Вижте резултатите от анкетата: Използвате ли MHL възможностите на вашият телевизор ?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да - много е удобно

4 7.69%
  • Не - нямам възможност

8 15.38%
  • Не съм наясно какво е това

23 44.23%
  • Достатъчна ми е DLNA

6 11.54%
  • С флашката е по-просто

4 7.69%
  • Няма подробна информация

2 3.85%
  • Не ми е интересно

5 9.62%
Страница 44 от 49 ПърваПърва ... 344243444546 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 730
Like Tree85Одобрявам

Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Отговор: Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Къде инсталира приложенията този Андроид ?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте. На черният петък се обзаведох с телевизор Philips 55PFS6609 и имам няколко въпроса.

3D-то е под всякаква критика, просто не става за гледане. Обектите се виждат, има сенки, движещите се оставят замазани следи. Не знам дали аз не правя нещо както трябва или толкова са му възможностите на телевизора. Има ли нещо което да направя за да мога да гледам 3D филми? Изключил съм всички оптимизации на картината и пак не става за гледане.

Освен това имам не лош ресийвър, който потдържа DTS. Какво трябва да направя за да подкарам DTS-а? Мой познат ми обясни, че телевизора трябвало да прехвърли звука и ресийвъра сам да си го разпознае обаче при мен не става. Телевизора и ресийвъра са вързани с оптика. В момента гледам филми само от флашка, но ако трябва ще си взема някакъв външен плеър.
    Този пост е редактиран от reg.s; 03-12-14 в 14:32.

4. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

От какъв източник го гледаш това 3D? Какви файлове сваляш? Някакви .mkv RIP-ове или пълен Blu-Ray? Ако ползваш вградения плеър + mkv, нищо чудно да си разочарован. Истината е само и единствено пълен Blu-Ray от плеър, компютър или каквото се сетиш. След това правиш връзка от рода на PC -> HDMI кабел -> Receiver -> HDMI -> TV.

5. Тук е от
    Dec 2012

Ами, правих тестове с няколко кратки клипчета, и един .mkv филм. Направих и сравнение със същите файлове между моя телевизор и филипса на колегата. При него всичко изглежда перфектно, направо кеф да му стане на човек да гледа 3D докато на моя телевизор не просто е зле работата, а изобщо не става за гледане.

6. Тук е от
    Dec 2014

Здравейте,

Скоро си купих телевизор 42pfh6309/88 и съм много доволен от него.
    Изпробвах 3д-то с Amazing Ocean 3d x264 и останах приятно изненадан от качеството на картината.
    След това дръпнах Хобит блурей 57гб както и CyberLink PowerDVD 14 с който го подкарах без проблем
    но 3д картината се застъпва и се вижда двойно.Разцъквах настройките на плеъра и на телевизора нищо не помогна.
    Настроих картината едно до друго, едно под друго пак не стана.Кабела към телевизора е хдми 1.4 Сони. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Единственото е да чакате ъпдейти. Следете и написаното в този форум.
    Philips - Support Forum
    TV Forum
    на немски
    http://www.supportforum.philips.com/...p?123-TV-Forum
    на руски
    http://www.supportforum.philips.com/...80%D0%B0%D0%BC

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

За 48PFS6909 излезе ъпдейт (2 декември), който може да се изтегли тук (Visit the support page for your Philips Ultra-Slim Smart Full HD LED TV 48PFS6909/12) и да се инсталира през USB, иначе при мен не го намери сам телевизорът през wifi. Вижте дали има обновяване и за вашите модели. При мен по принцип не се забелязват кой знае какви проблеми (48PFS6909) с 3D, макар че и аз виждам леко раздвоено картината на моменти, а и не съм сравнявал с други телевизори дали има същия ефект. Гледал съм mkv файлове досега, които не са мерило за качество. Инсталирах ъпдейта и засега всичко изглежда нормално с него.

10. Тук е от
    Nov 2014

Здравейте,

и аз от скоро съм собственик на този модел телевизор 42pfh6309/88 и честно казано съм доволен от него.
    Искам да Ви помоля за съвети по отношение на изпълнението от моя страна на някои неща, които явно не правя както трябва. Иде реч за следното - имам една по-старичка система JVS, през която се опитвам да изкарам звука от телевизора. На JVS-то входа е само с чинч -ове и затова първо се опитах от ТВ аудио изходите да пусна звука само с чинч кабели, но в момента, в който ги включа в уредбата (която е изключена), колоните започват да бучат. Същият е ефекта и при връзката със скарт буксата. Означава ли това, че такава връзка няма как да се направи, или просто двете устройства са несъвместими...
    Благодаря предварително.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Сигурен ли си, че е аудио изход? Моя е по стар но и той няма такъв. Евентуално изхода на слушалки ?
    Да, сега гледах ръководството аудио изход е само оптика, освен слушалки...
    Този пост е редактиран от Торанага; 04-12-14 в 12:40.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Може с нещо такова ако през изхода за слушалки не е добре Optical SPDIF Coaxial Digital to RCA L R Analog Audio Converter | eBay

13. Тук е от
    Nov 2014

Да, май разбирам - на ТВ-то чинчовете са само за "вход" да? а аудио изхода е оптика... Ако "взема" звука от изхода за слушалките, това би ли навредило по някакъв начин на телевизора, в смисъл - би ли натоварил някое звено или знам ли какво ....

- - - - - - - - - -

Благодаря solo 2003, ще го поръчам ако се окаже, че това е възможността.
    Този пост е редактиран от Antonyo; 04-12-14 в 12:55.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Разгледай и за други модели. Това е първото, на което попаднах. Този е малко странен, понеже се захранва през USB и губиш един порт. Има такива със самостоятелно захранване.

16. Тук е от
    Sep 2014

Прочети началото на първи пост от темата!
    mod/edit

- - - - - - - - - -

благодаря, извинявам се )
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-14 в 18:56.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-12-14 в 19:57.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Цитат Първоначално публикувано от nazdrave69 Виж публикацията
    Здравейте
    От вчера съм горд собственик на Philips 42PUS7809/12 и голям зор виждам с подкарването на субтитрите.С плекс медия сървър не става с домашнии медия сървър също...Свързан е безжично с рутера.Не мога да ги подкарам и през флашка.Същите филми си вървят без проблем на другия тв които е Самсунг от 2012 година.Ако някой може да помогне ....
    При мен също има проблем (48pfs6909). Едни и същи субтитри веднъж тръгват, друг път не. Става въпрос за медия плеъра през USB. Субтитрите са srt. Когато тръгнат са понякога с тъмна лента като фон, а друг път са без лента...като ми остане време ще опитам да ги презапиша като Unicode или UTF-8 и ще пиша ако се решава проблема. Ето тук е показано как се прави, макар че примерът е смяна от ANSI на Unicode, може да се опита и UTF-8
    https://www.youtube.com/watch?v=phecaqXHqDk
    Този пост е редактиран от solo2003; 08-12-14 в 11:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 49 ПърваПърва ... 344243444546 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  2. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  3. Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1683
    Последно: 07-01-15, 17:11
  4. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе