как става.
    Казвам го на база изчетено дотук.
    Аз лично не съм пробвал дори и на 5.
    Моля ако греша да ме поправи някой.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте, хересах си 32PFL6606H, въпросът ми е струва ли си 900 лв. в ТМ. Консултанта упорито ме насочваше към други марки . "Ама защо филипс,ама този вече е стар модел и не чете бг субтитри,за тези пари по-добре Лг или тошиба...
    За тези пари в никой случай не е "...по-добре Лг или тошиба...". Купих точно тоя модел на Филипс и мога да те уверя, че слага в джоба си себеподобните си. Пробвах дузина телевизора от всички марки преди да го избера и никой не задоволи изискванията ми, освен холандеца. Момчетата тук пишат, че чете безпроблемно бг субтитри от флашка. Не знам, не съм го пробвал, нямам и намерение да се занимавам с това - заедно с телевизора си купих и блурей плеър и ми абсолютно все едно кой телевизор какво чете и/или възпроизвежда. Картината е супер, можеш да си я настройваш както ти кефне, а специално за звука, останалите марки могат само да си мечтаят.

7. GT1
    GT1 е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

Благодаря на колегите @glowndark, @LanceLink и @kpabapko за съветите и напътствията, относно моя проблем Благодарение на тях подкарах чудесна картина на телевизора през VGA кабела. Прочетох в книжката каква разделителна способност поддръжа през VGA телевизора и най-много ми хареса картината при 1024х768 и 60Hz. Прехвърлих образа, чрез лаптопа, на опция външен монитор и след това, в менюто на телевизора намерих опциите за Display, като му зададох wide screen и съответно movie screen при гледане (наистина е трябвало и тук да се пипне - на мен въобще не ми беше идвало на ум. Просто като не съм се занимавал досега, не знаех). Образа е наистина чудесен, много ме радва. Взех и допълнително кабелче за audio-in и звука си тръгна през телевизора. Много съм доволен
    Благодаря Ви още веднъж, всичко най-добро и Весело посрещане на Новата година!!!

Ps: между другото, гледам, че в горните постове се разисква въпросът за подкарване на субтитри през флашка, та и аз да споделя моя опит: За съжаление не успях да пусна субтитри, въпреки, че спазвам точно указанията за прекодирането им чрез notepad и за еднаквото заглавие с видео файла. Въобще не излизат субтитри, дори и на „маймуница“…

8.  

9. dmtdmt
    Guest

Може би тук ясно трябва да кажем че 6606 не може да подкара бг субтитри от флашка, а доколкото разбирам това важи и за всички серии от 6 нагоре за модели 2011г.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

GT1, а при резолюция зададена 1920х1080 60Hz (или 24Hz за филми) не работи ли?

11. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

LCD Philips 32PFL4606H си е отличен избор за 635 лв - защо трябва възможностите на вградения плеар да са водещи? Този телевизор впечатлява с основни характеристики. Това не е ли най-важно? Един добър монитор при стационарен компютър всичко ще може да чете и възпроизвежда. Винаги мога и блурей плеър да добавя. И въпреки тази обективна реалност - PHILIPS 32PFL7605H/12 http://www.technomarket.bg/products/...-32pfl7605h-12 няма как да не ми е интересен ... Заради допълнителните екстри... Обаче е на свършване и ми са съмнителни възможни последни бройки...

12. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, от около месец имам Philips 32PFL3606H/58 работи без проблем, от няколко дни сложих и Surge protector SPN5044B/10 и забелязвам на моменти смущения в картината след ресет на протектора всичко се оправя. Може ли проблема да е от него или .......... Ако трябва да отивам да го сменям.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    OFFTOPIC:
    Имам едно предложение - да се направят отделни теми, където да се обсъждат вградените плейъри и мрежовите възможности на телевизорите. Може би за всяка марка(и/или моделен ред) отделна тема. Иначе се получава ужасно разминаване на темата - безкрайни обяснения как да си сменим енкодинга на субтитрите и т.н. Това има малко общо с качествата на телевизора като ТЕЛЕВИЗОР. Хората които се интересуват от качествена картина, много рядко се интересуват от вградения плейър - всеки такъв си е намерил решение във вид на външен мултимедиен плейър/PS3/HTPC и т.н.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от PeterPetkov
    Здравейте, от около месец имам Philips 32PFL3606H/58 работи без проблем, от няколко дни сложих и Surge protector SPN5044B/10 и забелязвам на моменти смущения в картината след ресет на протектора всичко се оправя. Може ли проблема да е от него или .......... Ако трябва да отивам да го сменям.
    Като махнеш протектора пак ли ги има тези смущения ?

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @hristoslav2
    OFFTOPIC:
    Имам едно предложение - да се направят отделни теми, където да се обсъждат вградените плейъри и мрежовите възможности на телевизорите. Може би за всяка марка(и/или моделен ред) отделна тема. Иначе се получава ужасно разминаване на темата - безкрайни обяснения как да си сменим енкодинга на субтитрите и т.н. Това има малко общо с качествата на телевизора като ТЕЛЕВИЗОР. Хората които се интересуват от качествена картина, много рядко се интересуват от вградения плейър - всеки такъв си е намерил решение във вид на външен мултимедиен плейър/PS3/HTPC и т.н.
    Съгласен съм с теб, че 70% се интересуват основно от плейърите, а не от качеството на картината.
    Ще говоря с колегите да направим отделен /трети/ подфорум към този тук - специално за плейрите..

16. Тук е от
    Dec 2011

Не няма смущения, като го махна.
    Благодаря Ви за хубавия форум. Много ми е полезен

17. Тук е от
    Nov 2009

Никой ли не знае 40PFL5606 с каква матрица е? Идват ми някакви мисли че има картелно споразумение между фирмите да свалят качеството на нискя и средния клас телевизори и да запазят високите цени. 5605 е поне с класа над 5606 . За да си увеличат печалбите отчитайки инфлацията и повишаването на цените на енергийните носители фирмите имат два варианта или повишаване на цените или сваляне на производствените разходи(снижаване на качеството). Май за моделите 2011-2012 Филипс са избрали второто.
    Току що забелязах че 32PFL4606 се продава на нормалната за неговите възможности цена. 635лв е добре. За тия пари спокойно го сложете в раздела - Препоръчан!

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    Поздравления за форума - страхотен е! Могат да се научат много нови неща, но лично аз не можах да намеря отговор на един може би елементарен за повечето от вас въпрос. От няколко дена имам PHILIPS 40PFL5206H и някак не мога да му докарам оптимална картина. Ползвам кабелна телевизия на MSAT и връзката между тунера и телевизора е SCART, което доколкото знам е аналогов сигвал на звука и картината т.е. още от тук качеството ми пада...Но пък тунера ми няма HDMI изход... Въпреки това ви моля да ми кажете, какви са оптималните настройки на картината, когато гледам телевизия? Също при гледане на футболен мач, когато вратаря изрита напред топката и камерата се движи по-бързо картината се размазва. Трябва ли за това да ползвам по различни настройки? Благодаря ви много за вниманието!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 93 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе