Страница 46 от 93 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

da 32pfl4606h

аdmin
    Пиши на кирилица!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Rise.of.the.Planet.of.the.Apes.2011.BluRay.720p.DTS.2Audio.x264-CHD

Това обяснява проблема.
    Благодаря!
    Явно освен с плеър няма как да тръгне?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от milen4o9
    otvarqte subtitrite s programa notepad,zapi6i kato,izliza ti prozorec,v dolnata 4ast trqbva da smenish na unicod i trugvat

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322950380[/time]_________________________________________________

imam lsd philips32pfl4606h,ako moje nqkoi da mi kaje dali ima vuzmojnost dva kanala da se gledat ednovremenno
    За Кирил и Методий предполагам си чувал ,така че пиши на кирилица колега.

5. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте!

Онзи ден ми дойде лошата идея да си ъпгрейдна фърмуера на телевизорът ми 32PFL3606H\58, и още по-лошият късмет всичко да се скапе!

Взех една флашка на заем, защото моята я загубих, свалих си фърмуера от страницата на Philips за даденият модел, обаче вместо българската "BUL" версията, свалих английската "ENG", разархивирах я на празната флашка, бучнах я на ТВ, включих го, дадох му ъпгрейд на фърмуера може би към 10-тина пъти, защото нещо не четеше, инсталира се и когато натиснах "ОК" за да се рестартира - Телевизорът умря!

Телевизорът просто изгасна и не се включи. И статус лампичката не свети, все едно, че няма ток. Не може да се включи от дистанционното или по никакъв друг начин. Изключването му от мрежата не помогна с нищо. Сигурно фърмуера е скапал нещо? Не знам дали в това е проблемът, че съм ползвал английския фърмуер, а не българския. Добре, че е в гаранция и в Четвъртък ще го нося на сервиз.

Има ли някъде "ресет" бутон? На някой случвало ли му се е подобно нещо? Изобщо, има ли надежда това да се оправи?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от AlwaysLoveYou
    Здравейте!

Онзи ден ми дойде лошата идея да си ъпгрейдна фърмуера на телевизорът ми 32PFL3060H\58, и още по-лошият късмет всичко да се скапе!

Взех една флашка на заем, защото моята я загубих, свалих си фърмуера от страницата на Philips за даденият модел, обаче вместо българската "BUL" версията, свалих английската "AEN", разархивирах я на празната флашка, бучнах я на ТВ, включих го, дадох му ъпгрейд на фърмуера може би към 10-тина пъти, защото нещо не четеше, инсталира се и когато натиснах "ОК" за да се рестартира - Телевизорът умря!

Телевизорът просто изгасна и не се включи. И статус лампичката не свети, все едно, че няма ток. Не може да се включи от дистанционното или по никакъв друг начин. Изключването му от мрежата не помогна с нищо. Сигурно фърмуера е скапал нещо? Не знам дали в това е проблемът, че съм ползвал английския фърмуер, а не българския. Добре, че е в гаранция и в Четвъртък ще го нося на сервиз.

Има ли някъде "ресет" бутон? На някой случвало ли му се е подобно нещо? Изобщо, има ли надежда това да се оправи?
    Я пак си напиши модела на телевизора, че този който си дал не съществува.
    Първо се чете инструкцията и после се спазва буква по буква! Теоретично ако са на едно шаси няма проблем от коя страница в Европа сваляш фирмуера/един и същи е/ важна е само версията на шасито. Телевизора трябва сам да разпознае фирмуера дали е предназначен за него и ако не е отказва да ъпдейтва.
    Случайно да е спирал тока по време на ъпдейта или да си натискал някой от бутоните на дистанционното или на телевизора ? Няма ресет. Носи се в сервиза.

Ако съм те разбрал правилно ти си свалил фирмуер от тук
    http://www.philips.co.uk/c/televisio...prd/?t=support
    а е трябвало от един от тези по-долу в зависимост от модела ти.

32pfl3606h/58
    http://www.philips.bg/c/televisions/...prd/?t=support

32pfl3506h/58

32pfl3406h/12

за модела 32pfl3606h фирмуера на страниците е един и същ
    TPM61E_2.20, 2011-11-25 - британски сайт
    TPM61E_2.20, 2011-11-25 - български сайт

7. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Я пак си напиши модела на телевизора, че този който си дал не съществува.
    Първо се чете инструкцията и после се спазва буква по буква! Теоретично ако са на едно шаси няма проблем от коя страница в Европа сваляш фирмуера/един и същи е/ важна е само версията на шасито. Телевизора трябва сам да разпознае фирмуера дали е предназначен за него и ако не е отказва да ъпдейтва.
    Случайно да е спирал тока по време на ъпдейта или да си натискал някой от бутоните на дистанционното или на телевизора ? Няма ресет. Носи се в сервиза.

Ако съм те разбрал правилно ти си свалил фирмуер от тук
    http://www.philips.co.uk/c/televisio...prd/?t=support
    а е трябвало от един от тези по-долу в зависимост от модела ти.

32pfl3606h/58

32pfl3506h/58

32pfl3406h/12

за модела 32pfl3606h фирмуера на страниците е един и същ
    TPM61E_2.20, 2011-11-25 - британски сайт
    TPM61E_2.20, 2011-11-25 - български сайт
    Това е страницата, от която свалих фърмуера:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=bg&scy=BG

Линкът се различава от тези, които си дал. Страницата е на Philips. Над бутона за сваляне има спускащо се меню за избор на език, беше на "Английски" по подразбиране и без да обърна внимание свалих 32pfl3606h_58_fus_eng.zip версията, после видях, че има и 32pfl3606h_58_fus_bul.zip и още 25 езика.

Моделът първоначално го бях объркал от бързане 3060 вместо 3606, но се коригирах две минути по-късно, така, че няма какво да ме питаш какъв модел е.

Четох инструкциите от сайта за ъпдейт, всичко стъпка по стъпка съм правил - не ми е излизало съобщение за отказ, ъпдейтна се нормално, запълни се бар-а и излезе съобщение "Натиснете "ОК" за да рестартирате" - натиснах и изгасна, и вече не се включи. Тока не е спирал.

... четох в интернет и не намерих никакво инфо. Не, че щях да бърникам нещо при положение, че е в гаранция, но просто да видя дали е често срещан проблем и май не е. Вечерта късно въпросния ден се свързах с поддръжката на Philips в US, защото нашите работят само Пон.-Пет. от 9 до 19ч. и ги питах, ама пък операторът ми обясни, че не бил запознат с този телевизор в детайли и не можел да ми помогне. Ужас!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Свалил си правилният фирмуер. Падащото меню е за избор на език на инструкцията за ъпдейт. Фирмуера си остава същият. След натискането на бутона ОК, телевизора трябва сам да се рестартира. Нещо се е объркало при ъпдейта....макар и рядко но се случва.
    Логично е да не ти отговорят - този модел не се продава в щатите.
    Носиш го в сервиза и това е.

http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=attach:62:14399:130:1

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нищо чудно да се окаже ,като на колегата с 5606 и вътре да са се осрали от Филипс.

11. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, от 3 месеца имам 26PFL3405/12. При черен екран осезаемо се вижда, че ъглите светят в бяло, все едно има лампички отвътре. При цветна картина пак е така, но просто не се забелязва заради яркостта. Много ме дразни, защото ходих в магазина и видях, че другите от този модел не светят така. Обясниха ми от магазина, че да опитам в настройките. Играх си в настройките 1 час, и никва разлика. Откъде идва проблема, и какво ще ме посъветвате да направя. Почти съм решил да го изпращам в сервиз

12. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от Philips.
    Здравейте, от 3 месеца имам 26PFL3405/12. При черен екран осезаемо се вижда, че ъглите светят в бяло, все едно има лампички отвътре. При цветна картина пак е така, но просто не се забелязва заради яркостта. Много ме дразни, защото ходих в магазина и видях, че другите от този модел не светят така. Обясниха ми от магазина, че да опитам в настройките. Играх си в настройките 1 час, и никва разлика. Откъде идва проблема, и какво ще ме посъветвате да направя. Почти съм решил да го изпращам в сервиз
    по-големите и по скъпи ТВ също го имат този проблем
    нищо не може да направиш
    всичко под 32" не трябва да се нарича телевизор

вероятно в магазина е доста по светло отколкото при теб и затова ти се струва че само при твоя е така

13. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте от 2 дни сам с PHILIPS 42PFL4606H/58 и немога да си подкарам субс на филмите от USB-to само ироглифи ми излизат, нямам възможност да пробвам с лаптопа сега, след 2-3 дни щте мога но се притеснявам дали щте стане, четох за philips тук там че не поддъжат бг субс от ТП го взех моля за съвет. Мерси предварително

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

може ли някой да ми каже,имам 32pfl4606h дали става да се гледа 2програми едновременнорда се раздели екрана

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

може ли някой да ми каже,имам 32pfl4606h дали става да се гледа 2програми едновременнорда се раздели екрана
    За съжаление - не!

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Никой съвременен телевизор не може да предава едновременно две програми от тунера , защото са с по един от вид . Някои модели имат възможност да отварят прозорец или да делят екрана на две , но само от външен източник(компютър пр.) през цифровите входове . В спецификациите трябва да пише -PAP , PAT или PIP.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Моделът 46PFL8606H вече е наличен в ТМ Варна.

http://www.technomarket.bg/products/...ips-46pfl8606h

В неделя го разгледах на място и само по-слабото му представяне в 3D режим /спрямо плазма на Панасоник/, с филмите които си носех на за тест, ме отказа да го купя.
    Като картина и звук /поне при условията на място/, не мисля че отстъпва на къде по-скъпият модел от 9-та серия!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 93 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе