Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-03-14 в 23:27.
PopCorn MKV AudioConverter 1.87.73 - VideoHelp Downloads
На времето ми вършеше чудесна работа.
За тези, които търсят евтини 3Д очила за Филипс тв - активни (3D MAX), тези са съвместими
Универсални Активни 3D Очила - Промоция - 2 броя за 69 лв.
Закупени и изпробвани през уикенда. Стъклата имат лек синьо-зелен оттенък, което според мен лично е плюс.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-04-14 в 19:49.
В сайта на ТП са пуснали 42PFS7109 за 1599лв. Интересно ми е, че с 42PFL7008K са на една цена, с нещо по добър ли е стария модел?
42PFL7008K e със тристранен амбилайт, а новия модел - не! Ти решаваш кое си струва!
Apps on TV | AppsOnTV
Избирате Device group - Philips TV и Country - Bulgaria (или която ви е необходима) и може да видите, какво има в смарт ТВ.
Голямо раздвижване с тези ъпдейти за моделите за 2013-та среден/висок клас. Ще изчакам отзивите във форума на Филипс преди да ъпдейтна.
С тези changelog-ове на индийски английски нищо не ми става ясно, още повече, че спестяват повечето промени.
Philips-Statement zum Miracast-Sicherheitsproblem in 2013er TV-Ger
QF2EU-0.173.49.0 (Date published: 2014-04-03)
Improvement for video playback in ORF HBB TV
Improvement for OSD progress bar Bulgaria
Fixes for security issues
Надявам се, да са отстранили този проблем...
http://arstechnica.com/security/2014...serious-hacks/
c't - Inhalt 4/2014 - Seite 78
Здравейте,тв-то ми е 5537 и версията на софтуера ми е Q554E-0.97.0.0. От както съм го купил никога несъм го ъпдетвал,да си призная несъм и получавал ъпдейти.И сега като чета,пишете за "едни ъпдейти та картината подобрявали,инфото за каналите показвали"Ако не е наложително,задалжително ли е да го ъпдейтна от гледна точка на здравето на тв-то в бъдеще или "като не ме натискат да не звъня" Благодаря ви предварително за съвета.
Ъпдейтът 000.173.049.000 на моя телевизор 7008s/12 минa без проблем от USB. Слеd това не го спрях, а го изключих от мрежовия кабел, както пишеше на екрана и изчаках 1 минута преди да го включа отново. ТВ-то тръгна само и всичко беше ОК. След като го спрях обаче повече е можах да го пусна от дистанционното. След 5или 6 изключвания от мрежата тръгна.
Този пост е редактиран от bright; 06-04-14 в 12:24.