Страница 47 от 93 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

гласувайте
    http://polldaddy.com/poll/5728781/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Дано някой види резултатите от вота!
    След като "сърбах попарата" при безуспешните ми опити да подкарам .mkv файл, с какъвто и да е звук на вграденият плеар на 7606, бях се подготвил при огледа си на 8606 с различни видео формати. Мисията отново беше неуспешна, не само за .mkv контейнерите, но и за няколкото .avi видеоклипа. Единствено видеото в .mp4 тръгна от раз, като при 1080р риповете в SBS от същият формат, 3D картината беше добра. Така нареченето "изскачане на образи извън екрана" беше доста ефектно, макар и с минимален, но забележим gosting ефект.

Ревю на Philips 40PFL8606H

http://www.digitalversus.com/tv-tele...2066/test.html

4. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Странно, аз на 7606 съм имал проблеми единствено с няколко калпави DVD RIP-a в .avi... А пък и 3D не се поддържа през USB-то.

5. Тук е от
    Oct 2011

Как може 46PFL8606H да струва с 1000 лева повече от 46PFL7606H?! От какво толкова е обослувена тази огромна разлика в цената?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobyjuvefan
    Как може 46PFL8606H да струва с 1000 лева повече от 46PFL7606H?! От какво толкова е обослувена тази огромна разлика в цената?
    Първият е с активно 3Д + 2Д към 3Д конвертиране + сканираща подсветка + WiFi
    http://www.philips.bg/c/televisions/...FL8606H%252F12

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте!
    Имам 2 въпроса по отношение настройките на 32 PFL6606H, с които се боря вече 3 дни:
    1. За настройването на каналите – прочетох внимателно описанието на първа страница в темата, спазих го, намери 136 цифрови канала за малко под 3 минути (по часовник), а за 60 аналогови (оставих го да ги търси само от любопитство) изхаби около 9 минути. Дотук – ОК, но не мога да си подредя цифровите канали по същия начин, по който се предоставят (или по-точно визуализират от използвания на предишния телевизор чрез приемника) от доставчика. ТВ-то ги нарежда по азбучен ред, правих го дузина пъти и резултатът е същият. Да, има модул за редактиране, но ако седна да надписвам 130 канала с цифри отпред… При това при следващ ъпдейт (правят го поне 2-3 пъти седмично) на каналите всичко ще си иде отново по местата, т.е. в азбучен ред. Има ли решение за тоя проблем?

2. Всички опити за въведа максимално бързо поредицата 5646877223, за да активирам jointSPACE се провалят, телевизорът си сменя каналите и не го е еня. Дали причината не е в некачествено/неправилно инсталиране на безжичния USB адаптер, който си е бонус към ТВ-то? Идваха техниците от доставчика и го инсталираха за миг, казаха, че всичко е ОК, но от jointSPACE няма и следа дори.
    Някакви идеи?
    Благодаря за вниманието.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от L1892
    2. Всички опити за въведа максимално бързо поредицата 5646877223, за да активирам jointSPACE се провалят, телевизорът си сменя каналите и не го е еня. Дали причината не е в некачествено/неправилно инсталиране на безжичния USB адаптер, който си е бонус към ТВ-то? Идваха техниците от доставчика и го инсталираха за миг, казаха, че всичко е ОК, но от jointSPACE няма и следа дори.
    Някакви идеи?
    Благодаря за вниманието.
    Теоретично трябва да става и за 6-та серия /2011г/
    http://sourceforge.net/apps/mediawik...itle=Main_Page

Първо се нуждаете от Philips TV с мрежови възможности:
    Модели 2009г (8000-9000 серии, завършващи на цифра 4)
    Модели 2010г (7000-9000 серии, завършващи на цифра 5)
    Модели 2011г (6000-9000 серии, завършващи на цифра 6)
    Второ се нуждаете от фирмуер за активация.

http://jointspace.sourceforge.net/download.html
    http://jointspace.sourceforge.net/pr...ting_guide.pdf

Какви приложения бихте искали да видите в Net TV
    http://www.supportforum.philips.com/...ght=jointSPACE

http://www.supportforum.philips.com/...ght=jointSPACE

10. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте!
    Имам 2 въпроса по отношение настройките на 32 PFL6606H, с които се боря вече 3 дни:
    1. За настройването на каналите – прочетох внимателно описанието на първа страница в темата, спазих го, намери 136 цифрови канала за малко под 3 минути (по часовник), а за 60 аналогови (оставих го да ги търси само от любопитство) изхаби около 9 минути. Дотук – ОК, но не мога да си подредя цифровите канали по същия начин, по който се предоставят (или по-точно визуализират от използвания на предишния телевизор чрез приемника) от доставчика. ТВ-то ги нарежда по азбучен ред, правих го дузина пъти и резултатът е същият. Да, има модул за редактиране, но ако седна да надписвам 130 канала с цифри отпред… При това при следващ ъпдейт (правят го поне 2-3 пъти седмично) на каналите всичко ще си иде отново по местата, т.е. в азбучен ред. Има ли решение за тоя проблем?

здравей, аз съм с 32PFL5606, но предполагам че настройките на каналите са идентични, след като намериш и запаметиш каналите си ги подреждаш както на теб ти харесва, включваш се опцията за автоматична проверка и съобщение за нови канали, когато тв ти намери нови канали то ги прибавя към списъка с останалите като добавя над името на канала Н /нов/, така ти виждаш кои са новите канали и можеш само тях да преместиш където пожелаеш, не е необходимо да надписваш цифровите каналите, техните имена излизат автоматично, надявам се че съм бил полезен

11. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Христослав, благодаря за разяснението. В дадените линкове май не видях да са упоменати моделите от 2011 г, та здраве да е.
    Анди, благодаря за идеята, ще пробвам довечера по описания начин да направя подредбата, с уточнението, че под "надписване" имах предвид добавката на 0001, 0002 и т.н. пред името на каналите.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Христослав, благодаря за разяснението. В дадените линкове май не видях да са упоменати моделите от 2011 г, та здраве да е.
    Анди, благодаря за идеята, ще пробвам довечера по описания начин да направя подредбата, с уточнението, че под "надписване" имах предвид добавката на 0001, 0002 и т.н. пред името на каналите.
    Регистрирай се във форума и ги попитай дали ще пуснат фирмуер за активация в модели 2011година.

13. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от andi03

Пренареждане на канали
    След инсталиране на каналите можете да промените реда на показването им.
    1 Докато гледате телевизия, натиснете FIND.
    » »Показва се менюто с матрицата на каналите.
    2 Натиснете OPTIONS.
    » »Показва се менюто за опциите на каналите.
    3 Изберете [Преподреждане], след което натиснете OK.
    4 Изберете канала, който искате да пренаредите, след което натиснете OK.
    » »Избраният канал е подчертан.
    5 Преместете осветения канал на новото му място, след което натиснете OK.
    6 Натиснете OPTIONS.
    7 Изберете [Пренар. е готово], след което натиснете OK.

точки от 1 до 5 при пренареждане можеш да ги изпълниш за да разместиш всички канали както на теб ти е удобно и след като си ги наредил да минеш към точки 6 и 7
    така лесно се пренареждат канали към L1892

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Регистрирай се във форума и ги попитай дали ще пуснат фирмуер за активация в модели 2011година
    Ще си призная, че се страхувам от това - начетох се за проблеми след ъпдейти фърмуери на телевизори, та не смятам да правя експерименти по софтуера му, това не е Windows, че да нямам грижи с ъпдейти. Попитах само, защото въпросът е засегнат в отличното превю по тази тема и ми се стори любопитно. Ако не може да стане, ние да сме здрави. Много съм доволен от покупката, та не ми се мъкне телевизора минимум на близо 100 км в едната посока, че да му търся цярове при евентуална издънка.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323259098[/time]_________________________________________________

Към Анди - благодаря за допълнението, довечера ще изпълня предписанията.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ще си призная, че се страхувам от това - начетох се за проблеми след ъпдейти фърмуери на телевизори, та не смятам да правя експерименти по софтуера му, това не е Windows, че да нямам грижи с ъпдейти. Попитах само, защото въпросът е засегнат в отличното превю по тази тема и ми се стори любопитно. Ако не може да стане, ние да сме здрави. Много съм доволен от покупката, та не ми се мъкне телевизора минимум на близо 100 км в едната посока, че да му търся цярове при евентуална издънка.
    Ъпдейта става ръчно или автоматично. Рядко стават проблеми и то основно поради неспазване на някои правила.
    Връзвал ли си го към интернет и правил ли си е ъпдейт ?

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ... Връзвал ли си го към интернет и правил ли си е ъпдейт ?
    Снощи го свърза екип от доставчика ми чрез бонусния Wi-Fi към един от двата рутера вкъщи, но не съм го ползвал все още. Ъпдейти не съм правил.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Снощи го свърза екип от доставчика ми чрез бонусния Wi-Fi към един от двата рутера вкъщи, но не съм го ползвал все още. Ъпдейти не съм правил.
    Вържи го директно с кабел към рутера и му дай ъпдейт по мрежата. След ъпдейта пробвай за jointSpaсe.
    Не си търси извинения ами го направи!

2012г Philips обновява антиотражателният си филтър Moth Eye /поставян в модела 9706/ до Version 2.0
    http://www.fullhd.gr/eidiseis/epiker...rsion-20-.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 93 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе