Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Здравейте , искам да премахна пин кода за родителски контрол. Как може да стане това. Не искам постоянно да въсеждам код.От менюто на телевизора не може да се премахне независимо , че му въвеждам кода , след това няма как да го изтрия! Телевизора е 32PFL4258H. Май един път въведен после няма махане!?
Пробва ли с връщане към фабричните настройки ?
Забравих си PIN кода за родителски контрол. Как да реша този проблем?
Трябва да изчистите интернет паметта, която ви позволява да въведете нов PIN код. Моля, имайте предвид, че поради това нулиране, вие губите вашите регистрирани настройки за Net TV (любими) вече няма да са активни!
За да въстановите вашите Net TV настройки на телевизора, Регистрирайте се повторно със същия имейл адрес, който сте използвали при предишната регистрация. Ако не сте били регистрирани преди, всичките ви стари настройки ще бъдат загубени.
http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/1...-do-testu.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-03-14 в 19:57.
Здравейте! Телевизора ми е 5008. Въпросът ми е Philips chanel edittor може ли да се ползва за този модел или не. Инсталирах програмата, свалих .bin файл от телевизора, но нито програмата намира файла, нито файла "вижда" програмата.
Най вероятно не работи, защото и на модел от 2012 е същата работа. Прави си списък предпочитани, и там може да ги пренаредиш, а още по-бързо става, когато правиш този списък, да ги включваш в него по реда по който искаш да са.
Благодаря, така стана.
Здравейте,
Какъв DLNA сървър да инсталирам на компютъра си, така че да работи както трябва с Philips ? Проблемът е, че не излизат субтитрите. Няма проблеми с видимостта, но субтитри няма. Пробвах Twonky, PSP, HMS - по никой начин не мога да изкарам субтитрите...
Благодаря.
Използвам serviio без транскодиране и съм сравнително доволен. Кодировката на субтитрите я правя на UTF-8.
Колеги кажете някой лесна програма за конвертиране на звука от DTS в AC3.Някой ако ползва такава програма да сподели как се работи с нея.
Благодаря предварително!