Така е. Но да стои изключен 24 часа и да се молиш да захапе след това. Определено никой не си дава парите за това.
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Така е. Но да стои изключен 24 часа и да се молиш да захапе след това. Определено никой не си дава парите за това.
Подозирам, че има нещо такова, тъй като имаше също така масивен channel update от оператора.
За съжаление, не мога да гледам на кой канал изключвам ТВ-то (още повече, че имам двугодишен син, който също бърника дистанционното ).
Ма така ще е, поне имам уж 5 г. гаранция. Като исках Ambilight, сега ще го търпя ...
Моят е 6309 и няма такъв проблем, може би все пак проблема е в кабелния оператор.Защото е малко наивно да смятаме,че от Philips ядат доматите с коловете и са допуснали такива наивни грешки във софтуера.
Както се казва - бай бабо да не те срещне мечка!
Да не се сблъскаш с недомислиците на някой "водещ" производител на каквото и да е.
Philips: Weiterer kabelloser Subwoofer SUB100/12 f
Преди няколко дни една шепа журналисти посетиха Европейския Research Center на TP Vision в Гент. Наред с другите неща, колегите от digitalfernsehen.de , са написали доклад от 4 части:
- TP Vision изключително Част 1: Наследниците на Philips
- TP Vision Exclusive Част 2: LCD ще победи OLED
- TP Vision изключително Част 3: Бъдещето на Ambilight
- TP Vision изключително Част 4: възможности и рискове за бъдещата телевизия
TP_Vision_Event_Gent_41.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-14 в 22:16.
И аз смятам , че кабелните оператори не работят по правилните стандарти. Излиза, че телевизорите които сме взели са несъвместими с родните кабеларки. Е, как така!
Днес за бела посетих Техномаркет да гледам един Самсунг...но подмамен от -50% си взех Philips 55 8008s хвърлих го у дома и беж до работа.И сега се чудя добре ли направих,вярно че все още нямах възможност да го разцъкам.
Цена която си платил? Все още имаш 3 дни за да го върнеш и замениш с друг.
1650лв Искаш да кажеш че мога да го върна до 3 дена без да давам обяснения ли!!Според теб трябва ли понеже малко или много твоето мнение е важно.
Да можеш. Не казвам, че е лош. Въпрос на вкус и изисквания към телевизорът.
Здравейте от вчера съм собственик на philips 32pfl5008 и като цяло съм доволен, но има нещо което ме дразни и то доста когато спра филма по една или друга причина и го пусна от начало единствения начин да достигна отново до мястото е чрез повишаване на скоростта което е много бавно дори да пусна х16 или х32 защото се случва да забие. Има ли възможност да се зададе например 60 минута от филма.
Няма такава възможност - проблемът е стар още от 2012 година...
Поредният Bencmark на който попаднах
http://i.iinfo.cz/files/akce/26/hero...n-poland-1.pdf
Ако не си вадил източника - диск/усб, те пита дали да продължи от мястото или от начало. От комп по мрежа 32х само.