47" са ,няма вариант за пасивно 3Д и 46" -там са само панели на ЛГ.
47" са ,няма вариант за пасивно 3Д и 46" -там са само панели на ЛГ.
То... насоката на lazarus е хубава, ноПървоначално публикувано от zlatko
1. в момента не ми се отделят средства за месечна такса за SateliteBG. /Трябва да подпишем един договор за рекламна тема с този оператор - форума предоставя стикната тема, а SateliteBG предоставя отстъпка за редовни потребители на Сетком /
2. При този оператор липсват важни канали, които гледам с Булсат.
svetlio1, дам 47 инча бяха ЛГ матриците.
Някой знае ли каква е матрицата на PHILIPS 46PFL8606K И дали поддържа DiSEqC команди
На първа страница на темата пише какви матрици се поставят.
Пише за 2010г а за модели 2011гПървоначално публикувано от rodeo1
Матрицата е на SHARPПървоначално публикувано от emanchev
Поддържа DiSEqCПървоначално публикувано от emanchev
Пусни им една оферта на http://www.satellite.bg/ и ако цената /за 1 тв/ е изгодна се включвамПървоначално публикувано от КрИс
Информация за новите модели ще се появи в средата на месец Февруари
http://www.digitalnewsroom.philips.com/
@КрИс, @hristoslav2
Ако наистина искате да се комбинирате - цената е 19лв./м, за 2 карти. Ако КрИс е от София и има антена - може да пробваме дали всичко работи на 6 с неговия ТВ, за мен ще е интересно.
Но доколкото знам ти си имаш MSat, а там пиратските HD са в изобилие, не си заслужава да сменяш докато го има това!
Хи, хи.
В събота 666 ми беше на гости да разгледа новия ми телевизор. Е... не издържа - днес поръча и той - пътува вече към него
Златко, антена не знам дали имам подходяща - имам малка на Булсат... не знам дали върши работа. Силно неграмотен съм в областта на сателитната техника
Ако става, с удоволствие бих платил за пробата.
@КрИс
Тази на Bulsatcom е идеална - сигналът на SatelliteBG е занчително по-добър. Проблем е, че след това трябва да я върнем обратно на BSC. Къде видя да се споменава плащане?! Ако си от София като се позатопли малко времето и се прибера от ски можем да пробваме.
Екстра. Да, от София съм, интересно би било да пробваме като стане по-човешко времето.Първоначално публикувано от zlatko
@КрИс
Deal! :P
zlatko аз имам оборудване на ITV partner от преди 3-4 години си седи в нас имаш ли идея дали може да се ползва с тунера на 42pfl7696k\02 и евентуално да се гледа някаква телевизия?
@ivodivo
Ако под "оборудване" разбираш антена, LNB, окабеляване - да, няма никакъв проблем. Разглеждаш на кой спътник какви свободни канали има, преценяваш кои са интересни за теб, насочваш антената, сканираш и гледаш.