Освен да е на английски в опциите, записването като Unicode, то и заглавието трябва да е 1:1 със заглавието на филмовия файл.
Освен да е на английски в опциите, записването като Unicode, то и заглавието трябва да е 1:1 със заглавието на филмовия файл.
Да, заглавието е 1:1. В ANSI и в UTF-8 излизат маймуни, а в Unicode нищо не излиза. Затова реших да пиша тук, ако някой знае какво пропускам. Не можах да намеря меню за език на субтитрите. Имам само език на субтитри при гледане на цифрови ефирни програми. Пробвах и на английски и на БГ - не става. Занете ли откъде се задава езика при гелдане от HDD/USB?
Има го из опциите езика за субтитри, другото което е дали си ги включил от дистанционното да речем.Първоначално публикувано от atanasn
При мен на език на субтитрите, различен от английски нищо не показва.
По моя проблем - обикновен XVID, със или без субтитри - няма проблем. Явно проблема ще дойде от самия формат на AVI-то.
Здравейте, скоро си взех Philips 32pfl4606h и нямам никакви забележки - филмите си вървят без проблеми от лаптопа през HDMI, от 2gb флаш памет, пробвах и от по-малка, субтитри всичко е точно. Реших да си взема по-голяма флашка 8гб, защото разнасянето на лаптопа от едната в другата стая е малко неудобно, както и да е. Проблемът е, че не я разпознава. Форматирах я във формат FAT32, но като я включа ми изписва Empty. Не се сещам друго какво мога да направя, благодаря предварително, ако някой се отзове.
Весело изкарване на празниците !
kpabapko
Пробвай с друга флашка. Телевизорите имат несъвместимост с някои модели/марки флашки.
Версия Q5551_0.14.76.0 (Date published: 2011-10-06) е изписано
• YouTube application is upgraded to the new YouTube Leanback application.
Наистина ли изглежда така, както е на линка долу ?
https://www.youtube.com/leanback
Пробвал съм с 3 други, които са по-малки. Значи просто да приема, че тази е несъвместима ?
Не е сигурно, но има такава вероятност.Първоначално публикувано от kpabapko
моята флашка е 8 ГБ silicon power и я разпознава без проблеми и при филми и при ъпдейт на фирмуера 32pfl5606 във fat32, така че пробвай, не се предавайПървоначално публикувано от kpabapko
Да, аз съм с 8 гб и нямам проблем.Първоначално публикувано от kpabapko
Освен засичането на около час, но май се стигна до извода, че е от рипването.
Моята е във ФАТ32, на НТСФ само я форматирах и не ми даваше от хардовете да прехвърлям, че те пък са ФАТ32.
Пробвахме какви ли не варианти днес, явно няма как да тръгне тази флашка. Освен да напиша за тези, които имат намерение да си взимат, да избягват НР и другото нещо, да имат предвид, че не могат да се качват файлове по-големи от 4гб, тъй като файловата систима FAT32 не поддържа по-големи файлове(нещо, което не знаех). А повечето телевизори не разчитат NTFS, така че и това не е опция.
Привет и Честита коледа!!!
Моля за малко логистична подкрепа. Взех си чудесно телевизорче PHILIPS 46PFL6606H/K и бих искал да го вържа към лаптопа, за да мога да гледам филми директно през него. Тук идва и проблема - лаптопа има два изхода за сигнала: VGA и S-video. Купих си кабел за свързване през VGA но не мога да "разтегля" екрана да се вижда на целия телевизор Какво ли не пробвах през настройките на видеокартата но не се получава. Сега мисля да взема S-video кабел за да пробвам...
Бих искал да попитам дали, чрез S-video изхода, картината ще може да се настрои на целия екран на телевизора или не? Има ли някакви специфични настройки, които трябва да направя на телевизора? Въобще има ли начин да подкарам нормална картина през тези два налични изхода на компа или мисията е невъзможна ...?!
Весели празници!
Какво значи не можеш да разтеглиш картината?
По хоризонталата или по вертикалата не можеш да я разтеглиш?
За да стане това което искаш основното е монитора на лаптопа и телевизора да работят в един и същ аспект, ако ТВ ти е 16:10 трябва и монитора на лаптопа да работи така. Не може лаптопа да работи на 16:9 а тв 16:10 и картината да е разтегната.
Другото е резолюцията, ако искаш да постигнеш 1080 през VGA кабел, няма да стане, за това си има HDMI...
И последно, ако не искаш картината да зависи от аспекта на монитора на лаптопа, трябва да го изключиш, като загасне монитора, може да си настройваш ТВ с какъвто аспект и резолюция искаш.....
Значи, картината на TV-то (тоест изобразяването на десктопа на компютъра) стои като малко квадратче в центъра на екрана и не мога да го увелича. Пробвах опцията Dual monitor, Expand monitor и external монитор но нищо не се променя. Когато дам на висока резолюция, телевизора угасва и изписва че няма сигнал. Картина има до размер 1024x800 и на по-високи резолюции пише, че няма сигнал. Как да настроя аспекта на двете в синхрон. Моля, обяснете ми стъпка по стъпка какво да направя за да изкарам образ на цял екран на TV-то?
ps: Toshiba Satellite A200-1YX - това е модела на лаптопа, ако има значение
Първо въобще не си губи парите за S-video кабел, ще е още по-зле.
Освен това, направи както ти предложи glowndark - на лаптопа си натисни копчето за превключване от екрана на лаптопа към външния екран (като при това екрана на лаптопа трябва да угасне), след което опитай да зададеш резолюция 1920х1080. А дали твоя ТВ ще сработи с тази резолюция през VGA връзка, може да провериш в упътването (не че е на 100% достоверно).
Не съм сигурен, че правилно съм разбрал какъв е проблема, но тва не се ли оправя от настройките на телевизора - формат на картината. Там имаш Zoom, Scaled, Unscaled, 16:9...